Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

97 866 Ft
Készleten
Cikkszám: 247526
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold Kijelző mérete: 1,2", Android, <2 nap, Vízálló, 5 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 39,3x40,4x9,8mmmm

Maradj stílusosan fitt csuklód mindennapi társával!
A három új színben – fekete, rózsaarany és ezüst – elérhető, és a hozzájuk illő új szíjakkal, a Galaxy Watch FE tökéletes kiegészítője öltözékednek, legyen az alkalmi, utcai vagy sport ruházat.

Zafírkristály kijelző: Újradefiniált tartósság
A zafírkristály üvegből készült Galaxy Watch FE kijelzője felveszi a harcot a karcolásokkal és a leejtésekkel. Ezenkívül az okosóra por- és fröccsenésálló – ideális a különböző mindennapi tevékenységek közbeni viseléshez.

One-click szíj: Egy pillanat alatt kicserélheted az óraszíjat
Könnyedén kicserélheted az egyszerűen cserélhető szíjat, csak meg kell nyomnod a szíj kioldógombját az aktuális óraszíj leválasztásához és egy új rögzítéséhez. Több óraszíj közül is választhatsz, így megtalálhatod a hangulatodhoz illőt.

A testösszetétel mérése még sosem volt ilyen egyszerű!
Mérd testösszetételed közvetlenül a csuklódról, és tűzz ki elérhető fitneszcélokat, hogy lépésről léprésre fejlődj!

Itt az ideje, hogy leküzdd az akadályokat és elérd fitneszcéljaidat!
A Galaxy Watch FE több, mint egy óra; gyakorlatilag a te saját személyi edződ, aki figyeli a teljesítményedet, elismerő jelvényekkel és bíztató üzenetekkel motivál téged, hogy folyamatosan haladj céljaid felé!

Fitneszkövetés: Naplózd fejlődésed!
A Galaxy Watch FE több, mint 100 különböző edzést képes nyomon követni, a jógától kezdve, az úszáson át, egészen az egyéni mozgásformákig. Elfelejtetted elindítani a mérést? Semmi probléma! Függetlenül attól, hogy futsz, sétálsz vagy kerékpározol éppen, az okosóra automatikusan felismeri és dokumentálja tevékenységedet.

A nagy dolgok kis lépésekkel kezdődnek - melyeket számol!
Futó testtartásodat és tempódat is ellenőrizheted a Galaxy Watch FE segítségével, valamint öt különböző intenzitási szinten edzhetsz, hogy javítsd futási teljesítményed.

Samsung Health, már a csuklódon
A Galaxy Watch FE Samsung Health alkalmazásának fő funkciói részletes betekintést nyújtanak az általános egészségügyi és erőnléti állapotodba. Használd a Samsung Health alkalmazást, amely immár kényelmesen a csuklódon is elérhető, hogy egészséges maradj és új rekordokat dönthess!

Alvástréning: a pihentető éjszakákért nap mint nap
A megfelelő pihenés kulcsfontosságú egy örömteli élethez, és az oda vezető út az alvási szokásaid megértésével kezdődik. A Galaxy Watch FE elemzi az alvási szokásaidat, pihenésedet segítve, így biztosítva a biztonságot és a kényelmet számodra.

Szívfigyelő csomag: Mindig figyelemmel kísér!
Nem kell aggódnod a Galaxy Watch FE szívfigyelő csomagjának köszönhetően! A Galaxy Watch FE beépített PPG érzékelője nyomon követi pulzusszámodat, és ha szabálytalanságot észlel a pulzusodban, értesít téged, és EKG vizsgálatot tanácsol a szívritmus részletesebb vizsgálata érdekében.

Esésészlelés: Számíthatsz rá a bajban!
Az Esésészlelés funkciónak köszönhetően a Galaxy Watch FE képes SOS segélyhívást leadni, ha az esést észlel. Azonnal elérhetővé válnak egészségügyi adataid a zárolt képernyőről keresztül, ezzel is megkönnyítve a segítségnyújtást.



Súly: 0.190kg

Kijelző mérete: 1,2 "
iOS kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: <2 nap
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Wi-Fi: Igen
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Igen
SIM foglalat: Nem
NFC: Igen
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Nem
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 39,3x40,4x9,8mm mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Tok mérete: 39,3x40,4x9,8mm mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Nem
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Igen
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Igen
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Igen
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: <2 nap
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Nem
Kijelző mérete: 1,2 "
Gyártó: Samsung

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Samsung Galaxy Watch FE 40mm Rose Gold

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.