Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

250 231 Ft
Készleten
Cikkszám: 251914
Szállítási idő: 3-5 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M Kijelző mérete: 1,77", iOS, 2-4 nap, Vízálló, 5 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 42x36x9,7mm

Nagy forma. Még vékonyabb.

Ettől olyan nagyszerű.

  • Az eddigi legvékonyabb Apple Watch a legnagyobb kijelzővel.
  • Az eddigi leggyorsabban töltődő Apple Watch. 80%-os töltöttség 30 perc alatt.
  • Értékes egészségadatokat kaphatsz, köztük az ebben a hónapban érkező, alvási apnoéval kapcsolatos értesítések funkcióval.
  • Új mélység- és vízhőmérséklet-érzékelők a vízi kalandokhoz.
  • Az új lehetőségekkel, például a tevékenységgyűrűk életmódod szerinti beállításával még jobban magadra szabhatod az edzést.

Monumentális kijelző.
A Series 10 hatalmas mérföldkő az Apple Watch történetében. Az eddigi legnagyobb és legfejlettebb Apple Watch-kijelző több információt képes megjeleníteni, mint eddig bármikor. Ez az Apple első széles betekintési szögű OLED-kijelzője. Akkor is jól láthatod, ha nem szemből nézel rá, így még könnyebb egy pillantással elolvasni rajta mindent.

Vékony kialakítás.
A Series 10 az eddigi legvékonyabb Apple Watchunk. Szinte minden alkotóelemét – a SiP chipet, a Digital Crownt, a hangszórót, az óraüveget és az antennát – újraterveztük, hogy ezt elérhessük. Így született meg egy innovációkkal telesűrített, tízpontos karóra.

Az Apple Watch Series 10 kijelzője az eddigi legnagyobb az Apple Watch történetében. Aktív kijelzőfelülete akár 75%-kal nagyobb, mint a Series 3-é, és akár 30%-kal meghaladja a Series 4, a Series 5, a Series 6 és az SE felületének méretét. Így még többet láthatsz, és még többre lehetsz képes.

Kozmosz­fekete. Fényes külső.
Most először az Apple Watch izgalmas kozmoszfekete alumíniumtokos változatban érkezik. A tokját először csillogóan fényesre polírozzák, majd 30 lépésből álló eloxálási folyamaton esik át, hogy elnyerje lenyűgözően mély, fényes fekete színét. Az eredmény: különleges megjelenésű, időtlen dizájn.

Titán. Simán tökéletes.
A másik izgalmas újdonság a három magasfényű titánbevonat, melyek egyszerre gyönyörűek és bírják a gyűrődést. Űrtechnológiai minőségű titánból készültek, tükörfényesre polírozott felülettel. A titánnak kiváló a fajlagos szakítószilárdsága, így a Series 10 közel 20%-kal könnyebb a rozsdamentesacél tokos Series 9-nél, miközben rendkívül strapabíró.

Egészségadatok. Éjjel-nappal.
A Series 10 az alváskövetéstől a szíved egészségével kapcsolatos értesítésekig számtalan módon segít teljesebb képet kapni az egészségedről.

Az alvási apnoé gyakori légzéskimaradással járó alvászavar. Kezelés hiányában magas vérnyomást, 2-es típusú cukorbetegséget és szívproblémákat okozhat. Mostantól értesítést kaphatsz az alvási apnoé esetleges jeleiről, illetve egy jelentést is, ami hasznos lehet, amikor a kezelőorvosoddal konzultálsz.
Az esetek 80%-ában nem diagnosztizálják az alvási apnoét

Mélyebb alvásadatok. Az órád segítségével esti rutint alakíthatsz ki, és követheted az alvásodat. Megnézheted, mennyi időt töltöttél REM-fázisban, felületes és mély alvással, illetve mikor ébredhettél fel. Egy mindössze 8 perces feltöltéssel pedig 8 órán át követheted az alvásodat.

Hallgass a szívedre. Az Apple Watch Series 10 az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardiogramhoz hasonló EKG‑t tud készíteni. A Pulzusszám app pedig értesít, ha kiugróan magas vagy alacsony a pulzusod, vagy szabálytalan a szívritmusod.

Vitális adatok. Az új Vitális jelek app a napi egészségi állapotod változásait segít azonosítani. Gyorsan áttekintheted az éjszakai egészségadataidat, köztük a pulzusszámot, a légzésszámot, a csuklóhőmérsékletet és az alvással töltött időt.

Értsd meg jobban a ciklusod. Az Apple Watch Series 10 alvás közben innovatív érzékelővel követi a testhőmérsékletedet. A Cikluskövetés app erre alapozva tudja visszamenőleg megbecsülni a peteérésed idejét, ami hasznos lehet a családtervezéshez.

Jól áll neki a mozgás.

A Series 10 tökéletes edzőtárs. Motivál, hogy aktív maradj, méri az összes edzésedet, és olyan adatokkal lát el, amilyenekre éppen szükséged van.
Az új vízhőmérséklet-érzékelő még több információt nyújt az úszóedzéseidhez, az új mélységérzékelővel pedig a Series 10 az úszásnál és snorkelezésnél is felveszi veled a tempót.10 Csobbanjatok együtt az élményekbe.

Eddz minél sokszínűbben. Az Apple Watch a futástól az erőnléti edzéseken és a piláteszen át a táncig rengeteg népszerű mozgásformát és hozzájuk kapcsolódó részletes adatokat kínál.

Napjaidra szabott gyűrűk. A Tevékenység app követi a fitneszcéljaid alakulását, és ösztönöz, hogy nap mint nap bezárd a Mozgás, a Gyakorlat és az Állás tevékenységgyűrűdet. A gyűrűket már könnyedén szüneteltetheted is, illetve a hét minden napjára állíthatsz be egyéni célokat.

