Xiaomi Mi TV Stick 4K Android Smart set top box - Multimédia - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Xiaomi Mi TV Stick 4K Android Smart set top box

Xiaomi Mi TV Stick 4K Android Smart set top box

20 683 Ft
Készleten
Cikkszám: 250411
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Multimédia
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Mi TV Stick 4K Android Smart set top box TV okosító

Tapasztalja meg az élénk színeket és az éles képminőséget a Xiaomi Smart TV Stick 4K segítségével! Élvezze kedvenc filmjeit és sorozatait nagy felbontásban és nagy kontrasztban. Könnyen csatlakozhat a tévéhez, és hozzáférhet számos streaming szolgáltatáshoz, például a Netflixhez, a Disney+-hoz és a YouTube-hoz. Az intelligens távirányítóval könnyedén navigálhat a tartalmak között, és minden nehézség nélkül megtalálhatja, amit látni szeretne.
A Xiaomi Smart TV Stick 4K segítségével személyre szabhatja szórakozását, és személyre szabott ajánlásokat küldhet érdeklődési körének megfelelően. Legyen szó akciófilmekről, krimikről vagy romantikus vígjátékokról, mindig találsz valami izgalmas néznivalót.

A kompakt méret és az egyszerű telepítés teszi a Xiaomi Smart TV Stick 4K-t minden modern otthon tökéletes kiegészítőjévé. Teremtsen moziélményt nappalijában, és ossza meg vidám pillanatait családjával és barátaival. Élvezze az alkalmazások és játékok széles választékát közvetlenül a TV-jén, és a lehetőségek világa legyen kéznél.

A 4K felbontásnak és a Dolby Surround Soundnak köszönhetően mindent fantasztikus tisztasággal és mélységgel láthat és hallhat. Tapasztalja meg kedvenc filmjei és sorozatai részleteit és árnyalatait, mintha te magad lennél ott. A Xiaomi Smart TV Stick 4K egyedülálló vizuális és audio élményt nyújt, amely magával ragad és varázslatos pillanatokat teremt.

Hozz ki többet tévédből a Xiaomi Smart TV Stick 4K segítségével, és emeld új magasságokba a szórakoztatást. Tapasztalja meg az izgalmas tartalmak világát, és ossza meg felejthetetlen pillanatait azokkal, akik fontosak Önnek. Hozzon létre tökéletes házimozit az innovatív és felhasználóbarát Xiaomi Smart TV Stick 4K segítségével.

A Xiaomi TV Stick 4K egy streaming tartalomlejátszó kompakt és teljesen hordozható kialakítással. Android TV 11 operációs rendszere lehetővé teszi, hogy bármilyen internetkapcsolat nélküli monitort vagy televíziót Smart TV-vé alakítson, így több mint 7000 alkalmazáshoz férhet hozzá a Google Playen keresztül. Ez a Xiaomi TV Stick 4K frissítés 4K ultra-nagy felbontású kimenetet kínál, és támogatja a Dolby Vision, Dolby Atmos és DTS-HD technológiákat. Ezenkívül gyors és gördülékeny teljesítményt biztosít a négymagos processzornak, a 2 GB RAM-nak és a 8 GB belső memóriának köszönhetően.

4K képek Dolby Vision funkcióval és magával ragadó hangzás Dolby Atmos segítségével

A 4K UHD felbontásnak és a Dolby Visionnal való kompatibilitásnak köszönhetően a Xiaomi TV Stick 4K segít minden részlet tisztán észlelésében, a valósághoz a lehető leghűségesebben.

Ez a Xiaomi 4K hordozható médialejátszó támogatja a Dolby Atmos és a DTS-HD technológiát is, hogy gazdag és magával ragadó hangélményt biztosítson, amint azt a Xiaomi Mi TV Box S 4K 2nd Gen.

360 fokos távirányító Bluetooth és infravörös kapcsolattal

Másrészt a Xiaomi TV Stick 4K távirányító intuitív gombkialakítással és Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, így bármilyen szögből gyorsan elérheti kedvenc tartalmait.

De ez nem áll meg itt: a beépített infravörösnek köszönhetően a televízió vagy a soundbar teljesítményét és hangerejét is szabályozhatja, mindezt egyetlen paranccsal.

Beépített Chromecast, 2,4 GHz/5 GHz Wi-Fi és Bluetooth 5.0

Természetesen a Xiaomi TV Stick 4K és a beépített Chromecast segítségével filmeket, műsorokat, fényképeket és még sok mást vetíthet ki telefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról közvetlenül a televíziójára.

Kétsávos Wi-Fi-vel, Bluetooth 5.0 technológiával is fel van szerelve a gyorsabb adatátvitel és a stabilabb kapcsolat érdekében.

Jellemzők

- Termék színe: fekete
- Kimeneti felbontás (maximum): 4K (3840 x 2160 p)
- CPU: négymagos Cortex-A35
- GPU: Mali-G31 MP2
- RAM memória: 2 GB
- Tárhely kapacitás: 8 GB
- Operációs rendszer: Android TV 11
- Tartalom: Netflix, Amazon Prime Video és YouTube előre telepítve

Dekóder

- Videó dekóder: AV1, VP9, ​​H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
- Videó formátum: MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
- Audio dekóder: DTS HD, Dolby Atmos
- Audio formátum: MP3, AAC, RM, FLAC
- Képdekódoló: JPG, BMP, GIF, PNG



Súly: 0.000kg

Típus: TV okosító


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: TV okosító
Gyártó: Xiaomi

Hasonló termékek