Blaupunkt MS13BT Micro System with Bluetooth Black - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Blaupunkt MS13BT Micro System with Bluetooth Black

Blaupunkt MS13BT Micro System with Bluetooth Black

41 872 Ft
Készleten
Cikkszám: 251409
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

MS13BT Micro System with Bluetooth Black Hifi rendszer

Bluetooth vezeték nélküli zenelejátszáshoz
Miniatűr otthoni szórakoztató központ egy kis lakásban? Meg lehet csinálni! Kis helyigényével az MS13BT kompakt audiorendszer ideális megoldás kis beltéri terek számára, több funkciót kombinálva, és bármilyen belső teret kiegészítve kifinomult elemet biztosít.

A BLAUPUNKT MS13BT Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik a vezeték nélküli zenelejátszáshoz, lehetővé téve, hogy meghallgathassa kedvenc zeneszámait, amelyeket okostelefonján, laptop számítógépén vagy online szolgáltatásokban tárolt.

Az AUX minijack bármilyen hordozható audiolejátszó eszközről fogad audio bemenetet
A beépített MP3-lejátszással rendelkező CD-lejátszó kompatibilis audio CD-k és a felhasználó által felvett CD-ROM-okon lévő MP3-fájlok meghallgatásával, még az újraírható CD-RW-lemezeken is. A rendszer rendelkezik egy USB-porttal, amelyhez bármilyen típusú USB-tárolóeszköz csatlakoztatható audiofájlok lejátszásához. Az AUX minijack fogadja a hangbemenetet bármilyen hordozható audiolejátszó eszközről és más hangforrásról, amikor úgy érzi, hogy eljött az ideje, hogy meghallgassa kedvenc előadóit.

A távirányító és a jól leolvasható LED kijelző teszi teljessé a kezelési kényelmet.
A lejátszási hangprofilt saját ízlése szerint konfigurálhatja, mivel az MS13BT magas és mély hangok beállításával rendelkezik.

Ha szeretne napi belföldi vagy nemzetközi híreket hallgatni, akár 40 FM-állomást is beállíthat, és soha nem kell minden alkalommal megkeresnie azokat, amelyek tetszenek.

A beépített erősítő kimeneti teljesítménye 10W RMS, a teljes rendszer maximális teljesítménye pedig 30W.

Az MS13BT kompakt sztereó rendszer minden belső tér kifinomult kiegészítője. A távirányító és a jól leolvasható LED kijelző teszi teljessé a kezelési kényelmet.


Súly: 0.000kg

Típus: Hifi rendszer


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Hifi rendszer
Gyártó: Blaupunkt

Hasonló termékek