Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

19 680 Ft
Készleten
Cikkszám: 250474
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

EasyPhone EP-851 DualSIM Silver hagyományos, 2,4", MicroSDHC, 2G, 1400mAh, Bluetooth, 115g, Magyar menü, Angol menü

Könnyen használható, hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkező telefon SOS helymeghatározással és FM rádióval
Egyszerű kezelés és nagy praktikus gombok
Az EVOLVEO EasyPhone EB kényelmesen vezérelhető nagy praktikus gombokkal. Ezek kellőképpen elkülönítettek, így megkönnyítik az SMS üzenetek írását és a telefonszámok beírását. A kedvenc telefonszámok hívására nyolc gyorstárcsázó gomb állítható be.


SOS hívás és SMS helymeghatározással
A telefon egy SOS gombbal is fel van szerelve, melynek megnyomásával a telefon automatikusan tárcsázza az előre meghatározott telefonszámokat és segélykérő üzenetet küld azokra, információval a hozzávetőleges helyzetről. Öt telefonszámot is kiválaszthat, melyek tárcsázásra kerülnek és SMS üzenetet kapnak. A helyzet meghatározásához a telefon GSM mobilinternetet használ. A helyzetmeghatározás pontossága függ a GSM hálózat lefedettségétől – a városokban a pontosság tíztől néhány száz méterig terjed, a városokon kívül a helymeghatározás kevésbé pontos.


Dedikált gombok az egyszerű vezérléshez
Annak érdekében, hogy a telefon tényleg könnyen kezelhető legyen, több különálló gombbal lett felszerelve. A mechanikus gombbal könnyedén feloldhatja, vagy lezárhatja a billentyűzetet. A további gombok a hangerő, a zseblámpa és az FM rádió vezérlésére vannak fenntartva.


Nagy teljesítményű zseblámpa
A telefon egy nagyon erős dupla lámpával rendelkezik, amely a telefon oldalán található gombbal kapcsolható be.


Beépített FM rádió
A beépített FM rádió automatikus állomáshangolással és erős hangszóróval kombinálva élvezetesebbé teszi kedvenc rádióállomásainak hallgatását. A rádiójel vételéhez nem szükséges fülhallgatót csatlakoztatni, az antenna közvetlenül a készülékbe van integrálva. Az FM rádió bekapcsolására a telefon egy további mechanikus gombbal van felszerelve a készülék oldalán.


Töltőállomás és nagyon hosszú akkumulátor üzemidő
A telefonhoz egy praktikus töltőállomás is jár, melybe elég behelyezni a készüléket, és az automatikusan tölteni kezdi az akkumulátort. Az állvány LED-jelzőfénnyel van ellátva, mely tájékoztatja a töltés állapotáról. Az 1400 mAh kapacitású akkumulátor nagyon hosszú ideig biztosítja a telefon működését. Készenléti állapotban a telefon akár 2 hétig is kibírja töltés nélkül.


Gazdag felszereltség
A telefonhoz egy praktikus töltőállomás is jár, melybe elég behelyezni a készüléket, és az automatikusan tölteni kezdi az akkumulátort. Az állvány LED-jelzőfénnyel van ellátva, mely tájékoztatja a töltés állapotáról. Az 1400 mAh kapacitású akkumulátor nagyon hosszú ideig biztosítja a telefon működését. Készenléti állapotban a telefon akár 2 hétig is kibírja töltés nélkül.



Súly: 0.310kg

Típus: hagyományos
Kijelző átmérője: 2,4 "
Memóriakártya típusa: MicroSDHC
Hálózati technológia: 2G
Akkumulátor kapacítás: 1400 mAh
Dual SIM: Nem
Bluetooth: Igen
NFC: Nem
Tömeg: 115 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 115 g
NFC: Nem
Bluetooth: Igen
Dual SIM: Nem
Akkumulátor kapacítás: 1400 mAh
Hálózati technológia: 2G
Memóriakártya típusa: MicroSDHC
Kijelző átmérője: 2,4 "
Típus: hagyományos
Gyártó: Evolveo

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Evolveo EasyPhone EP-851 DualSIM Silver

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.