Zeblaze GTR 3 Pro Black - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Zeblaze GTR 3 Pro Black

Zeblaze GTR 3 Pro Black

14 695 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 250969
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

GTR 3 Pro Black Kijelző mérete: 1,43", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 3 ATM, Bluetooth, Gyroscope, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 45x45x10,7mm

A Zeblaze GTR 3 Pro a művészi stílust és a fejlett technológiát ötvözi egyetlen okosórában. A kézzel polírozott rozsdamentes acél kifinomult megjelenést kölcsönöz neki, vékony profilja és szilikon pántja pedig eleganciát és mindennapi kényelmet biztosít. A 326 PPI sűrűségű és akár 1000 nit fényerővel rendelkező, Corning® Gorilla® Glass üveggel és Always-On Display (AOD) funkcióval védett kijelzője minden körülmények között tisztaságot és olvashatóságot biztosít.

Egészségügyi megfigyelés kéznél

A Zeblaze GTR 3 Pro az Ön személyi asszisztense. Az olyan funkciókkal, mint a vér oxigéntelítettségének figyelése és a folyamatos pulzusmérés, lehetővé teszi a legfontosabb egészségügyi mutatók valós időben történő nyomon követését. A légzőgyakorlatok, a több mint 100 sportmód és az átfogó tevékenységkövetés motiválja Önt a fizikai erőnlét és az egészséges életmód fenntartására, míg az edzések eredményei segítenek nyomon követni az előrehaladást és módosítani céljait.

Kényelmes kommunikáció

A Zeblaze GTR 3 Pro segítségével a csuklójáról kezdeményezhet hívásokat és fogadhat push értesítéseket, így soha nem marad le egy fontos üzenetről vagy hívásról. Támogatja az offline hangasszisztenst is, így egyszerűen kezelheti az óra funkcióit anélkül, hogy a telefon után nyúlna.

Kezdje el a minőségi alvást

Az alvásfigyelő funkció segít kezelni a napi alvási ciklust, jobb pihenésminőséget biztosítva. Betekintést nyújt a mély és könnyű alvás fázisaiba, és segít korrigálni az alvási szokásokat. A GTR 3 ébresztő funkcióval is rendelkezik, így soha nem marad le az ébresztésről.

Az Ön stílusához szabva

Az óra több mint 300 óralappal rendelkezik, amelyeket saját igényei szerint szabhat, így minden nap hangulatának megfelelően módosíthatja az óra megjelenését.
Hatékony akkumulátorral van felszerelve, amely energiatakarékos módban akár 14 napot is kibír, így nincs szükség folyamatos újratöltésre.


Megbízhatóság minden körülmények között

Víz- és porállósága, amely megfelel az IP68 szabványnak, azt jelenti, hogy a Zeblaze GTR 3 Pro-t úgy tervezték, hogy bármilyen kalandba elkísérjen. Akár sportol, akár esőbe esik, ez az okosóra készen áll a mindennapi élet kihívásaira.

Leírás:

- Gyártó: Zeblaze
- Modell: GTR 3 Pro
- Fekete szín

KIJELZŐ

- Típus: AMOLED
- Méret: 1,43"
- Mindig bekapcsolt kijelző támogatás: Igen
- Képernyőfelbontás: 466 x 466 pixel, 326 PPI

ÉRZÉKELŐK

- Egészségügy: Új OHR fúziós biometrikus érzékelő
- Mozgás: 3 tengelyes gyorsulásmérő és 3 tengelyes giroszkóp

BLUETOOTH


- Bluetooth verzió: 5.2

AKKUMULÁTOR

- Akkumulátor kapacitása: 260 mAh
- Elem típusa: Lítium-polimer
- Működési idő: Energiatakarékos módok: akár 14 nap; Napi használat: legfeljebb 7 napig; Intenzív használat: akár 5 nap; Folyamatos hanghívások: akár 365 perc
- Töltési idő kb.: 1,5 óra

APP

- Alkalmazás neve: FitCloudPro
- Kompatibilitás: Android 5.0 vagy iOS 10.0 és újabb

NYELVEK

- Rendszernyelvek: angol, portugál, német, spanyol, francia, orosz, olasz, lengyel, török, japán, vietnami, arab, perzsa, egyszerűsített kínai
- A FitCloudPro alkalmazás által támogatott: angol, portugál, német, spanyol, francia, orosz, olasz, lengyel, török, japán, koreai, arab, héber, thai, horvát, cseh, indonéz, maláj, görög, román, egyszerűsített kínai
- Push értesítések angol, portugál, német, spanyol, francia, orosz, olasz, lengyel, török, japán, koreai, arab, héber, thai, horvát, cseh, indonéz, maláj, görög, román, egyszerűsített kínai