Tervezd meg az edzésterhelésed. Az órádon mostantól azt is láthatod, hogy az adott időszakban végzett edzéseid időtartama és intenzitása hogyan befolyásolhatja a szervezeted. Így segít megalapozottan dönteni, hogy mikor nyomd meg jobban, és mikor pihenj rá.

Új Árapály app. Tengernyi adat. Ebben az alkalmazásban világszerte több mint 115 ezer tengerpart és 5000 szörfhelyszín viszonyait – apály-, dagály-, napkelte- és napnyugta­adatait – láthatod át.

Merülj el a snorkelezésben. Az Oceanic+ app új, izgalmas snorkelezési funkciókkal úszik be az Appe Watch Series 10-re.11 A víz alatt is követheted a merülési időt, a maximális mélységet, az irányt és más adatokat.

Intelligens megoldások a kapcsolattartásra.

Maradj mindig kapcsolatban és képben azzal, aki és ami igazán fontos. A mobilhálózatos modellel ez akkor is menni fog, amikor nincs nálad az iPhone-od. Az új intelligens funkciók pedig segítenek, hogy mindig naprakész legyél.

Hasznos infók, okosan elrendezve. Az Intelligens pakli egész nap számodra releváns információkkal lát el a pontos idő, az aktuális tartózkodási helyed és egyéb körülmények alapján. Az élő tevékenységek képben tartanak az aktuális dolgokkal kapcsolatban – például megmutatják, mikor fog indulni a géped.

Útravaló szavak. Amikor más nyelvterületre utazol, az új Fordítás app automatikusan hozzáad egy widgetet az Intelligens paklihoz. A nyelveket akár az órádra is letöltheted, hogy az iPhone-od, illetve Wi‑Fi- és mobilkapcsolat nélkül is használhasd a Fordítást.

iPhone nélkül is mobil lehetsz. Vedd fel a telefont az erdő közepén. Küldj üzenetet futás közben. A Cellular modell mobilhálózati támogatásával a telefonod nélkül sem maradsz le semmiről.

Mindig kéznél a pénzed. Fizess az órádról az Apple Payjel. Használd a Tárca appot, amikor fel kell mutatnod a jegyed vagy a beszállókártyád.

Vége a keresgélésnek. A Precíziós keresés a készülék távolságát és az irányt mutatva vezet el az iPhone-odhoz. Ha a közelébe értél, fizikai visszajelzés, valamint hang- és vizuális jelzés segít megtalálni.

Hallgass ide. Az órádon egyszerűen streamelhetsz zenét, podcastokat és hangoskönyveket AirPodsszal – de ha épp nincs nálad a fülhallgatód, és gyorsan meghallgatnál valamit, már az Apple Watchod hangszórója is neked szól.

Még több app, neked. Az App Store-ban több ezer alkalmazást tudsz elérni. Bármi is a hobbid, nagyszerűen hozzáalakíthatod az Apple Watchod.

Kéznél a segítség.
Az élet tele van váratlan eseményekkel. Ezért tud az Apple Watch segítséget hívni, amikor a legnagyobb szükséged van rá, és már azt is jelezni tudja, ha épségben megérkeztél a célodhoz.

Segítségre van szükséged? Az Apple Watchra mindig számíthatsz. Az oldalsó gomb lenyomva tartásával segélyhívást indíthatsz, és a tartózkodási helyed is megoszthatod.

Az Apple Watch automatikusan képes észlelni, ha nagyot estél vagy súlyos autóbaleset ért. Ha segítségre van szükséged, hívja a segélyszolgálatokat, megosztja velük a tartózkodási helyed adatait, és értesíti a vészhelyzeti kontaktjaidat.

A Helyzetjelentés funkció értesíti, akit szeretnél, amikor megérkezel az úti célodhoz. Ha sötétben mész futni, elindíthatod a Helyzetjelentést az edzés idejére, hogy automatikusan értesítse egy barátodat, amikor befejezted a futást.

Innovációk a változásért.

Ami neked fontos, az Apple‑nek is fontos. Növeljük a környezetre káros hatásokat minimalizáló újrahasznosított anyagok részarányát. Nagyobb kontrollt adunk az adataid felett az adatvédelmi funkciókkal. Olyan beépített lehetősé­geket biztosítunk, melyekkel mindenki tudja használni az Apple Watchot.

Az Apple Watch Series 10 tokjai 100%-ban újrahasznosított alumíniumból vagy 95%-ban újrahasznosított titánból készülnek. Ebben az évben bármelyik Apple Watchot konfigurálhatod karbonsemlegesen – tetszőleges alapanyagból és bevonattal.

Amikor az Apple Watchod jelkóddal van lezárva, az egész­sé­ged­del kap­csolatos adatok titkosított formában az eszközödön maradnak, és soha nem osztjuk meg őket az engedélyed nélkül.

Az Apple Watch akadálymentességéről többek között olyan funkciók gondoskodnak, mint az AssistiveTouch, a VoiceOver és a kerekesszékes edzések.


Súly: 0.000kg

Kijelző mérete: 1,77 "
iOS kompatibilis: Igen
Android kompatibilis: Nem
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: 2-4 nap
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Wi-Fi: Igen
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Igen
SIM foglalat: Nem
NFC: Igen
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 42x36x9,7 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Tok mérete: 42x36x9,7 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Igen
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Igen
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Igen
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Igen
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: 2-4 nap
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Nem
iOS kompatibilis: Igen
Kijelző mérete: 1,77 "
Gyártó: Apple

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Apple Watch S10 Cellular 42mm Rose Gold Alu Case with Light Blush Sport Band S/M

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.