Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black - E-book - Tablet, Navigáció, E-book - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

77 583 Ft
Készleten
Cikkszám: 242595
Kategória: Tablet, Navigáció, E-book / E-book
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black 16GB, 6", Csatolófelület: USB Type-C/WiFi/Bluetooth, 112x160x9,2mm

Ítéld meg a könyveidet a színeik alapján
Lépj be a színes borítók, illusztrációk és egyebek világába.
Mintha a Kobo Clara nem is lehetne még jobb, tökéletes 6"-os eReaderünk most teljesen új színekkel gazdagodott. Mondj búcsút a szürkének, és ugorj bele a digitális olvasásba a tükröződésmentes, zavaró színekkel. Adj konkurenciát a papírnak, és nézd meg, milyen színes lehet a könyvtárad - egy kompakt, könnyű, funkciókkal teli készülékben. Fedezze fel a színeket kívül-belül, illusztrációkkal és képekkel, amelyek valóban színt visznek az olvasási életébe.

Böngésszen és olvasson e-könyveket teljes színben
Tapasztalja meg az igazi kényelmet a 6"-os E Ink Kaleido 3 kijelző megnyugtató színpalettájával. Nincs tükröződés a napfényben, nincsenek zavaró tényezők a közösségi médiában - csak Ön és a könyve a teljes színű boldogságban. Akár a nem-fikciós irodalom, akár a fikció fanatikusa vagy, hagyd, hogy a színek még mélyebbé tegyék a böngészés, a könyvespolcok és az olvasás élményét.

Soha többé ne kelljen szövegkiemelőt keresgélnie
Mostantól több színnel, egyetlen ujjmozdulattal kiemelheti az e-könyveit, akárcsak a nyomtatott könyveket. Adjon hozzá, törölje ki vagy változtassa meg a színeket menet közben, és könnyedén, fejezetenként egy pillantással láthatja az összes kiemelést - a könyvklubos idézetek még sosem voltak ilyen könnyen megtalálhatók!

Lássa eBookjait a legjobb fényükben
Tapasztalja meg a vizuális kényelmet éjjel és nappal a gyengéd elülső világítással, és hagyja, hogy a képernyő tükröződése és a szemfáradtság a múlté legyen. A ComfortLight PRO egész nap automatikusan csökkenti a kék fényt, és személyre szabhatja olvasási beállításait a betűméret, a sortávolság vagy akár a Sötét üzemmód segítségével - a szemei hálásak lesznek érte.

Jobb a tervezéssel
A Kobo Clara Colour átgondoltan újrahasznosított és óceánból származó műanyagból készült, így a Kobo Clara Colour egy környezettudatosabb eReader. Tartósságra tervezték, ráadásul javítható, így meghosszabbíthatja az élettartamát és kicserélheti a kulcsfontosságú alkatrészeket. Tudj meg többet a Kobo fenntarthatósági gyakorlatáról a kobo.com/eco oldalon, a javíthatóságról pedig a kobo.com/repairability oldalon.

Vízálló az olvasáshoz bárhol
A Kobo Clara Colour teljes vízálló védelemmel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy mindig készen áll a váratlan kiömlésekre, a tengerparti csobbanásokra vagy egy pihentető kádfürdőzésre.

Történeteidet zavartalanul olvashatod
Merülj el gondtalanul kedvenc könyveidben a több hetes akkumulátor-üzemidővel és a 16 GB-os tárhellyel. Olvasási kitartása talán éppen a Kobo Clara Colourral találta meg a párját, amely akár 12 000 e-könyvet vagy 75 Kobo hangoskönyvet is képes tárolni.


Súly: 0.310kg

Belső memória mérete: 16GB
Kijelző mérete: 6 "
Csatolófelület: USB Type-C/WiFi/Bluetooth
Háttérvilágítás: Nem
Méret: 112x160x9,2 mm


Gyártói adatlap

Tablet, Navigáció, E-book

Tulajdonság

Méret: 112x160x9,2 mm
Háttérvilágítás: Nem
Csatolófelület: USB Type-C/WiFi/Bluetooth
Kijelző mérete: 6 "
Belső memória mérete: 16GB
Gyártó: Kobo

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Kobo Clara Colour 6" E-book olvasó 16GB Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.