Philips TAM3205 Micro System Black/Silver - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Philips TAM3205 Micro System Black/Silver

Philips TAM3205 Micro System Black/Silver

46 886 Ft
Készleten
Cikkszám: 251619
Szállítási idő: 8-10 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

TAM3205 Micro System Black/Silver Hifi rendszer

Készen kedvenc dallamaira

Hallja meg a streamelt podcastok és a lejátszási listák minden hangját. Fedezze fel újra a CD-gyűjteményét, vagy kapcsolja be a rádiót. Ez a klasszikus külsejű mikrorendszer kiváló hangzást biztosít a kisebb helyiségekben, és USB vagy audiobemenet segítségével más forrásokat is csatlakoztathat hozzá.

Minden zene

Ez a stílusos mikrorendszer lehetővé teszi lejátszási listák és egyebek Bluetooth kapcsolaton keresztül történő streamelését, CD-k lejátszását és FM rádió hallgatását. A rádió 10 programhellyel rendelkező digitális hangolóegysége tiszta vételt biztosít, a CD lejátszó pedig MP3 CD-ket és gyári vagy írott Audio CD-ket is be tud olvasni.

Bass Reflex hangsugárzók. Gazdagabb mélyhangok

A könyvespolc stílusú hangsugárzók tiszta hangzást nyújtanak, a 3"-es mélyhangszórók és a Bass Reflex nyílások pedig a jó basszusokról gondoskodnak. A 18 W-os maximális kimeneti teljesítmény megfelelő hangzást biztosít a kisebb terekben. Tökéletes választás az otthoni dolgozószobába vagy hálószobába.

Klasszikus kivitel

A kétutas központi egység és a hangsugárzó dobozok a különálló Hi-Fi rendszerek megjelenését idézik. A texturált hangerőszabályzó gombbal kellemes analóg érzetet kelt a használata. Az egység elején lévő gombokkal végezhető a lejátszás és a forrás kiválasztása.

Digitális hangzásszabályzás (DSC). Válasszon ki egy gyári beállítást

Hiphop, kórusművek, szimfónia vagy rockopera? Bármit is szeret, a digitális hangzásszabályzás (DSC) funkcióval még nagyobb örömét lelheti benne. Válasszon a gyári beállítások közül, amelyek célja, hogy a legtöbbet hozzák ki a zenéből.

Érezze magát igazi kényelemben otthonában

Ez az elektromos hálózatról táplált mikrorendszer remekül mutat bármelyik szobában. A Bluetooth vezeték nélküli hatótávolsága 10 m, okoseszközeit az USB porton keresztül töltheti. Az egyszerűen használható távvezérlővel könnyen elérhetők a fő funkciók.


Súly: 0.000kg

Típus: Hifi rendszer


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Hifi rendszer
Gyártó: Philips

Hasonló termékek