G.I.N.O.P Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

G.I.N.O.P Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

A kedvezményezett neve: ARMAMENTA Szolgáltató Betéti Társaság

A fejlesztés tárgya: működő üzlethelyiség, valamint autószervíz épületének infrastrukturális megújítása, valamint eszközbeszerzés

A fejlesztés célja: valós piaci igények kielégítése, a bt. működésének stabilizálása, növekvő piaci részesedés, versenyképesség növelése, munkahelymegtartás, a településen és annak vonzáskörzetében élők életminőségének javítása magasabb szintű szolgáltatás nyújtásával

A szerződött támogatás összege: 130 187 244 Ft
A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának részletes bemutatása:
1.            Kg., Laktanya út 17. 
Ingatlan bővítés költségei: 30 m2 új, fűtetlen gumiabroncs tároló helyiség kialakítása
Ingatlanátalakítás költségei: 319 m2, az épület D-NYi, földszinti szárnya és az emelete átalakításra kerül. Eredetileg asztalosműhelyként funkcionáló két helyiség egybenyitásával kialakítunk egy újabb gépjármű szerelőműhelyt. Az emeleten gumiabroncs tároló helyiségként működne tovább, a fennmaradó terület pedig irodának, szerverszobának, öltözőnek és zuhanyzónak adna helyet.
Hőszivattyú rendszer telepítése - Hőszivattyú rendszer (levegő-víz): 60 kW teljesítményű rendszer
Napkollektoros rendszer - Vákuumcsöves kollektor: 6 m2-nyi napkollektor
Eszközbeszerzés: Az autószerelő műhely eszközparkja elavult, ezért a termelési és szolgáltatási technológia fejlesztés, valamint a technológiai kapacitás bővítés érdekében új, a mai kor követelményeinek megfelelő eszközöket vásárolunk.
 
2.            Kg., Szent István sugárút 17. fszt. 1.
Összesen 62 m2 területen, a modern kor igényeinek megfelelően, két, kis mérete miatt kihasználatlan helyiséget egybenyitunk a meglévő üzlettérrel, a mosdó felújítását és egy teakonyha átalakítását tervezzük. A régi nyílászárók cseréje energiatakarékossági okokból is szükséges, teljes elektromos hálózat cserére kerül, gépészeti felújítás csak a felújításhoz szükséges mértékben történik, külső homlokzat hőszigetelése is elvégzésre kerül a felújítandó szint határoló felületén.
 
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.09.30.


Hírek

Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz

Rólunk

Cégünk 1998-ban alakult, de az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz 2003-ban nyitotta meg kapuit Karcagon. Az üzlet alapító tagjai már korábban is foglalkoztak számítástechnikával, így a megszerzett tapasztalatuk és szaktudásuk biztosította a sikeres indulást. Az Armacomp Számítástechnika Szaküzlet és Mobil szerviz széles termékkínálattal rendelkezik, így a számítás ...

Szerviz szolgáltatások

Mobiltelefon szervíz

Árajánlatot adunk, és annak elfogadása esetén javítjuk a készüléket a lehető legrövidebb határidőn belül

TOVÁBB

Számítógép szervíz

A számítógépek szervizelési igénye gyakorlatilag egyidős a számítógép megszületésével: valószínűleg már Neumann János is szervizelte első számítógépét :)

TOVÁBB

Operációs rendszer telepítése

Sokan találkozhattak már azzal az egyszerű problémával, hogy vagy lelassul az egész gép, vagy egyáltalán be sem tölti az operációs rendszert.

TOVÁBB

Vírusirtás

A védelem nagyon fontos a mai internettel átszőtt világban: ahol nincs vírusirtó, ott nagy mértékben ki van téve a vírusos fertőzésnek

TOVÁBB

Helyszíni javítás, hibaelhárítás

Nem lehet mindent szakszervizbe vinni: a hálózat, a rögzített elemek nem mozgathatóak. Erre jó a helyszíni javítás kiszálló szolgálattal!

TOVÁBB

Adatmentés, adat archiválás

Az adathordozó pótolható, a rajta lévő adat nem! Adatmentés rendszeresen, professzionálisan HDD-rő, SSD-ről, pendrive-ról, ...

TOVÁBB

Nyomtató javítás

A nyomtatókat - megfelelő karbantartás híján - előbb, utóbb javítani kell: görgők, fejegység, fixáló, dob, stb. - kopóalkatrészek!

TOVÁBB

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

TOVÁBB

Mobiltelefon akkumulátor csere

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

TOVÁBB

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

TOVÁBB

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

TOVÁBB

Mobiltelefon kamera lencse csere

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

TOVÁBB

Mobiltelefon beszédhangszóró csere

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

TOVÁBB

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

TOVÁBB

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

TOVÁBB

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.

TOVÁBB

Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz Blog

Szeretnél többet tudni rólunk?

A kérdések és válaszok oldalon összegyűjtöttük azokat a fontosabb kérdéseket, amik eszünkbe jutottak. Ha egyéb kérdésed van, írd meg nekünk e-mailben!.

Kiemelt témák

Nyomtató

 • Lézer
 • Tintasugaras
 • Szervizelés
 • Patron/Toner

Helyszínre kiszállás

 • Eseti
 • Szerződéses

Kapcsolat egy kattintással

 • Armacomp Karcag.
  5300 Karcag, Szent István sgt. 17.
  Armacomp Törökszentmiklós.
  5200 Törökszentmiklós, Kossuth tér 7.
  Armacash Debrecen.
  4029 Debrecen, Csapó u. 80.
  ArmaCar.
  5300 Karcag, Laktanya utca 17.
 • Tel.: +36 59 300 484
  Fax: +36 59 300 484
 • ugyfelszolgalat@armacomp.hu
 • www.armacomp.hu

Felügyeleti hatóság

Az Ön települése/irányítószáma

Biztonsági kód: 123456