Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

207 986 Ft
Készleten
Cikkszám: 254319
Szállítási idő: 4 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Watch GT 5 Pro 46mm Titanium Kijelző mérete: 1,43", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 46,3x46,3x10,9mm

Szögletes kialakítás
A szögletes élek és körvonalak tökéletesen illeszkednek a titánötvözet testhez és a teljesen titánból készült szíjhoz, így mindig a legjobb oldaladat mutathatod meg.

A jellegzetes piros és kék órakeret olyan új stílust képvisel, amelyet biztosan imádni fog.

Az örökbecsű klasszikusnak számító ikonikus korona szemet gyönyörködtető, piros gyűrűt kapott.

Rengeteg óralap
A 13 új választható óralap-téma között a sportostól és a divatosig mindent megtalálsz, így minden napot olyan dizájnnal kezdhetsz, ami illik a stílusodhoz.

Legyőzi az elemeket
A prémium alapanyagok és folyamatok – mint például az ultrakemény bevonat és a vízálló nanofilm felület – rendkívül ellenállók a kopással és elhasználódással, a vízzel4 és a korrózióval szemben. Az óra IP69K besorolást kapott, ami azt bizonyítja, hogy a gyorsan áramló víznek is képes ellenállni.

Lendíts ügyesen, játssz szenvedélyesen
Találd meg pályádat a több mint 15 000 pályát tartalmazó adatbázisban, és használd ki a gyepek, sima és homokos részek részletes, 3D-s nézeteit. A hajszálpontos távolságmérés azt is lehetővé teszi, hogy tippeket kapj arról, hova célozz vagy milyen ütőt használj.

Élvezd a csodás természetet
A tökéletesített terepfutás mód mostantól a szegmensalapú navigációt, a pályán kívüli riasztásokat és a koronával zoomolható térképeket is támogatja. Valós idejű fitneszadatokat és a terepre vonatkozó információkat is kaphatsz – egyenesen a csuklójáról.

Merülj mélyre, merj nagyot álmodni
Viseld az órát akár 40 méteres szabadtüdős merüléskor, és használd ki az olyan profi szintű funkciókat, mint a lebegésidőzítő, a víztípus-azonosítás és a biztonsági emlékeztetők, valamint az apnoe tréning és a különböző tesztek az állóképesség fokozása érdekében.

Ütésenkénti EKG-elemzés
Az új és továbbfejlesztett elektródatechnológiának köszönhetően az EKG-jelek gyűjtése érzékenyebb és pontosabb elődeinél. Csak nyomd le 30 másodpercig az oldalsó elektródát, hogy valós idejű adatokat kapj, amelyek a lehető legkorábban segítenek az általános szívbetegségek kiszűrésében.

Extra figyelem a női egészségnek
Tudd meg egy szempillantás alatt a menstruáció, ovuláció és termékenység várható időpontját, amelyek a magas szintű fiziológiai adatok és a mélytanulási algoritmus alapján állnak rendelkezésre.

Aludj jól minden éjjel
Pihenj nyugodtan a profi szintű alvásmonitorozó rendszerrel, amely nyomon követi az egészségügyi mutatókat, és érzékeli a rendellenes lélegzést alvás közben.

HUAWEI Health +
Vásárolj órát a HUAWEI WATCH GT 5 sorozatból, és igényelj 3 hónapos tagságot a HUAWEI Health+ programba, amely számos exkluzív előnnyel jár, például edzésekhez (a kezdőtől a haladó szintig), vezetett meditációkhoz, Stay Fit Plan tervekhez és légzésgyakorlatokhoz férhetsz hozzá (a vonatkozó feltételeket lásd alább).

Forradalmian új életmód funkciók
A fel és le gombokkal képernyőképet készíthetsz órádról, amelyet telefonod galériájából akár meg is oszthatsz.

Navigálj egyszerűen az optimalizált felületen a színkódolt alkalmazások, az egyszerűsített kártyák és a folyamatos átmenetek segítségével.

Gépelj a Celia billentyűzettel vagy egyszerűen csak beszélj a szövegek beviteléhez – a választás a Tiéd!

Kényelmesen, a csuklódról indíthatsz és fogadhatsz Bluetooth-hívásokat.

Töltsd le kedvenc alkalmazásaidat a Watch AppGalleryből, hogy egy csuklómozdulattal tájékozódhass és szórakozhass.

Párosítás a HUAWEI Health alkalmazás használatával
A HUAWEI Health alkalmazás Android és iOS operációs rendszerű okostelefonokon is elérhető. Kattints az alábbi részre, és tudd meg, milyen egyszerűen csatlakoztathatod eszközeidet az okostelefonodhoz.


Súly: 0.339kg

Kijelző mérete: 1,43 "
iOS kompatibilis: Igen
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: >1 hét
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Wi-Fi: Nem
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Igen
SIM foglalat: Nem
NFC: Igen
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 46,3x46,3x10,9 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Tok mérete: 46,3x46,3x10,9 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Igen
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Igen
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Igen
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Nem
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: >1 hét
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Igen
Kijelző mérete: 1,43 "
Gyártó: Huawei

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Huawei Watch GT 5 Pro 46mm Titanium

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.