Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

153 900 Ft
Készleten
Cikkszám: 213267
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

BV6600 Pro 64GB DualSIM Green okostelefon, Android, 5,7", Hátlapi kamera:16 +5MP, Előlapi kamera:8MP, RAM:8GB, ROM:64GB, MicroSD, 4G, 8580mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 325g, Magyar menü, Angol menü

Thermal a FLIR-től
Bemutatjuk a leggazdaságosabb, leghosszabb élettartamú Thermal by FLIR strapabíró okostelefont, a BV6600 Pro-t. A több mint 8500 mAh teljesítménnyel a BV6600 Pro támogatja a kommunikációt, a böngészést, a játékot, a szabadtéri életmódot és a közösségi média frissítéseit anélkül, hogy meg kellene állnia a nagyobb teljesítményért. Végtelenül megoszthatja a világ hőképeit egyetlen töltéssel, és soha egyetlen pillanatot sem mulaszt el.

Munka és a játék
A BV6600 Pro több, mint egy prediktív karbantartási eszköz, otthoni ellenőrző rendszer, amely elfér a hátsó zsebében, egy csatlakoztatott eszköz, amely új és izgalmas módokat kínál a világ megtekintésére. A FLIR® hőképalkotási technológiával működő BV6600 Pro izgalmas kiegészítője közösségi média életmódjának. Oszd meg, streamelj és érezd jól magad az idegenszerű látásmóddal.

53%-kal az átlag feletti kapacitás
Hálózati kikapcsolási készenléti idő akár 792 óra és 4G/WiFi készenléti idő akár 430 óra. Többé nem fog szenvedni az akkumulátor miatti szorongástól.

Fejlett kétmagos technológia
Biztonságosabb és stabilabb. A lehető legjobb 8580 mAh-s telefonélményt nyújtja, kompromisszumok nélkül.

Powerbankként is szolgál. Vásároljon egyet, kettőt kap
A fordított töltési funkciót támogató BV6600 Pro hatalmas, 8580 mAh-s power bankként képes kölcsönözni egy másik eszköznek útközben. A Type-C töltőport megkönnyíti a csatlakoztatást.

Úgy készült, hogy elviselje a verést
Komoly , strapabíró telefonként a BV6600 Pro kiemelkedően ellenáll a víznek, a leejtéseknek, az ütéseknek és a mindennapi bántalmazásnak, amelyhez nem fér bele egy tokban lévő hagyományos készülék.

Vezető vízálló technológia
A BV6600 Pro kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy még nedves környezetben is magas színvonalon teljesítsen, a belső részek vízálló membránnal védettek, valamint egy deformációgátló töltősapka.

Kiváló minőségű kamera az előkelő fotózáshoz
A PortraitColor, Mono és Beauty mód praktikus, hogy könnyedén készítsen elképesztő képeket.
Elérhető a hátsó és az előlapi kamerán is.

Nyolcmagos processzor Sima élmény és gyors reagálás az Ön igényeire
A BV6600 Pro gyors nyolcmagos CPU-val van felszerelve a zökkenőmentes élmény érdekében. 4 GB RAM-mal, 64 GB tárhellyel és 128 GB-os microSD kártya bővítéssel párosítva gond nélkül akár 150 filmet is elmenthet.

Mindig a helyes irányba
A több jobb, ha műholdakról van szó. A BV6600 Pro quad navigációs rendszere gyorsabb és megbízhatóbb kétértelműség rögzítést tesz lehetővé még utcai kanyonokban, hegyekben is.

Olyan természetes, mint a légzés
A Doke 2.0 operációs rendszert az Android 11 alapján fejlesztették ki, és esztétikai, interakciós és hatékonysági szempontból túlmutat az Android rendszeren.

Többfunkciós NFC
A felhasználóbarát NFC funkció lehetővé teszi a Google Pay használatát, tömegközlekedési jegyek vásárlását és fájlok megosztását más okostelefonokkal.

Ujjlenyomat-érzékelő és bekapcsológomb 2 az 1-ben kulcs
Könnyű elérni. Nyissa ki egy kacsintással. Nincs szükség jelszavak megadására vagy bonyolult minták rajzolására.

Kettős 4G VoLTE
A BV6600 Pro egyszerre támogatja a 4G VoLTE-t mindkét foglalatban – élvezve a gyorsabb adatátvitelt, az alacsonyabb energiafogyasztást és a megbízhatóbb kapcsolatot.

Globális LTE sávok
FDD-LTE sávok 1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/19/18 /20/28A/28B/25/26/66; TDD-LTE sávok 38/40/41. Szerezzen 4G-t több helyen.


Súly: 0.000kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 5,7 "
Hátlapi kamera: 16 +5 MP
Előlapi kamera: 8 MP
Rendszer memória: 8 GB
Belső háttértár: 64 GB
Memóriakártya típusa: MicroSD
Hálózati technológia: 4G
Akkumulátor kapacítás: 8580 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 5/ac
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 325 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 325 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 5/ac
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 8580 mAh
Hálózati technológia: 4G
Memóriakártya típusa: MicroSD
Belső háttértár: 64 GB
Rendszer memória: 8 GB
Előlapi kamera: 8 MP
Hátlapi kamera: 16 +5 MP
Kijelző átmérője: 5,7 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon
Gyártó: Blackview

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Blackview BV6600 Pro 64GB DualSIM Green

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.