Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

326 964 Ft
Készleten
Cikkszám: 253469
Szállítási idő: 4 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue okostelefon, Android, 6,7", Hátlapi kamera:50 +12 +8MP, Előlapi kamera:10MP, RAM:8GB, ROM:256GB, Nem bővíthető, 5G, 4700mAh, Dual SIM, Wi-Fi 6/ax, Bluetooth, NFC, 213g, Magyar menü, Angol menü

A Galaxy AI megérkezett
Ismerd meg a Galaxy AI funkciókkal rendelkező Galaxy S24 FE készüléket, melynek köszönhetően minden fénykép rendkívüli kreativitást tükröz! Merülj el a Galaxy AI nyújtotta élményében, ahol a képzeletnek szinte semmi sem szab határt! Karikázd be, keresd meg, fedezd fel, hogy miért éri meg igazán!

Válaszd ki a színt és érezd a magadénak!
Fedezd fel a Galaxy S24 FE okostelefont stílusos színekben, karcsúbb előlapi kijelzővel! A lekerekített forma kényelmes fogást biztosít, míg a letisztult, lapos kialakítás fokozza a látványt.

Hozzád passzoló, színgazdag megjelenés
Fedezd fel a stílusodhoz passzoló Galaxy S24 FE készüléket elegáns, modern kialakítással és élénk színekkel!

Strapabírásra tervezve
A telefont elől és hátul Corning® Gorilla® Glass Victus®+ üveg védi, az IP68-as besorolás pedig gondoskodik a por- és vízállóságról.

Méretezd át, szerkeszd a Fotósegéddel!
A Fotósegéd funkció segítségével könnyedén átméretezheted, mozgathatod és eltávolíthatod a nem kívánt tárgyakat a fényképekről. Alakítsd át a mindennapi képeket lenyűgöző műalkotásokká az AI-alapú szerkesztőeszközünkkel!

Álmodd meg, vázold fel és lásd a végeredményt a Vázlatból műalkotás funkcióval!
Egészen nulláról vagy éppen a képeken magukon is készíthetsz kezdetleges vázlatot. Az AI segítségével rajzod egy teljes képpé válhat!

A Galaxy FE termékcsalád eddigi legütősebb kamerája
A ProVisual motor az AI által hajtott eszközök átfogó csomagja, amely éles részletekkel és gazdag textúrákkal javítja a fényképeket és videókat, kibővítve a lehetőségeket a puszta képkészítésen túl.

Lenyűgöző portrék gyenge fényviszonyok mellett is a Galaxy ProVisual motorral
Emeld ki az élénk pillanatokat sötét környezetben is! A mesterséges intelligenciával működő kamera gondoskodik arról, hogy a téma fényes és tiszta maradjon még gyenge megvilágítás mellett is.

Tiszta felvételek messziről is, az Optikai minőségű zoom segítségével
Távolról is könnyedén készíthetsz részletgazdag felvételeket! A fejlett NPU és GPU által működtetett Optikai minőségű zoom lehetővé teszi a részletes közeli felvételek készítését a minőség romlása nélkül. Könnyedén láthatod tisztán távoli témáidat!

A Super HDR segítségével kellő megvilágítást adhatsz fotóidnak
Készíts lenyűgöző fényképeket a Super HDR segítségével, javítva a színeket és a jeleneteket! Élvezd a gazdagabb színkifejezést, és oszd meg legjobb felvételeid közvetlenül a közösségi médiában! A Super HDR segítségével a megvilágított területek még hangsúlyosabbak lesznek.

Örökíts meg filmszerű pillanatokat az Azonnali lassú felvételekkel!
Az Azonnali lassú felvételek funkcióval bármilyen videót lassított felvétellé alakíthatsz, még azokat is, amelyek eredetileg nem így készültek, de a galériádban vagy a letöltéseid között vannak. Az effekt azonnali alkalmazásához egyszerűen csak érintsd meg hosszan a klippet, majd könnyedén oszd meg vagy mentsd el!

Hihetetlenül valósághű játékélmény
Ismerd meg a Galaxy S24 FE okostelefont, mostantól továbbfejlesztett AP-teljesítménnyel a zökkenőmentesebb több feladatos munkavégzésért! Élvezd a csúcstechnológiás Samsung Exynos 2400e processzort a hihetetlenül magával ragadó és valósághű játékélményért!

Merülj el a magával ragadó látványban!
Merülj el a lenyűgöző tartalmakban a továbbfejlesztett Dinamikus AMOLED 2X kijelzővel, amely most még világosabb és színesebb, mint valaha. Élvezd a nagyobb képernyőt és a vékonyabb keretet, amelyek a következő szintre emelik a megtekintési élményt!

Akksi, ami keményen dolgozik azért, hogy minél tovább játszhass
Élvezd a megnövelt játékidőt egy nagyobb, általánosan 4 700 mAh-es akkumulátorral! Tökéletesen optimalizált videó streaminghez, tökéletes társ a megszakítás nélküli szórakozáshoz.



Súly: 0.333kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,7 "
Hátlapi kamera: 50 +12 +8 MP
Előlapi kamera: 10 MP
Rendszer memória: 8 GB
Belső háttértár: 256 GB
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Hálózati technológia: 5G
Akkumulátor kapacítás: 4700 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 6/ax
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 213 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 213 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 6/ax
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 4700 mAh
Hálózati technológia: 5G
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Belső háttértár: 256 GB
Rendszer memória: 8 GB
Előlapi kamera: 10 MP
Hátlapi kamera: 50 +12 +8 MP
Kijelző átmérője: 6,7 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon
Gyártó: Samsung

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Samsung S721B Galaxy S24 FE 256GB DualSIM Blue

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.