Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green - Mobiltelefon tok - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

17 953 Ft
Készleten
Cikkszám: 252159
Szállítási idő: 6-8 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon tok
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Active Case iPhone 16 Pro Slate Green Apple

Mindennapi védelem a maximumon. Az Active Case kombinálja az extra tartós cseppvédelmet és az emelt minőségű anyagokat, hogy kompromisszumok nélkül mindennapos tok legyen. A bőr fenntartható alternatívájába félig beburkolt Active Case masszív és kifinomult, egy mindenre alkalmas tok maximális védelemmel és minimalista dizájnnal.

Precíz kivágás a kamera vezérlőgombjának könnyű eléréséhez
Tartós, újrahasznosított és állatmentes bőr alternatívával készült
Sima & 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, ütéscsillapító keret
Gondtalan hordozás a 3 méteres magasságig tartó esésvédelemmel
Újrahasznosított mikroszálas bélés, megemelt élek és zárt aljú szerkezet az extra gondoskodásért
Kompatibilis a MagSafe töltéssel és tartozékokkal
Személyre szabhatja élményét - a City Sling & City Grip csomaggal együtt még sokoldalúbb hordozást tesz lehetővé.

READY, SET, PROTECT
A lecsupaszított, minimalista dizájnnal és a nagy teherbírású, akár 3 méteres (10ft / 3m) esésvédelemmel az Active Case elég kifinomult a városi sétákhoz és a munkanapokhoz, ugyanakkor elég masszív és megbízható az ösvényfutásokhoz és a nagy erejű kalandokhoz. Az extrém védelem és az emelkedett stílus legjavát kínálja, így ez egy olyan táska, amelyre mindennap számíthatsz, a sokoldalú élet minden területén.

MINT A BŐR, DE JOBB
Az Active Case újrahasznosított bőrszerű anyagból készült, amely a bőr tartós tulajdonságait a szén-dioxid-kibocsátás töredéke mellett nyújtja. Nem könnyű olyan anyagot találni, amiben megbízunk, de ez az állatmentes bőralternatívaŐ a karcolásokkal, foltokkal és elszíneződésekkel szembeni ellenálló képessége miatt zökkenőmentesen illeszkedett. Be van csomagolva, és készen áll arra, hogy veled együtt vágjon neki az életnek.

ALL-IN ONE MEGOLDÁS
Párosítsa az Active Case-t az Active Wallet Standdal és a City Slinggel, hogy egy áramvonalas megoldást kapjon az állandó mozgással töltött napokra. Viselje készülékét és pénztárcáját, ahogyan csak szeretné a City SlingŐ állítható és kéz nélküli kialakításával; ráadásul az Active Wallet telefonállványként is funkcionál a kéz nélküli streaminghez és a könnyű görgetéshez.


Súly: 0.000kg

Gyártó kompatibilitás: Apple


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó kompatibilitás: Apple
Gyártó: Native Union

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Native Union Active Case iPhone 16 Pro Slate Green

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.