Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

104 653 Ft
Készleten
Cikkszám: 252041
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop Kijelző mérete: 1,57", iOS, <2 nap, Vízálló, 5 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 40x34x10,7mm

Megmutatja, mennyire megéri.

Három stílusos színben elérhető tok. Hatékony érzékelők, melyek hasznos információkkal szolgálnak, hogy egészség­tudatosabb és aktívabb életet élhess. Innovatív biztonsági funkciók. Kényelmes megoldások a kapcsolat­tartásra. Gyorsabb kétmagos processzor a nagyobb teljesítményért. Az Apple Watch SE telis-tele van funkciókkal, és minden eddiginél jobban megéri.

Az Apple Watch SE2 három különböző színű tokkal kapható: éjfekete, csillagfény és ezüst. Az új S8 SiP-nek köszönhetően pedig akár 20%‑kal gyorsabb, így még többre képes.

Környezettu­datos tervezés.

Az áttervezett hátlapot új gyártási eljárással állítottuk elő, amely több mint 80%‑kal kevesebb szén-dioxid-kibocsátást eredményez. Színben tökéletesen illeszkedik az óra­tok­hoz, amely 100%‑ban újra­hasznosított alu­míniumból készült.

Úszkálhatsz az élményekben.

Az Apple Watch SE2 50 méteres mélységig vízálló. Az uszo­dá­ban mérheted vele a rész­időidet és a sorozataidat. Nyílt vízen pedig rögzítheted az út­vonaladat, és még akkor is pontos mérő­számokat mutat, ha úszó­deszkát használsz. Akár csak pancsolsz, akár úszol vagy szörfözöl, nem árt neki a víz.
Több mérőszám. Több motiváció.

A tevékenység­gyűrűkkel aktív és motivált maradhatsz. A tovább­fejlesztett Edzés appal pedig úgy mozoghatsz, ahogy még soha. Kipróbálhatsz testre szabható edzéseket, és olyan sokoldalú fitnesz­mérőszámokat is használhatsz mint a Pulzuszónák, Lépéshossz, Talajérintési idő vagy Vertikális oszcilláció.

Ütközésészlelés.
Egy biztonsági funkció, amelyre, reméljük, sose lesz szükséged.

Az Apple Watch SE2 mostantól képes érzékelni, ha súlyos autó­baleset ér. Az Ütközés­észlelés funkció ilyenkor automatikusan segély­hívást indít, megosztja a diszpécserrel a tartóz­kodási helyed, és a vészhely­zeti kontaktjaidnak is jelzi, hogy baleset ért. Az Apple Watch az ütközés­észleléshez egy tovább­fejlesztett, három­tengelyű giroszkóp hatékonyságát egy új gyorsulás­mérővel kombinálja, mely bármely más okos­óráénál nagyobb dinamika­tartománnyal működik. Emellett mikrofont, barométert, GPS‑t, valamint egy fejlett szenzor­fúziós algo­ritmust is használ, amelyhez több mint 1 millió órányi, valós balesetekből származó adatot gyűj-töttek össze, hogy képes legyen észlelni, ha súlyos autóbaleset ér.

Figyel a szíved egészségére.

A Pulzusszám appban bármikor ellenőrizheted a pulzusodat. Az órád értesít, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzu­sod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Kiegyensúlyozottan a Tudatosság appal.

A Tudatosság app segít csök­kenteni a stresszt, jobban jelen lenni a minden­napokban, és mentálisan felkészülni az új kihívásokra. Nyugtató légző­gyakorlatokat végezhetsz vele, a befelé figyelést pedig rövid, gondolat­ébresztő témával ösztönzi.

Tudj meg többet csukott szemmel.

Az Alvás appal nemcsak azt követheted, hogyan alszol, de az iPhone-oddal együtt­működve következetes időrendet és állandó esti rutint is segít kialakítani, hogy elérhesd a kitűzött alvási céljaidat. Nézd vissza, hogy mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, valamint, hogy mikor ébredhettél fel. A trend­jeid­ből láthatod, mennyire követ­keze­te­sen sikerül teljesítened a céljaidat. Épp csak a bárányokat nem számolja helyetted.

Mindenhez közel lehetsz, ami fontos.

Felveheted a telefont az erdő közepén, és a tópartról is küldhetsz üzeneteket. Egy pillanat alatt átláthatod az ér­te­sítéseidet, az Apple Payjel pedig szinte bármit kifizethetsz az órád­dal. A mobil­hálózatos változat rengeteg lehetősé­get kínál – akkor is, ha épp nincs nálad a telefonod.

