Philips TAM8905 Micro System Black - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Philips TAM8905 Micro System Black

Philips TAM8905 Micro System Black

144 925 Ft
Készleten
Cikkszám: 251620
Szállítási idő: 8-10 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

TAM8905 Micro System Black Hifi rendszer

Mindet élvezheti, méghozzá hangosan.

Töltse meg a helyiséget kedvenc dallamaival. Az internetes rádiót, Spotify Connectet, Bluetooth kapcsolatot és CD-lejátszót magába foglaló vonzó mikrorendszer mindent meg tud szólaltatni. Ezenkívül DAB+ vagy FM rádiót is hallgathat – mindezt 100 W hangteljesítmény mellett.

Mindenféle zene, podcastok és egyebek

A klasszikus zenétől a legújabb podcastokig. A Spotify Connect segítségével a Spotify legjobb minőségű jelét streamelheti Wi-Fi-n keresztül, Bluetooth kapcsolaton keresztül lejátszási listákat és egyebeket streamelhet, továbbá CD-ket játszhat le, illetve audiobemeneten vagy USB-porton más forrásokat csatlakoztathat.

Internetes rádió. DAB+ és FM rádió

Az internetes rádió világszerte több ezer állomásra nyit ajtót, amelyeken minden elképzelhető programot megtalál. A digitális rádióvevő kristálytiszta vételt nyújt, és csatornákat is beprogramozhat kedvenc internetes, DAB+ és FM-állomásaira.

Bass Reflex hangsugárzók. Kristálytiszta magas- és telt mélyhangok

Ezek a könyvespolc stílusú hangsugárzók nagyszerű hangzást biztosítanak az eleven magasakat produkáló dóm magashangszórónak, és erőteljes basszusokat myújtó 5,25”-es mélyhangszóróknak Bass Reflex nyílásoknak köszönhetően. A 100 W maximális teljesítmény bármilyen helyiségben nagyszerű hangzást nyújt. Tökéletes a társalgókba vagy a nyitott lakásterekbe.

Klasszikus megjelenés. Modern funkciók

A matt alumínium központi egység és a fa hangsugárzó doboz emlékeztetnek a különálló Hi-Fi rendszerek kialakítására. A jól látható, színes kijelző a forrás- és állomásadatokat, valamint az albumborítókat és a dalokra vonatkozó információkat jeleníti meg. A texturált forgatógombok szabályozzák a hangerőt, a forrás kiválasztását és a hangolást.

Digitális hangzásszabályzás (DSC). Válasszon ki egy gyári beállítást

Hiphop, kórusművek, szimfónia vagy rockopera? Bármit is szeret, a digitális hangzásszabályzás (DSC) funkcióval még nagyobb örömét lelheti benne. Válasszon a gyári beállítások közül, amelyek célja, hogy a legtöbbet hozzák ki a zenéből.

Érezze magát igazi kényelemben otthonában

Ez az elektromos hálózatról táplált mikrorendszer remekül mutat bármelyik szobában. A Bluetooth vezeték nélküli hatótávolsága 10 m, okoseszközeit az USB porton keresztül töltheti. Az egyszerűen használható távvezérlővel könnyen elérhetők a fő funkciók.


Súly: 0.000kg

Típus: Hifi rendszer


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Hifi rendszer
Gyártó: Philips

Hasonló termékek