Toshiba 10TB 7200rpm SATA-600 256MB S300 Pro HDWT31AUZSVA - Winchester - Alkatrész - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Toshiba 10TB 7200rpm SATA-600 256MB S300 Pro HDWT31AUZSVA

Toshiba 10TB 7200rpm SATA-600 256MB S300 Pro HDWT31AUZSVA

111 174 Ft
Készleten
Cikkszám: 134914
Szállítási idő: 3 munkanap
Kategória: Alkatrész / Winchester
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

10TB 7200rpm SATA-600 256MB S300 Pro HDWT31AUZSVA 10TB, 7200RPM, SATA3, 256MB, 3,5 ", S300 Pro, Videó megfigyelés

SZÉLES KÖRŰ ÉS TESZTEKKEL IGAZOLT KOMPATIBILITÁS
Az S300 Pro meghajtót skálázhatóságra terveztük, és tesztek igazolják, hogy akár 64 nagy felbontású kamerát is képes támogatni, ezért kiválóan alkalmas idővel bővülő biztonsági kamerarendszerekhez. Kompatibilis DVR és NVR rendszerekkel, videokiszolgálókkal, valamint videokezelő rendszerekkel is, hogy folyamatos, nonstop működése révén Ön nyugodtan aludhasson.

PIACVEZETŐ TELJESÍTMÉNY
A 256 MB-os puffer és a magas átvételi sebesség megfelel a nagyobb felbontású kamerák által küldött adatfolyamok követelményeinek is. A Toshiba Dynamic Cache Technology javított valós idejű teljesítményt nyújt azáltal, hogy egy beépített gyorsítótár- és pufferkezelési algoritmus segítségével optimalizálja a gyorsítótár-foglalásokat az olvasási és írási ciklusok során.

PIACVEZETŐ TELJESÍTMÉNY
A 256 MB-os puffer és a magas átvételi sebesség megfelel a nagyobb felbontású kamerák által küldött adatfolyamok követelményeinek is. A Toshiba Dynamic Cache Technology javított valós idejű teljesítményt nyújt azáltal, hogy egy beépített gyorsítótár- és pufferkezelési algoritmus segítségével optimalizálja a gyorsítótár-foglalásokat az olvasási és írási ciklusok során.

MAGAS MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG
Az S300 Pro tartós, nagy teljesítményű alkatrészei szélsőséges környezeti hatásoknak is képesek ellenállni, így kiváló megbízhatóságot szavatolnak. Magas hőmérsékletű környezetben a meghajtó sebességoptimalizált pozicionálási módba vált, mely alacsonyabb energiafogyasztást biztosít, és automatikusan csökkenti a zaj- és rezgéskibocsátást. Az akár egymillió órás MTTF (átlagos élettartam) és a 180 TB / év teherbírás révén aggodalom nélkül üzemeltetheti a biztonsági kamerarendszerét.

NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM
A Toshiba 50 éve a technológiai újítások világszerte ismert úttörője – ez a tudás biztosítja a merevlemez-meghajtóink termékcsaládjának kiváló minőségét. Nagy kapacitásra és teljesítményre tervezett meghajtóinkat azzal a biztos tudattal használhatja tárolórendszerében, hogy a Toshiba gazdag tapasztalata áll mögöttük. Az S300 Pro-hoz három év kibővített jótállás is tartozik, hogy még nagyobb nyugalommal bízhassa rá adatait.



Súly: 0.000kg

Tárolókapacitás:: 10TB
Fordulatszám:: 7200RPM
Csatolófelület:: SATA3
Cache:: 256MB
Méret:: 3,5 "
Termékcsalád:: S300 Pro
Felhasználási terület:: Videó megfigyelés


Gyártói adatlap

Winchester

A merevlemezről (Háttértárolók):

A háttértár olyan számítógépes hardverelem, mely nagy mennyiségű adatot képes tárolni, és azokat a számítógép kikapcsolása után is megőrzi. Erre azért van szükség, mert a számítógép műveleti memóriájában csak ideiglenesen lehet adatot tárolni, ennek tartalma a számítógép kikapcsolása után törlődik. A mai számítógépek legtöbbje digitális, azaz számokkal dolgozik, minden adatot (kép, hang, egyéb) számokká alakítva kap meg, így számokat dolgoz fel és azokat kell, hogy eltárolja. A tároló eszközök különböző (mechanikai, mágneses, elektronikus és optikai) elveken tárolják az adatokat.

Fajtái:

Merevlemez (winchester):
A merevlemezes egységben több, egymás felett elhelyezkedő, mágneses réteggel bevont könnyűfém lemezt helyeznek el. Az adatokat ebben az esetben író-olvasó fej segítségével lehet elérni, minden lemezhez tartozik egy-egy ilyen fej, amelyet egy fejmozgató egységre szerelnek fel. Az állandó sebességgel, gyorsan forgó lemezektől a fej kis távolságban mozog. A merevlemezek zárt külső borítása védi az adatokat tartalmazó lemezeket a külső mechanikai sérülésektől és szennyeződésektől. A merevlemezes tárolóban elhelyezkedő lemezek fizikai felépítése, sávokra, a sávok pedig szektorokra vannak beosztva. A merevlemezek nem egy szektort, hanem egyszerre többet kezelnek. A több egységből álló szektort klaszternek nevezzük. A merevlemezeket a számítógép házába építik be, a hordozható háttértárolók bármelyik számítógépben felhasználhatóak.

SSD (Solid State Drive):
Az SSD (magyarul: félvezető alapú meghajtó, tartós állapotú meghajtó vagy szilárdtest-meghajtó) félvezetős memóriát használó adattároló eszköz. Az SSD a Solid State Drive angol szavakból alkotott betűszó.
Bővebben, az SSD egy olyan, mozgó alkatrészek nélküli adattároló eszköz, ami memóriában tárolja az adatot, a környezetéhez, illetve a gazdaszámítógéphez a merevlemezekhez hasonlóan SATA vagy egyéb (SCSI, PCI Express, USB, stb.) csatlakozófelülettel csatlakozik és azokhoz hasonlóan blokkos adatelérést biztosít. Az SSD eszközökben a gyártók különböző típusú memóriákat használhatnak, mint pl. flash vagy különböző RAM fajták – ezt az ár- és a teljesítményigények határozzák meg.
 



Alkatrész

Tulajdonság

Felhasználási terület:
Termékcsalád:
Méret:
Cache:
Csatolófelület:
Fordulatszám:
Tárolókapacitás:
Gyártó: Toshiba

Hasonló termékek