Blaupunkt CR60BT Bluetooth Radio Alarm Clock Brown Wood - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Blaupunkt CR60BT Bluetooth Radio Alarm Clock Brown Wood

Blaupunkt CR60BT Bluetooth Radio Alarm Clock Brown Wood

18 536 Ft
Készleten
Cikkszám: 251399
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

CR60BT Bluetooth Radio Alarm Clock Brown Wood Rádió

A rádiós ébresztőóra egy olyan eszköz, amely mindenki otthonában van. Alapvető funkciója, hogy megmondja az időt, és kellemes hangokkal ébressze fel.

A piacon elérhető többi modell közül a Blaupunkt CR60BT faházával tűnik ki basszusreflex funkcióval, amely jobb hangzást biztosít. Ezzel az ébresztőórával a rádió, ébresztő vagy csengő funkciók mellett vezeték nélkül is lejátszhat zenét okostelefonokról és táblagépekről. Ez az integrált Bluetooth funkcióval lehetséges. Kedvenc rádióállomásának hallgatását az FM PLL rádió teszi lehetővé, amelynek memóriája akár 60 állomást is tartalmazhat, és ki tudja választani és elmenteni azokat, amelyek hasonlóak az Ön által kedveltekhez. A CR60BT teleszkópos FM antennával rendelkezik a jobb vétel érdekében.

A nagy, átlátszó LED- kijelző megkönnyíti a CR60BT mindennapi használatát, és lehetővé teszi a fényerő-szabályozás beállítását a napszaktól vagy a preferenciáktól függően. A kezelőpanel megkönnyíti a használatot, így gyorsan beállíthatja az ébresztőt vagy módosíthatja a rádió hangerejét.

A dupla ébresztő és szundi funkció a legálmosabbakat is felébreszti!


Súly: 0.000kg

Típus: Rádió


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Rádió
Gyártó: Blaupunkt

Hasonló termékek