Huawei Watch Fit Sakura Pink - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Huawei Watch Fit Sakura Pink

Huawei Watch Fit Sakura Pink

39 632 Ft
Készleten
Cikkszám: 164070
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Watch Fit Sakura Pink Kijelző mérete: 1,64", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, GPS, Gyroscope, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 46x30x10,7mm

Frissítsd fel a mindennapi stílusodat

A téma testreszabása a mindennapi megjelenéshez különböző színes óraszámlapokkal4. A hivatalos óraszámlapokon kívül a Watch Face Store-ban rengeteg lenyűgöző óraszámlap van, amelyek közül választhatsz. Ezenkívül testreszabhatod sajátodat bármilyen fényképpel a mobileszközödről.

A kényelmedre szabva

Az óra felületén a fontos funkciók könnyen testreszabhatóak. Ami leginkább érdekel téged, mint például az időjárás, a pulzus, a lépések, az akkumulátor élettartama és egyéb funkciók szabadon kiválaszthatóak és a kényelmed szerint állíthatod be a pozíciójukat.

Bármilyen stílus, amit szeretnél

A texturált matt órakeret tökéletesen párosul a színes és puha szíjakkal a prémium és masszív kialakítás érdekében. A HUAWEI WATCH FIT mindig kifinomult és divatos megjelenést kölcsönöz neked.

Könyebb kialakítás,hosszabb üzemidő

A hihetetlenül vékony és könnyű HUAWEI WATCH FIT a megnövelt akkumulátor teljesítménny is csupán 21 gramm így tökéletes társ az egész napra. A kettős lapkakészlet architektúrával és energiatakarékos algoritmusokkal az óra üzemideje akár 10 nap is lehet. A gyorstöltési technológiával pedig az óra akár egy egész napot képes üzemelni, mindössze 5 perces töltéssel.

Személyiedző az órádban

Kezd el bármikor az edzést a HUAWEI WATCH FIT használatával és szabadulj meg az edzésgyakorlat demonstráló videók keresgélésétől. Ez az óra 12 féle edzés animációval rendelkezik, mint például Gyakorlatok a munkahelyen, a teljes test nyújtása, a has edzés és 44 sztenderd mozgásbemutatót tartalmaz. Hozd ki a legtöbbet a szabadidődből, például kávészünet vagy hétvégi lustálkodás időtartalma helyett, hogy fitt maradj ezzel az okosórával.

96 edzésmód

A HUAWEI WATCH FIT pontos és valós idejű edzésmutatókat biztosít a 11 professzionális sportmódhoz, beleértve a futást, az úszást és a kerékpározást. A 85 egyedi edzésmód lehetővé teszi, hogy felszabadítsd lehetőségeidet, legyen szó jógáról vagy nagy intenzitású intervallum edzésről, az óra nyomon követi a valós idejű pulzusszámodat, a kalóriákat és az edzés időtartamát is.

Találd meg a legjobb ritmusodat

Egy beépített GPS-érzékelővel, 5 ATM, AI pulzus algoritmussal és innovatív érzékelőkkel a HUAWEI WATCH FIT minden edzésmódra fel van készülve. Ez az óra valós idejű mérőszámokat, tudományos hatásértékeléseket és szakmai útmutatást nyújtva segít jobban edzeni.

Okos edzés partner, Előrehaladott módszerek

A HUAWEI WATCH FIT képes észlelni az edzés kezdetét, felismerni az edzés típusát és emlékeztet arra, hogy kezdd el követni azt. Függetlenül attól, hogy futsz vagy úszol, a HUAWEI WATCH FIT képes követni a pontos edzésmutatókat, amelyekre szükséged van. Miután befejezted, részletesebb mutatók, szakmai elemzések tudományos útmutatások érhetőek el a HUAWEI Egészség alkalmazásban.

Maradj motivált minden nap

A HUAWEI WATCH FIT egész nap követi a fitnesz fejlődésedet és emlékeztet arra, hogy időnként fel kell állnod, hogy megakadályozd a túl sok ülést. Az óra három színes körben rögzíti a napi lépésszámot, az aktív órákat, valamint a közepes és nagy intenzitású tevékenységeket.

0-24-es pulzusfigyelés

A HUAWEI TruSeen 4.0 pulzusmérő technológiának köszönhetően ez az intelligens óra napközben is valós időben tudja pontosan nyomon követni a pulzusodat, még alvás közben is, illetve időben észleli, hogy pulzusod meghaladja-e a normál tartományt és emlékeztetőt küld, hogy egész napos egészségvédelmet nyújtson neked.

Vér oxigéntelítettség érzékelés

A vér alacsony oxigéntelítettségének (SpO2) nagyon alacsony szintje egészségügyi problémákat okozhat. Próbáld viselni HUAWEI WATCH FIT-et és kezd el egy egyszerű érintéssel az SpO2 mérést. Az óra néhány másodperc alatt pontosan megmutatja az mérési adatokat és tanácsokat ad az egészségére való odafigyelésről.

Készülj fel a különleges napokra

Kövesd nyomon a menstruációs ciklusaidat és becsüld meg az ovuláció dátumát az okosóra segítségével. A HUAWEI WATCH FIT emlékeztetőket küldhet neked a nyilvántartás szerint és segít felkészülni a különleges napokra.

Jobb alvásfigyelés

A pulzus és a HUAWEI TruSleep 2.0 alváskövetési technológia alapján ez az óra képes pontosan rögzíteni az alvási állapotot és elemezni az alvás minőségét, valamint több mint 200 tudományos tanácsot nyújt az alvás minőségének javítása érdekében.

Vezesd le a stresszt

A HUAWEI TruRelax technológia és az egész napos stresszkövető algoritmus hatékonyan figyelemmel kísérheti a stressz szintjét, hogy megtudja, feszült-e. Próbáld meg követni a javasolt irányított légzési gyakorlatokat, hogy old a stresszt, amikor stresszes állapotban vagy.

Azonnali értesítések

A HUAWEI WATCH FIT emlékeztetőket küldhet az SMS-ekről, bejövő hívásokról, naptáreseményekről és más közösségi média alkalmazásokról, így már nem maradsz le semmilyen fontos dologról.

Személyi asszisztens a számodra

Mostantól jobban irányíthatod a zene lejátszását16, fényképet készíthetsz távvezérléssel vagy pillanatok alatt megtalálja telefonját ezzel az okosórával. Használhatsz más funkciókat is, mint az Időjárás, Riasztás, Időzítő, Stopper, Zseblámpa.




Súly: 0.256kg

Kijelző mérete: 1,64 "
iOS kompatibilis: Igen
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: >1 hét
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Wi-Fi: Nem
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Igen
SIM foglalat: Nem
NFC: Nem
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 46x30x10,7 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Tok mérete: 46x30x10,7 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Igen
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Nem
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Igen
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Nem
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: >1 hét
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Igen
Kijelző mérete: 1,64 "
Gyártó: Huawei

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Huawei Watch Fit Sakura Pink

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Huawei Watch Fit Sakura Pink

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Huawei Watch Fit Sakura Pink

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Huawei Watch Fit Sakura Pink

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Huawei Watch Fit Sakura Pink

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Huawei Watch Fit Sakura Pink

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Huawei Watch Fit Sakura Pink

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Huawei Watch Fit Sakura Pink

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Huawei Watch Fit Sakura Pink

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.