Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

136 941 Ft
Készleten
Cikkszám: 252992
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

12+ 5G 512GB DualSIM Green okostelefon, Android, 6,67", Hátlapi kamera:50 +8 +2MP, Előlapi kamera:16MP, RAM:12GB, ROM:512GB, MicroSDXC, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 190g, Magyar menü, Angol menü

A Realme 12+ 5G okostelefon Sony prémium portrékamerával és letisztult külsővel érkezik

Nemcsak a formatervezés, hanem a funkciók és mindenekelőtt az árak tekintetében is van csemegénk. A jól felszerelt Realme 12+ 5G okostelefon vonzó formákkal mutatkozik be - vékony kialakítással és alacsony tömeggel tűnik ki. Kiváló bónusz az egyedi megoldású 5G kapcsolat a mobilhálózattal, amely sokkal erősebb, ugyanakkor energiatakarékos. Szintén versenyelőnyt jelent a háromszoros hátsó kamera bővített funkciókkal. Ugyanakkor fel kell hívnunk a figyelmet a teljesen egyedi, vegán bőrből készült formatervezésre is! Selymesen sima anyag, amely ellenáll a pornak és a kopásnak.

Okos telefon gyönyörű 120Hz-es kijelzővel

A Realme 12+ 5G telefon magával ragadó, 6,67"-es 120 Hz-es kijelzővel büszkélkedhet, amely kiváló élményt nyújt filmnézéshez, közösségi oldalak böngészéséhez vagy az interneten való szörfözéshez. Ezenkívül az automatikus frissítési frekvencia-beállítás segít optimalizálni a vizuális élményt, miközben meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. Élvezd a magával ragadó és szemet kímélő látványélményt! A Realme okostelefon nagy képernyője megfelel a kékfény szemvédő tanúsítványának, és kategóriájában a legjobb videó- és játékélményt nyújtja.

50 Mpx-es hátlapi kamera mesterséges intelligenciával

A Realme 12+ 5G mobiltelefon a szegmens egyik legjobb kamerájával rendelkezik arzenáljában. Konkrétan egy 50Mpx-es Sony LYT-600 érzékelőről van szó, amelyet egy speciális MasterShot algoritmus javít fel. Ez a prémium érzékelő kiterjesztett éjszakai fényképezési képességekkel is rendelkezik. Mindent fejlett képalkotó szoftver tesz teljessé, professzionális hangolással a videorögzítéshez.

Továbbfejlesztett portré mód

Kölcsönözz fényképeidnek filmszerű minőséget, hogy olyan képeket kapj, amelyek egyértelműen kiemelkednek! A portré mód az érzékelő 2×-szer zoomjának erejét használja, és valóban veszteségmentes fényképminőséget biztosít a megbízhatóan jó minőségű képek érdekében. A portré bokeh jelentős fejlesztésének és az intelligens szépítési algoritmusnak köszönhetően pedig egyedi koncepcióval készíthetsz fényképeket.

Mesteri film mód

Ahhoz, hogy a kamera valóban moziszerű élményt nyújtson, a gyártó Claudio Mirandával fogott együttműködésbe. Ez három egyedi szűrőt eredményezett, amelyeket kultikus filmek ihlettek, és amelyek kiemelik a hangot, a stílust és a színt. Készíts filmminőségű portrékat, amelyekkel kifejezheted saját ízlésedet!

A Realme 12+ 5G 16 Mpx-es előlapi kamerát kínál

Az előlapi 16 Mpx-es kamerával könnyedén készíthetsz csoportos portré képeket.

5G a gyors internet-hozzáférésért bárhol

A Realme 12+ mobiltelefon stabil 5G kapcsolatot kínál, amelyre bátran támaszkodhatsz. A 360°-os antennarendszer fejlett kialakításának köszönhetően minden eddiginél lényegesen erősebb jelet kapsz. Izgalmas funkció az intelligens 5G hotspot extra alacsony energiafelhasználással. Dinamikusan, valós időben állítja be az energiafelhasználást a különböző használati forgatókönyveknek megfelelően, biztosítva, hogy a megosztott 5G-hálózat csak szükség esetén legyen aktiválva.

A 8 magos chip elkápráztat a teljesítményével

A nagy teljesítményű Mediatek Dimensity 7050 nyolcmagos processzornak köszönhetően a Realme 12+ 5G telefont úgy tervezték, hogy nagyobb teljesítményt és funkcionalitást kínáljon a kellemes és problémamentes használat és játék érdekében. Egy speciális AI Boost mód is rendelkezésre áll, amely maximális teljesítményre állítja a telefont az ideális játékélmény érdekében.

Gyors ujjlenyomat-olvasó

Nyilvánvaló, hogy sok személyes információt fogsz tárolni a Realme 12+ 5G telefonon. Ezért egy ujjlenyomat-érzékelővel lett felszerelve, amely a kijelző alsó részén található. Ez a megoldás felhasználóbarát és kényelmes.

Okostelefon nagy kapacitású akkumulátorral

A nagy, 5000 mAh-s akkumulátornak köszönhetően a Realme 12+ 5G okostelefon kiváló teljesítményt nyújt, amely akár egy egész napos használatot is kibír. A töltés pedig kizárólag vezetéken keresztül történik, akár 67 W teljesítménnyel.

A Realme 12+ 5G fokozott fizikai ellenállással jelentkezik

A Realme 12+ 5G telefon jobb minőségű konstrukcióval büszkélkedhet és fokozottan ellenáll a pornak és a fröccsenésnek, az IP54-es besorolásnak megfelelően. Szintén elégedett leszel a kijelző speciális rétegével, amely enyhén nedves képernyő esetén is segíti a funkciók vezérlését.

A Realme 12+ 5G okostelefon Android 14-et használ

A Realme 12+ 5G telefon a modern Android 14 operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet a Realme UI 5.0 grafikus felépítmény egészít ki. A kezelőfelület elég nagy és jól áttekinthető.


Súly: 0.550kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,67 "
Hátlapi kamera: 50 +8 +2 MP
Előlapi kamera: 16 MP
Rendszer memória: 12 GB
Belső háttértár: 512 GB
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Hálózati technológia: 5G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 5/ac
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 190 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 190 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 5/ac
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Hálózati technológia: 5G
Memóriakártya típusa: MicroSDXC
Belső háttértár: 512 GB
Rendszer memória: 12 GB
Előlapi kamera: 16 MP
Hátlapi kamera: 50 +8 +2 MP
Kijelző átmérője: 6,67 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon
Gyártó: Realme

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Realme 12+ 5G 512GB DualSIM Green

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.