Blaupunkt MS22BT Micro HiFi Wood - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Blaupunkt MS22BT Micro HiFi Wood

Blaupunkt MS22BT Micro HiFi Wood

52 500 Ft
Készleten
Cikkszám: 255169
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

MS22BT Micro HiFi Wood Hifi rendszer

A Blaupunkt MS22BK Micro Stereo System rendszere tökéletes megoldás kisebb és nagyobb baráti bulikra, ahol a megfelelő hangulat és a jól megválasztott, minőségi zene a legfontosabb. Egyetlen klasszikus, sötétbarna színű faszekrény egyesíti az összes funkciót és a hangszórókat, így a készülék mérete kisebb, és abszolút bármilyen belső térbe illeszkedik.

Ez a modell felszereltségi kategóriáját tekintve egyedülálló funkcionalitással rendelkezik, mivel a ház hátuljába beépített ARC visszatérő csatornával ellátott HDMI csatlakozót kapott, amely lehetővé teszi a kompatibilis TV-k csatlakoztatását és a hangzás szempontjából jobb átvitelt. A HDMI ARC csatlakozóval a hangerőt is szabályozhatja egyetlen távirányítóval. Sőt, az MS22BK hangsávként is funkcionál.

Ezen kívül optikai bemenettel is rendelkezik a készülék, így régebbi (HDMI ARC nélküli) TV-k vagy digitális földfelszíni/kábeltévé set-top box-ok, illetve bármilyen más, megfelelő kimenettel felszerelt digitális audio bemeneti forrás is csatlakoztatható hozzá.

Az MS22BK klasszikus CD lejátszóval van felszerelve, amely a hagyományos CD Audio formátum mellett MP3/WMA fájlok lejátszására is képes kedvenc dalaival. A beépített Bluetooth modul, amely támogatja a zenei fájlok vezeték nélküli átvitelét kompatibilis mobil eszközökről, például okostelefonokról és táblagépekről, lehetővé teszi a fenti eszközökön tárolt dalok lejátszását. A készlet tartalmaz egy beépített tunert is, amely támogatja az FM frekvenciákat, és akár 40 kedvenc rádióállomásának tárolására is képes. Az opcionális külső antenna számára kialakított nyílás a ház hátlapján található, így gyenge vétel esetén még jobb FM rádiójelet kaphat.

A rendelkezésre álló USB port lehetővé teszi bármilyen kompatibilis hordozható USB adathordozó csatlakoztatását és MP3 formátumban tárolt zenefájlok lejátszását, míg az AUX bemenet (3,5 mm-es mini jack) bármilyen más audiokimeneti jelre képes eszköz vezetékes csatlakoztatását teszi lehetővé.

A LED kijelzőn ébresztő funkcióval ellátott óra áll rendelkezésre, amely lehetővé teszi a hangszóró programozását, hogy az előre beállított időpontban automatikusan bekapcsoljon.

Az egység beépített 50 Wattos RMS erősítővel és állítható magas- és mélyhang funkcióval rendelkezik a tiszta hangzás érdekében. Egy hangszínszabályzó funkció, amely szintén rendelkezésre áll, POP, ROCK, JAZZ, CLASSIC és NORMAL előbeállításokat kínál, amelyek segítségével a hangprofilt a lejátszott zene típusához igazíthatja. Végül a LOUDNESS funkció is megtalálható, amely megemeli a magas és mély hangokat, lehetővé téve a hang általános dinamikájának növelését.

Az MS22BT modellhez távirányító is tartozik, mellyel az összes elérhető funkció teljes mértékben működtethető, kiegészítve ezzel a mindennapi használat kényelmét.

Az MS22BT a legkülönfélébb konfigurációkban használható – például TV-hez csatlakoztatva, okostelefonnal párosítva, CD-k lejátszásához vagy a kedvenc rádióállomások vételéhez.




Súly: 0.000kg

Típus: Hifi rendszer


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Hifi rendszer
Gyártó: Blaupunkt

Hasonló termékek