Sennheiser Flex 5000 Black - Hi-fi - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Sennheiser Flex 5000 Black

Sennheiser Flex 5000 Black

71 516 Ft
Készleten
Cikkszám: 250463
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Hi-fi
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Flex 5000 Black Erősítő

Letisztult és elegáns

A Flex 5000 a Sennheiser-hangzással kapcsolatos szakértelmét és élvonalbeli digitális vezeték nélküli technológiáját hozza el azok számára, akik személyre szabott zenehallgatási élménnyel kívánják javítani a tévénézést.

A szükséges plusz a tévéhallgatáshoz

Hallj meg mindent – élmények új szinten. Nincs olyan nagyszerű tévéműsor, amelyet ne lehetne feljavítani a hangzás jobbá tételével. A Sennheiser pontosan ezért fejlesztette ki a Flex 5000 készülékét.
Ezzel az innovatív audiotermékkel a hangerőt, a hangprofilt és még a beszédérthetőséget is az igényeidhez igazíthatod – gyakorlatilag vezeték nélküli zenehallgatási rendszerré alakíthatsz át bármilyen vezetékes fejhallgatót. Így a tévé hallgatása közben is szabadon mozoghatsz. Túl sokat tapasztaltál már meg ahhoz, hogy beérd a tévé gyenge hangminőségével: fokozd a hangzást. Tedd tisztábbá és komfortosabbá a tévé hangját az általad választott – vagy bármilyen más – vezetékes fejhallgatóval.

A szükséges plusz az igazi hangélményhez

A Flex 5000 új szintre emeli vezetékes fejhallgatódat, hogy jelentősen jobb tévés hangélményben lehessen részed.
Jobb műsort szeretnél? Tölts le egyet. Jobb hangzásra vágysz? Szerezz be egy Sennheiser fejhallgatót.
Csak csatlakoztasd, és máris saját igényeid szerint testre szabhatod a hangzást a három különböző hallásprofillal, amelyek a legtisztább beszédet vagy éppen a legszínesebb zenét priorizálják. Természetesen beállíthatod a bal és a jobb oldal hangerejét a kellemes és kiegyensúlyozott hangzás érdekében.

A szükséges plusz a szabadságban

Ha a Flex 5000 típust használod, nem kell a kábelekkel bajlódnod, és az akár 12 órás lejátszási időt biztosító akkumulátorok akár 30 méteres mozgásteret és extra hosszú tévézési időt tesznek lehetővé.

A szükséges plusz a beszédérthetőségben

A Flex 5000 egyedülálló beszédérthetőségi funkcióval rendelkezik, amely egyetlen gombnyomásra megkönnyíti a beszéd megértését. Dinamikusan csökkenti a háttérzajt, amely bár a tévé hangjának része, de zavarhatja a kimondott szavakat.

A szükséges plusz a kényelemben és egyszerűségben

Koncentrálj a műsorra, ne az eszközre: A Flex 5000 nemcsak egyszerű és intuitív kezelést kínál. Teljes kompatibilitást biztosít a digitális és analóg tévékimenetekkel is.

A szükséges plusz a stílusban

A Flex 5000 elegáns és vonzó adó-vevő készlet, amely stílusos, mégis finom kiegészítője minden otthoni szórakoztató rendszernek. A jeladó olyan intelligens dokkolóállomásként is szolgál a vevőegység számára, amely feltölti az erős integrált akkumulátorokat.


Súly: 0.000kg

Típus: Erősítő


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Erősítő
Gyártó: Sennheiser

Hasonló termékek