Behringer UM2 USB Audio Interface - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Behringer UM2 USB Audio Interface

Behringer UM2 USB Audio Interface

29 750 Ft
Készleten
Cikkszám: 251411
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

UM2 USB Audio Interface Erősítő

Az audiophile minőségű hangfelvételek elérése sosem volt ilyen egyszerű! A Behringer U-Phoria UM2 Audió Interfészkéletes választás zenészeknek és otthoni stúdiót üzemeltetőknek, akik professzionális hangminőséget keresnek megfizethető áron.

Figyelemre méltó jellemzők
Az U-Phoria UM2 bemeneti oldalán egy kettős USB audio interfész található, amely lehetővé teszi a mikrofonok és hangszerel bemenetének zökkenőmentes rögzítését. A 48 kHz felbontás garantálja a professzionális stúdiók minőségű hanganyagokat, függetlenül attól, hogy otthon vagy úton vagy.

A Behringer egy +48V-os XENYX mikrofon előerősítőt integrált a készülékbe, amely a boutique előerősítőkkel is felveszi a versenyt. Ezen felül, a készülék egy erős fülhallgató kimenettel rendelkezik, külön szintszabályzóval és közvetlen monitorozási kiválasztással.

Kompatibilitás és működés
Az UM2 kompatibilis a népszerű zenei szoftverekkel, beleértve az Avid Pro Tools, Ableton Live, és Steinberg Cubase programokat, így könnyedén integrálható a már meglévő rendszerekbe. Az eszköz ultra-alacsony késleltetésű adatfolyamot biztosít mind Mac OS X, mind Windows XP (és újabb) operációs rendszereken.

Praktikus kialakítás
A frontpanelen található Státusz, Jel és Klipp jelzők segítségével mindig tökéletes áttekintést kapsz felvételi folyamataidról. A készülék USB portja a számítógéphez való kapcsolatot és táplálást is biztosít.

Érdekes tudnivalók
A Behringer, mint vezető audio berendezéseket gyártó vállalat, híres a kiváló minőségű, mégis elérhető eszközeiről, amelyek a stúdióktól a koncertsátrakig mindenhol megtalálhatók. Az U-Phoria UM2 sem kivétel, hiszen a Behringertől megszokott minőséget nyújtja kompakt formában, így bárki számára elérhetővé teszi a prémium hangfelvételek készítését.

Az audió interfészek, mint az UM2, kulcsfontosságúak a digitális zenei produkciókban, hiszen áthidalják a mikrofonok, hangszerek és a számítógépek közötti technológiai szakadékot. Egy megfelelően konfigurált interfész révén a rögzített hang tisztasága és minősége drámaian javul, lehetővé téve ezzel a professzionális végeredmény elérését.


Súly: 0.000kg

Típus: Erősítő


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Erősítő
Gyártó: Behringer

Hasonló termékek