PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey - E-book - Tablet, Navigáció, E-book - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

87 078 Ft
Készleten
Cikkszám: 190398
Kategória: Tablet, Navigáció, E-book / E-book
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey 8 GB, 9,7", Csatolófelület: USB Type-C/WiFi, Háttérvilágítással, 236,2x173x7,9mm

A PocketBook izgatottan jelenti be vadonatúj, 9,7 colos E Ink Carta™ kijelzővel szerelt készülékét, amely még megfizethetőbbé teszi a nagyképernyős olvasás élményét! A termék 2021 őszétől lesz elérhető.

Az új, nagyképernyős eszköz SMARTlight funkciója, frissített formatervezése és az oldalán található kezelőgombjai garantálják a felhasználó számára a tökéletesen kényelmes olvasást.

A nagy képernyő, méltányos ár és temérdek lehetőség a szöveggel kapcsolatos tevékenységek elvégzésére – a felhasználó helyzeteket és könyvjelzőket tud készíteni, ki tudja emelni a szöveg kulcsfontosságú részeit és szótárakat tud használni – kötelező eszközévé teszi az InkPad Lite készüléket az önfejlesztéshez és tanuláshoz.

Nagyobb képernyő – kivételes olvasási élmény

A PocketBook InkPad Lite egy nagyméretű, 9,7 colos képernyővel van felszerelve, amely az egyszerű prózától kezdve szakirodalmakon át a tankönyvekig bármely tartalom olvasására ideális. A nagy képátló lehetővé teszi, hogy egyszerre több szöveg jelenjen meg a képernyőn és ez nagyobb kényelmet jelent a látássérült olvasók számára, akik a kényelmes olvasás érdekében megnövelik a betűméretet. Ne felejtsük el az E Ink Carta™ technológiát sem, amely az e-olvasó képernyőjét a lehető leghasonlóbbá teszi a normál, nyomtatott könyvek oldalaihoz és ebből kifolyólag teljesen biztonságos a szemre nézve.

Több lehetőség a SMARTlight funkcióval

A hagyományos előlapi megvilágítástól eltérően a SMARTlight technológia nem csak a képernyő fényerejének, hanem színhőmérsékletének beállítását is lehetővé teszi a felhasználó számára. Így a felhasználók a lehető legkényelmesebben olvashatnak bármely fényviszonyok mellett és választhatnak a hideg vagy meleg előlapi színárnyalatok közül a kedvük és igényeik függvényében. Az automatikus mód a napszak szerint módosítja a beállításokat. Emellett az olvasók létrehozhatják saját, fényerőbeállításokat tartalmazó sablonjaikat, amelyek segítségével gyorsan és bármikor az igényeikhez igazíthatják a képernyőt.


Vadonatúj külső, oldalsó vezérlőgombok és kompakt kialakítás

A PocketBook InkPad Lite új, visszafogott és pragmatikus külsőt kapott, amely minden bizonnyal vonzó lesz a klasszikusok kedvelői számára. A típus fő innovációja azonban az, hogy a vezérlőgombok átkerültek az eszköz alsó részéről a jobb oldali panelre. Sok felhasználó számára az e-olvasó még ergonomikusabbá és kényelmesebbé vált a lapozás oldalsó gombokkal történő kivitelezésének hála. A beépített giroszkóp pedig érzékeli az eszköz tájolását, amelynek hála az InkPad Lite egyformán kényelmes a jobb- és balkezes felhasználók számára is. Jó hír még a felhasználók számára az InkPad Lite mérete. Az eszköz mindössze 236,2x173x7,9 mm-es, amely az egyik legkompaktabb eszközzé teszi az ilyen méretű kijelzővel rendelkező eszközök kategóriájában.

Rengeteg formátum támogatása konvertálás nélkül

Minden PocketBook olvasó egyik legnagyobb előnye az általuk támogatott fájlformátumok mennyisége. A PocketBook InkPad Lite a választás szabadságával is elragadtatja felhasználóit: az eszköz 19 könyv- és 4 grafikus formátumot támogat. Ez azt jelenti, hogy az e-olvasó meg tudja nyitni a könyvek, dokumentumok és képek legnépszerűbb formátumait, így a felhasználónak nem kell időt vesztegetnie a konvertálásra.

Wi-Fi és natív felhőszolgáltatások

A felhasználók szinkronizálni tudják könyveiket (és teljes könyvtáraikat) különböző eszközeik között a PocketBook Cloud-nak és PocketBook Reader alkalmazásnak hála. Emellett a Dropbox és a Send-to-Pocketbook szolgálatások a beépített Wi-Fi segítségével lehetővé teszik, hogy néhány kattintással könyveket továbbítson az e-olvasójára.

Kétmagos processzor és erőteljes akkumulátor

A PocketBook InkPad Lite eszközt egy kétmagos processzor hajtja, amely biztosítja a könyvek és alkalmazások gyors megnyitását, valamint a zökkenőmentes lapozást. A 2200 mAh-s akkumulátornak hála pedig az e-olvasó akár egy hónapig is működik egyetlen töltéssel.

A 9,7 colos PocketBook InkPad Lite eszközzel izgalmasabb az e-olvasás, mint valaha.



Súly: 0.705kg

Belső memória mérete: 8 GB
Kijelző mérete: 9,7 "
Csatolófelület: USB Type-C/WiFi
Háttérvilágítás: Igen
Méret: 236,2x173x7,9 mm


Gyártói adatlap

Tablet, Navigáció, E-book

Tulajdonság

Belső memória mérete: 8GB, 8 GB
Gyártó: PocketBook
Méret: 236,2x173x7,9 mm
Háttérvilágítás: Igen
Csatolófelület: USB Type-C/WiFi
Kijelző mérete: 9,7 "

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere PocketBook InkPad Lite 9,7" E-book olvasó 8GB Mist Grey

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.