Amazon Echo Spot 2024 White - Multimédia - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Amazon Echo Spot 2024 White

Amazon Echo Spot 2024 White

49 686 Ft
Készleten
Cikkszám: 255141
Szállítási idő: 8-10 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Multimédia
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Echo Spot 2024 White Okos asszisztens

Ismerje meg az új ECHO SPOT-ot - Egy elegáns, intelligens ébresztőóra Alexával és nagy, vibráló hangzással. Készen áll arra, hogy segítsen felébredni, lenyugodni és még sok minden másban.

EGYSZERŰEN SZABADÍTHATÓ SMART ÓRA - Egy pillantással láthatod az időt, az időjárást és a dalok címét, vezérelheted az intelligens otthoni eszközöket, és még sok minden mást. Személyre szabhatod a kijelzőt a kedvenc óralapoddal és vidám színekkel.

NAGY VIBRÁNS HANG - Élvezze a gazdag hangzást tiszta énekhanggal és mély basszussal. Csak kérje meg Alexát, hogy játsszon le zenét, podcastokat és hangoskönyveket kedvenc szolgáltatóitól, mint például az Amazon music, Apple music, Spotify és más szolgáltatók. Lásd a dalok címeit, és érintsd meg a zenék vezérléséhez.

KEDVES BEINDULÁS A NAPBA - Állítson be egy Alexa rutint, amely finoman, zenével és fokozatos fénnyel ébreszti Önt. Pillantson rá az időre, ellenőrizze az emlékeztetőket, vagy kérjen Alexától időjárás-frissítéseket.

TARTJA KOMFORTOSAN AZ OTTHONÁT - Vezérelje a kompatibilis okosotthon-eszközöket. Csak kérd meg Alexát, hogy kapcsolja fel a lámpákat, vagy érintse meg a képernyőt a tompításhoz.

AZ ÖN SZEMÉLYESSÉGVÉDELEM VÉDELMÉRE KÉSZÜLT - Többrétegű adatvédelmi és vezérlési lehetőséggel készült, beleértve a mikrofon kikapcsoló gombot, amely elektronikusan kikapcsolja a mikrofonokat.

Fenntarthatóságra tervezték - Ez a készülék 36%-ban újrahasznosított anyagokból készült.


Súly: 0.000kg

Típus: Okos asszisztens


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Okos asszisztens
Gyártó: Amazon

Hasonló termékek