Samsung 48col QE48S90DAEXXH OLED Smart - TV - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Samsung 48col QE48S90DAEXXH OLED Smart

Samsung 48col QE48S90DAEXXH OLED Smart

463 525 Ft
Készleten
Cikkszám: 253362
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / TV
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

48" QE48S90DAEXXH OLED Smart OLED, 48", 4K, 3840x2160, 144Hz, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Wifi, Bluetooth, Smart, Gamer

OLED TV
Az OLED technológia (Organic Light Emitting Diode) különleges képminőséget biztosít, mivel minden egyes pixelt külön-külön képes ki- és bekapcsolni, így tökéletes fekete és végtelen kontrasztarány érhető el. Ez élesebb és élénkebb képeket eredményez, különösen sötét jeleneteknél.

UHD (Ultra High Definition)
Az UHD felbontás (3840 x 2160 pixel) négyszer több részletet jelenít meg, mint a Full HD, így kristálytiszta és éles képeket kínál. A finom részletek és az éles vonalak minden tartalomnál jobban láthatók.

HDR10+ támogatás
A HDR10+ technológia dinamikus képfeldolgozással javítja a színmélységet és a kontrasztot. Az egyes jelenetekhez igazított optimalizálás révén minden részlet élethűen és pontosan jelenik meg, biztosítva a valósághű látványt.

HDMI 2.1 csatlakozás
A HDMI 2.1 csatlakozók nagyobb sávszélességet biztosítanak, támogatják a 4K felbontású tartalmakat 120 Hz-es frissítési rátával, és lehetővé teszik a változó frissítési rátát (VRR), ami különösen fontos a játékoknál és a gyors mozgású tartalmaknál.

FreeSync Premium
A FreeSync Premium technológia csökkenti a képszakadásokat és az akadozást, biztosítva a sima és folyamatos játékélményt. Ez különösen fontos az intenzív, gyors tempójú játékoknál.

144 Hz-es frissítési ráta
A 144 Hz-es frissítési ráta kiemelkedően sima mozgást és minimális elmosódást biztosít. A nagyobb frissítési ráta különösen hasznos a sportközvetítéseknél, akciófilmeknél és videojátékoknál.

NQ4 AI Gen2 Processzor
Az NQ4 AI Gen2 Processzor mesterséges intelligenciával támogatott képfeldolgozást biztosít, optimalizálja a képek minőségét, és valós időben javítja a kontrasztot, színeket és részleteket. Ez garantálja a kiváló vizuális élményt minden típusú tartalom esetén.

4K AI felskálázás
A 4K AI felskálázás technológia segítségével az alacsonyabb felbontású tartalmakat 4K minőségre konvertálja. Az AI algoritmusok automatikusan felismerik és javítják a részleteket, így minden tartalom éles és tiszta lesz.

DVB-T információ
Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.


Súly: 15.700kg

Típus: OLED
Képátló: 48 "
Technológia: 4K
Felbontás: 3840x2160
Képfrissítés: 144 Hz
AV: Nem
Komponens: Nem
HDMI: Igen
USB 2.0: Igen
LAN: Igen
Wifi: Igen
Curved: Nem
Egyéb: Wifi, Bluetooth, Smart


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Egyéb: Wifi, Bluetooth, Smart
Curved: Nem
WiFi: Igen
LAN: Igen
USB 2.0: Igen
HDMI: Igen
Komponens: Nem
AV: Nem
Képfrissítés: 144 Hz
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Képátló: 48 "
Típus: OLED
Gyártó: Samsung

Hasonló termékek