Audiocore AC864 Bluetooth Headset Black - Fej- és Fülhallgató/Headset - Periféria - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Audiocore AC864 Bluetooth Headset Black

Audiocore AC864 Bluetooth Headset Black

12 713 Ft
Készleten
Cikkszám: 253044
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Periféria / Fej- és Fülhallgató/Headset
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

AC864 Bluetooth Headset Black Headset, Féloldalas, Mikrofon, Black, Bluetooth Ez a professzionális Bluetooth-fejhallgató ideális hangminőséget és kényelmet biztosít használat közben. A Bluetooth 5.0 verziója stabil és drathtless kapcsolatot biztosít a Bluetooth-kompatibilis eszközökkel akár 10 méteres távolságig. Élvezze a kihangosított hívásokat a hangvezérlés funkcióval - Ideális a biztonságos vezetéshez. A fejhallgató kompatibilis a Siri és a Google Assistant szolgáltatással. A beépített 400 mAh kapacitású akkumulátor akár 32 órás üzemidőt tesz lehetővé (készenléti idő: kb. 85 óra). A töltési idő kb. 1,5 óra - a készlet USB-C töltőkábelt tartalmaz.
  • Zajszűrő mikrofon: a zajszűrő technológia segít kiküszöbölni a háttérzajt bármilyen környezetben, és kristálytiszta hangkommunikációt biztosít. Univerzális alkalmazások: A headset alkalmas munkához, mint például , call center, otthoni iroda, vezetés, videokonferencia, valamint játék, streaming, telefonhívások és sok más.
  • Egyszerű vezérlés: A fejhallgatóba integrált gombok lehetővé teszik a könnyű vezérlést. A gomboknak köszönhetően például növelheti és csökkentheti a hangerőt, leállíthatja a zenét, felveheti a telefont, elnémíthatja a mikrofont stb. A további multifunkciós gomb megkönnyíti a kezelést.
  • Állítható és rugalmas fém fejpánt: a rugalmas fejpánt teszi a fejhallgatót, minden fejmérethez állíthatóvá. Puha és bőrbarát fülhallgató: az ochwertiger fülhallgató magas viselési kényelmet biztosít, még hosszú ideig tartó viselés esetén is.
  • Csúszásgátló T-párna: a csúszásgátló párnának köszönhetően a fejhallgató biztonságosan ül a fején. 270 fokban elforgatható mikrofon: a mikrofon pozícióját tetszőleges szögben állíthatja be, tetszése szerint.


Súly: 0.000kg

Típus: Headset
Hangrendszer: Féloldalas
Mikrofon: Igen
Wireless: Nem
Szín: Black
Bluetooth: Igen
NFC: Nem


Gyártói adatlap

Tulajdonság

NFC: Nem
Bluetooth: Igen
Szín: Black
Wireless: Nem
Mikrofon: Igen
Hangrendszer: Féloldalas
Típus: Headset
Gyártó: Audiocore

Hasonló termékek