Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black - Mobiltelefon tok - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

24 811 Ft
Készleten
Cikkszám: 251699
Szállítási idő: 6-8 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon tok
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black Apple

Fekete bőrből készült levehető pénztárca tok iPhone 16 Plus készülékhez
Bemutatjuk a DECODED fekete bőrből készült iPhone 16 Plus levehető pénztárca tokot, amely egy sokoldalú és stílusos kiegészítő iPhone 16 Plus készülékedhez. Ez az innovatív tok egyszerre szolgál védőburkolatként és funkcionális pénztárcaként, a luxus és a praktikum zökkenőmentes ötvözetét kínálva.

Kettős funkciójú levehető bőr pénztárca tok
Ez az iPhone 16 Plus levehető bőr pénztárca tok prémium minőségű, teljes szemű Ecco bőrből készült, és kifinomultságot sugároz, miközben biztosítja a tartósságot. A bőrt úgy tervezték, hogy gyönyörűen öregedjen, idővel gazdag patinát fejlesztve anélkül, hogy elhasználódna. A rendkívül finom, kompakt kialakításnak köszönhetően ez az eddigi legvékonyabb pénztárcánk, amely elegáns profilt biztosít, amely kiegészíti iPhone 16 Plus készüléked eleganciáját.

MagSafe-kompatibilis iPhone 16 Plus bőrtárca tok a könnyed töltésért
MagSafe-kompatibilis iPhone 16 Plus levehető bőrtárca tokunk és pénztárcánk egyszerű mágneses és vezeték nélküli töltést biztosít. Mind a tok, mind a pénztárca beépített MagSafe funkcióval rendelkezik, így minden alkalommal biztonságos és kényelmes csatlakozást tesz lehetővé. Élvezd a gyors, problémamentes töltés szabadságát és a különböző MagSafe kiegészítőkkel, például pénztárcákkal, autós tartóval és töltőállványokkal való kompatibilitást.

Kényelmes és biztonságos tárolás
A levehető tárca iPhone 16 Plus készülékhez három kártyahelyet tartalmaz, így kényelmesen tárolhatod a legfontosabb dolgaidat. Emellett biztonságos tárolást kínál a bankjegyek számára, biztonságosan és könnyen hozzáférhetően tartva azokat. A tárca és a borító közötti átmenet zökkenőmentes és mágneses, lehetővé téve a sokoldalú használatot az Ön igényeitől függően.

Kiváló védelmet és funkcionalitást nyújtó bőrből készült levehető pénztárca tok
Az ütésálló PC-alapréteg robusztus védelmet nyújt az esésekkel és ütésekkel szemben, így készüléked biztonságban marad. Az akár 1,2 méteres esésvédelemmel iPhone 16 Plus készüléked jól védve van a balesetekkel szemben. A képernyő körüli megemelt élek és a megemelt fém kameragyűrű megakadályozza a karcolásokat, így készüléked érintetlen állapotban marad. A mikroszálas béléssel ellátott belső rész további karcmentes védelmet biztosít.

Tökéletes illeszkedés és egyszerű felszerelés
Ezt a tokot úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen iPhone 16 Plus készülékedhez, és könnyen felszerelhető és eltávolítható legyen. A fémgombok zökkenőmentes működést biztosítanak, így iPhone 16 Plus készüléked minden funkciója könnyedén használható. Minden részletet aprólékosan kidolgoztunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújtsa, tökéletes igazítással a telefon és a kamera számára.

Környezetbarát csomagolás minden iPhone 16 Plus tokhoz
A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünket tükrözi a csomagolás is, amely újrahasznosított anyagból készült és teljesen műanyagmentes. Ha ezt az iPhone 16 Plus bőrből készült levehető pénztárca tokot választod, környezettudatos döntést hozol. Ez a tok nemcsak az iPhone 16 Plus készülékedet védi, hanem a bolygót is segít megóvni.

Válassza a DECODED fekete bőr iPhone 16 Plus levehető bőrtárca tokot a páratlan védelemért, funkcionalitásért és stílusért. Ez a tok egyesíti az eleganciát a praktikummal, így ideális kiegészítője iPhone 16 Plus készülékednek. Ezeknek a funkcióknak a beépítésével bőrből készült levehető pénztárca tokunk nemcsak készüléked esztétikáját emeli ki, hanem átfogó védelmet is nyújt, így biztosítva, hogy iPhone készüléked mindig a legjobb állapotban maradjon. Válaszd okosan a DECODED-et, és élvezd a stílus és a biztonság tökéletes ötvözetét.


Súly: 0.000kg

Gyártó kompatibilitás: Apple


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó kompatibilitás: Apple
Gyártó: Decoded

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Decoded Leather Detachable Wallet iPhone 16 Plus Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.