Toshiba 4TB 5400rpm SATA-600 128MB S300 HDWT740UZSVA - Winchester - Alkatrész - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Toshiba 4TB 5400rpm SATA-600 128MB S300 HDWT740UZSVA

Toshiba 4TB 5400rpm SATA-600 128MB S300 HDWT740UZSVA

49 980 Ft
Készleten
Cikkszám: 160837
Szállítási idő: 8-14 munkanap
Kategória: Alkatrész / Winchester
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

4TB 5400rpm SATA-600 128MB S300 HDWT740UZSVA 4TB, 5400RPM, SATA3, 128MB, 3,5 ", S300, Videó megfigyelés

SZÉLES KÖRŰ, TESZTEKKEL IGAZOLT KOMPATIBILITÁS
Az S300 meghajtót skálázhatóságra terveztük, és tesztek igazolják, hogy akár 32 nagy felbontású kamerát is képes támogatni, ezért kiválóan alkalmas idővel bővülő biztonsági kamerarendszerekhez. Kompatibilis a DVR és NVR rendszerekkel, a videokiszolgálókkal, valamint a videokezelő rendszerekkel is, hogy folyamatos, nonstop működése révén Ön nyugodtan aludhasson.

AZ OKOS TELJESÍTMÉNY ELŐNYEI
Az S300 okosan gazdálkodik a teljesítménnyel. Ehhez a hátteret a Toshiba Dynamic Cache Technology biztosítja, amely beépített gyorsítótár- és pufferkezelési algoritmus segítségével optimalizálja a gyorsítótár-foglalásokat az olvasási és írási ciklusok során.

INTEGRÁLT FORGÁSREZGÉS-ÉRZÉKELŐK
A hagyományos, forgásrezgés-érzékelő nélküli merevlemezek nem kívánt rezgésekkel befolyásolhatják a több beépítőhelyes rendszerek működését. Az S300 meghajtók nagy fokú megbízhatóságát az teremti meg, hogy korszerű szabályozási és érzékelési technológiájukkal minimálisra csökkentik a vibrációs hatásokat. Több érzékelőjük a legkisebb behatást is észleli, a beépített forgásrezgés-érzékelők pedig ellensúlyozzák a forgásrezgés hatásait, így kiküszöbölve az „ütődésből” származó vibrációt a több beépítőhelyes megfigyelő rendszerekben.

KOMOLY MEGBÍZHATÓSÁG ÉS TARTÓSSÁG
Az S300 tartós, nagy teljesítményű alkatrészei szélsőséges környezeti hatásoknak is képesek ellenállni, így kiváló megbízhatóságot szavatolnak. Magas hőmérsékletű környezetben a meghajtó sebességoptimalizált pozicionálási módba vált, mely alacsonyabb energiafogyasztást biztosít, és automatikusan csökkenti a zaj- és rezgéskibocsátást. Az akár egymillió órás MTTF (átlagos élettartam) és a 110 TB/év teherbírás révén aggodalom nélkül üzemeltetheti a biztonsági kamerarendszerét.

NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS HOSSZÚ ÉLETTARTAM
A Toshiba 50 éve a technológiai újítások világszerte elismert úttörője – ez a know-how biztosítja merevlemez-meghajtóink kiváló minőségét. Nagy kapacitásra és teljesítményre tervezett meghajtóinkat azzal a biztos tudattal használhatja tárolórendszerében, hogy a Toshiba gazdag tapasztalata áll mögöttük. Az S300-hoz három év kibővített jótállás is tartozik, hogy még nagyobb nyugalommal bízhassa rá adatait.



Súly: 0.000kg

Tárolókapacitás:: 4TB
Fordulatszám:: 5400RPM
Csatolófelület:: SATA3
Cache:: 128MB
Méret:: 3,5 "
Termékcsalád:: S300
Felhasználási terület:: Videó megfigyelés


Gyártói adatlap

Winchester

A merevlemezről (Háttértárolók):

A háttértár olyan számítógépes hardverelem, mely nagy mennyiségű adatot képes tárolni, és azokat a számítógép kikapcsolása után is megőrzi. Erre azért van szükség, mert a számítógép műveleti memóriájában csak ideiglenesen lehet adatot tárolni, ennek tartalma a számítógép kikapcsolása után törlődik. A mai számítógépek legtöbbje digitális, azaz számokkal dolgozik, minden adatot (kép, hang, egyéb) számokká alakítva kap meg, így számokat dolgoz fel és azokat kell, hogy eltárolja. A tároló eszközök különböző (mechanikai, mágneses, elektronikus és optikai) elveken tárolják az adatokat.

Fajtái:

Merevlemez (winchester):
A merevlemezes egységben több, egymás felett elhelyezkedő, mágneses réteggel bevont könnyűfém lemezt helyeznek el. Az adatokat ebben az esetben író-olvasó fej segítségével lehet elérni, minden lemezhez tartozik egy-egy ilyen fej, amelyet egy fejmozgató egységre szerelnek fel. Az állandó sebességgel, gyorsan forgó lemezektől a fej kis távolságban mozog. A merevlemezek zárt külső borítása védi az adatokat tartalmazó lemezeket a külső mechanikai sérülésektől és szennyeződésektől. A merevlemezes tárolóban elhelyezkedő lemezek fizikai felépítése, sávokra, a sávok pedig szektorokra vannak beosztva. A merevlemezek nem egy szektort, hanem egyszerre többet kezelnek. A több egységből álló szektort klaszternek nevezzük. A merevlemezeket a számítógép házába építik be, a hordozható háttértárolók bármelyik számítógépben felhasználhatóak.

SSD (Solid State Drive):
Az SSD (magyarul: félvezető alapú meghajtó, tartós állapotú meghajtó vagy szilárdtest-meghajtó) félvezetős memóriát használó adattároló eszköz. Az SSD a Solid State Drive angol szavakból alkotott betűszó.
Bővebben, az SSD egy olyan, mozgó alkatrészek nélküli adattároló eszköz, ami memóriában tárolja az adatot, a környezetéhez, illetve a gazdaszámítógéphez a merevlemezekhez hasonlóan SATA vagy egyéb (SCSI, PCI Express, USB, stb.) csatlakozófelülettel csatlakozik és azokhoz hasonlóan blokkos adatelérést biztosít. Az SSD eszközökben a gyártók különböző típusú memóriákat használhatnak, mint pl. flash vagy különböző RAM fajták – ezt az ár- és a teljesítményigények határozzák meg.
 



Alkatrész

Tulajdonság

Gyártó: Toshiba
Felhasználási terület:
Termékcsalád:
Méret:
Cache:
Csatolófelület:
Fordulatszám:
Tárolókapacitás:

Hasonló termékek