Alakítsd kedvedre appokkal.

Az App Store-ban elérhető több tíz­ezer alkalmazással kibővítheted az órád tudását. Akár a tenisz­játékodon erősítenél, akár bringázáshoz vagy tömeg­közlekedés­hez használnád, szinte bármihez akad egy app. Ráadásul számos kedvenc iPhone-alkalmazásod Apple Watchra tervezett változatát is megtalálhatod.

Zenék, podcastok és hangos­könyvek az órádon. Jól hangzik.

Párosítsd az Apple Watchod az AirPodsoddal, ha zenés motivációra vágysz – az Apple Music több millió számával mindig lesz miből erőt meríteni. Vagy hallgat­hatsz hangos­könyveket, és kedvenc podcast­jaid legújabb epizód­jai­ban is elmerülhetsz. Így bőven akad lelkesítő tartalom az edzéseidhez, a szabad­nap­jaidon pedig lesz, ami kikapcsol.

Friss stílus egy mozdulattal.

Az Apple Watchot úgy ter­vez­tük meg, hogy egy pillanat alatt lecserélhesd rajta a szíjat. Rengeteg különböző stílus és szín között nézelőd­hetsz, és még Nike szíjakat is választ­hatsz. Így villám­gyorsan változtathatsz az órád megjelenésén.

Számlapok számtalan változatban.

Válogass a több tucat Apple által tervezett és az új Nike szám­lapok között. Tedd őket egyedivé az igényeidre szabott kompli­kációkkal, színekkel és stílu­sokkal, és ha szeretnéd, oszd meg e‑mailben vagy üzenetben a barátaiddal és a család­tagjaiddal.
Több is van még.

Tárca.

Tárold itt a beszálló­kártyáidat, a mozi­jegyeidet és a hűség­kártyáidat, hogy mindig nálad legyenek.

Készülékek, tárgyak, emberek – találd meg mindet.

Az Apple Watchoddal megkeresheted az eszközeidet, sőt akkor is megpingel, ha ottfelejted valahol az iPhone‑odat. Meg­nézheted, merre járnak a barátaid, vagy hol van az AirTaged. Mindezt az órádról.

Zaj.

A Zaj app tudatja veled, ha annyira erős körülötted a zaj, hogy az már káros lehet a hallásodra.

Cikluskövetés.

Jegyezd fel egy koppin­tással a menstruációd adatait, a külön­böző tüneteket, például a görcsö­ket, és figyeld a következő termékenységi ablakod előrejelzését.

Otthon.

Az óráddal a világítást, a ter­mosz­tátot és a garázs­kaput is vezérel­heted, sőt a biztonsági kamerához is hozzáférhetsz, hogy lásd, ki áll az ajtó előtt.

Kamera-távirányító.

Az Apple Watchot az iPhone‑od kamerájának kereső­je­ként is használhatod. Láthatod rajta a kép elő­nézetét, időzítőt állíthatsz be, vagy azonnal lőhetsz is egy képet.

Térképek.

Találj meg helyeket, és hasz­náld a Térképek részletes navi­gá­cióját az órádon is. Akár azt is beállíthatod, hogy az Apple Watch finom rezgéssel jelezze, amikor kanya­rodnod kell.

Gyógyszerek.

A Gyógyszerek app diszkréten emlékeztet a gyógyszer­szedésre, amit kényelmesen és gyorsan naplózhatsz is.

Környezet­védelem

Termékeink környezeti lábnyomáért teljes életciklusukat tekintve felelősséget vállalunk. Célunk, hogy egy nap csakis újra­hasznosított és fenn­tartható anyagokból készítsük az összes termékünket és csomagolásunkat. Az Apple Watch számos jellemzője szolgálja a környezeti hatások csökkentését.

Csatlakozási lehetőségek

Maradj kapcsolatban úton, útfélen.
Futás közben is felveheted a hívásokat. Gyorsan válaszolhatsz az üzenetekre a megbeszéléseken. Zenét hallgathatsz útközben. Sőt, csuklóból fizethetsz az Apple Payjel. Adj hozzá mobil-előfizetést, hogy kapcsolatban maradhass akkor is, amikor nincs nálad a telefonod.

Alvás

Tudj meg többet csukott szemmel.
Az Alvás app segít kialakítani az esti rutinod, hogy elérhesd az alváscéljaidat. Nézd vissza, hogy mennyi időt töltöttél a különböző alvásfázisokban: REM-fázisban, felületes és mély alvással. A trend­jeid­ből pedig láthatod, mennyire követ­keze­te­sen sikerül teljesítened a céljaidat.