JELLEMZŐK

- Óra: Idő/dátum, automatikus nyári időszámítás beállítása, stopper, időzítő, ébresztő
- Egészségügyi monitorozás: Folyamatos csukló pulzusfigyelés (percenként), napi nyugalmi pulzusérték, véroxigénszint SpO2 mérés, légzési edzés, nők egészségi állapota, alvási eredmények és betekintések, valamint a kalóriaégetés nyomon követése
- Intelligens funkciók: értesítések (hívások, SMS, Gmail és okostelefon-alkalmazások), időjárás, zenelejátszó és kameravezérlés, Telefonkeresés funkció, Óra keresése funkció, Ne zavarjanak mód, mozgási emlékeztetők, vízivásra emlékeztetők, naptár, számológép , névjegykártya, alkalmazásletöltések
- Activity Monitoring: tevékenységnapló, lépésszámláló, állás, mozgássáv (megjelenik az eszközön, ha egy ideig inaktív; séta néhány percig, hogy visszaállítsa), napi cél (az aktivitási szint alapján), elégetett kalória, tempó és távolság valós időben


HÍVÁSOK

- Rendszertárcsázás: alapértelmezés szerint 4
- Mindig bekapcsolva funkció: Igen
- Alkalmazásszinkronizálás: 300+ lehetőség áll rendelkezésre

SPORT

- Sport módok: System Walking, futás, hegymászás, szabadtéri kerékpározás, kosárlabda, foci, tollaslabda, jóga, ugrálókötél. FitCloudPro APP Push Beltéri futás, erősítő edzés, elliptikus gép, asztalitenisz, evezőgép, tenisz, baseball, rögbi, krikett, lustaautó, szobakerékpár, futópad, ingyenes edzés, aerobik, beltéri séta, terembiciklizés, tánc, felülések , hula hoops, golf, távolugrás, röplabda, léptetés, lovaglás, hoki, tai chi, tollaslabda, boksz, szabadtéri séta, terepfutás, síelés, torna, jégkorong, taekwondo, maximális oxigénfelvétel, gyalogló, túrázás , atlétika, derék- és hasizom edzés, karate, befejezés és relaxáció, cross-training Pilates, crossfit, funkcionális edzés, testedzés, íjászat, hajlékonyság, vegyes aerobik, latin tánc, street dance, free sparring, balett, ausztrál foci, harcművészetek, lépcsőzés, kézilabda, bowling, squash, curling, vadászat, snowboardozás, szabadidős sportok, amerikai futball, kézi kerékpározás, horgászat, frizbi, néptánc, alpesi síelés, hósportok, nyugtató meditációs fej, alapedzés, korcsolyázás, fitness Játékok, aerobik, csoportos gyakorlatok, küzdő gimnasztika, lacrosse, hab tengely váll, birkózás, vívás, softball, egyes, rúd, görkorcsolya, darts, pikeball, HIIT, lövészet, jiu-jitsu, gördeszka, egyensúlykerékpár, görkorcsolya, parkour, búvárkodás, szörfözés, snorkeling, húzódzkodás, fekvőtámasz, deszka, sziklamászás, magasugrás, bungee jumping, maraton.

ANYAGOK

- Keret anyaga: Kézzel polírozott 316L-es rozsdamentes acél váz
- A ház anyaga: fúrt szén
- Gomb anyaga: rozsdamentes acél
- A csat anyaga: rozsdamentes acél

SZÍJ

- Szíj anyaga: szilikon
- Szíj szélessége: 22 mm
- Kompatibilis csukló kerülete: 130-235 mm
- Számlap méretei: 45 x 45 x 10,7 mm
- Súly: 46,5 g szíjjal, 27,5 g szíj nélkül.

TARTÓSSÁG


- Vízállóság: 3 ATM (30M) és IP69K
- Működési hőmérséklet: -40°C és 55°C között (a -40°C alatti hőmérséklet befolyásolhatja az akkumulátor élettartamát és az okosóra teljesítményét)


Súly: 0.169kg

Kijelző mérete: 1,43 "
iOS kompatibilis: Igen
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: >1 hét
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 3 ATM
Wi-Fi: Nem
Bluetooth: Igen
GPS: Nem
Gyroscope: Igen
SIM foglalat: Nem
NFC: Nem
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 45x45x10,7 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Tok mérete: 45x45x10,7 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Igen
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Nem
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Igen
GPS: Nem
Bluetooth: Igen
WI-FI: Nem
Vízállósági szabvány: 3 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: >1 hét
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Igen
Kijelző mérete: 1,43 "
Gyártó: Zeblaze

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Zeblaze GTR 3 Pro Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Zeblaze GTR 3 Pro Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Zeblaze GTR 3 Pro Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Zeblaze GTR 3 Pro Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Zeblaze GTR 3 Pro Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Zeblaze GTR 3 Pro Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Zeblaze GTR 3 Pro Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Zeblaze GTR 3 Pro Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Zeblaze GTR 3 Pro Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.