Pulzusszám

Kövesd a szíved ritmusát.
A Pulzusszám appban bármikor ellenőrizheted a pulzusodat. Az órád értesít, ha kiugróan alacsony vagy magas a pulzusod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Fitnesz Tökéletes edzőtárs.

Az Edzés app tevékenységeit jelölő három ikon: Levezetés, Jóga és Tánc
Az Apple Watchcsal az erősítéstől a HIIT-tréningen és a pilá­teszen át a jógáig rengeteg népszerű mozgásformát mérhetsz. Az edzéseidet sokoldalú mérőszámokkal és nézetekkel követheted – például pulzus­zónákkal vagy teljesítmény- és magasság­adatokkal.

Vízállóság

Úszkálhatsz az élményekben.
Az Apple Watch SE 50 méteres mélységig vízálló. Az uszo­dá­ban mérheted vele a rész­időidet és a sorozataidat, és Egyéni edzéseket hozhatsz létre a medencés úszáshoz. Az Árapály appban megtekintheted a kedvenc tengerpartjaid árapályadatait. Akár csak pancsolsz, akár úszol vagy szörfözöl, nem árt neki a víz.

Tevékenység

Több mozgás. Nagyobb motiváció.
A Tevékenységgyűrűk segítségével nyomon követheted a napi tevékenységedet – például az állást, a mozgást és az edzést. Szüneteltetheted is a gyűrűket, és a hét minden napjára beállíthatsz egyéni célokat. Bármilyen fitneszcélod is van, az Apple Watch segít a motivációban.

Számlapok és szíjak

Ahány stílus, annyi mosoly.
Fejezd ki a stílusod számtalan szíjjal és bámulatos új színekkel. Több tucat számlap közül választhatsz, beleértve az újratervezett Fotók számlapot is. A gépi tanulási képességekkel felvértezett számlap kielemzi a fotótáradat, hogy a legjobb minőségű, kivágású és kompozíciójú képeket jeleníthesse meg az órádon.

Biztonság

Mindig kéznél a segítség.
Ha az Apple Watch észleli, hogy nagyot estél, vagy súlyos autóbaleset ért, automatikusan össze tud kötni a segélyszolgálatokkal, elküldi a diszpécsernek a tartózkodási helyed, és a szeretteidnek is jelzi, hogy baleset történt veled. A Vészhelyzet – SOS funkció segítséget tud hívni, amikor szükséged van rá. A Helyzetjelentés pedig automatikusan értesíteni tudja egy ismerősöd, ha megérkeztél az úti célodhoz.

Karbonsemleges

Nagy lépés a kisebb karbon­lábnyomért.
Az Apple célja, hogy 2030-ra az összes termékét karbonsemlegessé tegye. Az Apple Watchcsal ez a terv fontos mérföldkőhöz érkezett. Kibocsátásunk nagy részét innovatív anyagok, tiszta energia és alacsony szén-dioxid-kibocsátású szállítás útján csökkentjük, a csekély fennmaradó mennyiséget pedig természetalapú projektek finanszírozásával kompenzáljuk. Válassz az Apple Watch SE-hez változatos színekben és stílusokban kapható karbonsemleges szíjaink új kollekciójából.

watchOS 11

Pontosan hozzád igazítva.
A gépi tanulást alkalmazó Intelligens pakli frissítései mindig pont jókor jönnek elő a hasznos információkkal. A Fordító appal könnyedén fordíttathatsz 20 nyelven. A Vitális jelek appban rálátást kaphatsz az éjszakai egészségmutatóidra. A Cikluskövetés app hasznos adatokkal szolgál a várandósságodról. Illetve térképeket menthetsz el, hogy offline is meg tudd tekinteni őket az órádon.


Súly: 0.000kg

Kijelző mérete: 1,57 "
iOS kompatibilis: Igen
Android kompatibilis: Nem
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: <2 nap
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Wi-Fi: Igen
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Nem
SIM foglalat: Nem
NFC: Igen
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 40x34x10,7 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Tok mérete: 40x34x10,7 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Igen
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Igen
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Nem
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Igen
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: <2 nap
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Nem
iOS kompatibilis: Igen
Kijelző mérete: 1,57 "
Gyártó: Apple

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Apple Watch SE2 v3 GPS 40mm Starlight Alu Case with Lake Green Sport Loop

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.