Xiaomi BW500 Outdoor Camera - Biztonságtechnikai kamera - Biztonságtechnika - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Xiaomi BW500 Outdoor Camera

Xiaomi BW500 Outdoor Camera

37 345 Ft
Készleten
Cikkszám: 250486
Kategória: Biztonságtechnika / Biztonságtechnikai kamera
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

BW500 Outdoor Camera IP Kamera, Kültéri, IP, 2K, Audio ki/bemenet, WiFi

A Xiaomi fejleszti külső kameráinak portfólióját, és ezért a címkével ellátott új terméket Xiaomi kültéri kamera BW500 AI funkciókkal és napelemekkel is rendelkezik.

Xiaomi kültéri kamera BW500: Új kültéri használatra mesterséges intelligenciával a felszerelésben

Globális változat Xiaomi kültéri kamera BW500 MJSXJ06BY modellszámmal rendelkezik, és egy igazán minimalista, kocka alakú testet kínál. Az alap kültéri egység méretei 96 × 60 × 58 milliméter, az elülső rész az érzékelőkkel fekete színű, üzemi hőmérséklete -20 és 55 °C között van. Maga a konstrukció fokozott ellenállást kínál az IP 67 tanúsítvánnyal.

A kamera 2560 × 1440 pixeles (3,5 MPx, 2K felbontás) videót rögzít, a felvételeket a gazdaságos H.265 kodekkel kódolja. Tartalma a 8 GB kapacitású belső eMMC memórián tárolható, míg a tartalom tárolására a gyártó (fizetős) felhője használható. A gyártó nem támogatja a microSD memóriakártya behelyezését.

Ennek a kamerának a betekintési szöge akár 136°, ami elegendő nagy terület megfigyelésére, mint pl yarddal a bejárati ajtó előtt. A kamera nem forgatható, de a nagy látószögnek köszönhetően nem kell további egységeket vásárolni a tér lefedéséhez.

AI chip és infravörös LED-ek éjszakai üzemmóddal

A kép még félhomályban és teljes sötétségben is rögzíthető az f/1.6 rekesznyílásnak köszönhetően. Támogatja a színes képeket még rossz fényviszonyok mellett is. Amikor az éjszakai üzemmód automatikusan bekapcsol, az ezt követően aktiválja az erős infravörös LED-eket. Hatótávolságuk akár 10 méter is lehet. Mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezik a kétirányú kommunikációhoz, például a futárral.

A másodpercenkénti 1,2 billió műveletet támogató erőteljes AI chip által biztosított AI-funkciók rendkívül alkalmasak. Ez lehetővé teszi a kamera számára, hogy pontosan azonosítsa az embereket, állatokat, járműveket, valamint csomagokat, miközben kiszűri a kis térbeli mozgások okozta téves riasztásokat is.

Ez a chip az intelligens védelem alapja, és kiegészül egy audiovizuális riasztóval is, amely csak szűrt és releváns események esetén aktiválódik.

A Mi Home alkalmazás és az akkumulátor élettartama akár 180 nap

A többi funkció közül megemlíthetjük a példaértékű csatlakozást a 2,4 GHz-es Wi-Fi-n keresztül (támogatja az IEEE 802.11b/g/n/ax szabványt). A jól ismert Mi Home alkalmazás segítségével vezérelheti a kamerát vagy nézheti a felvételt.

Ez az alkalmazás értesítést is küld, ha mozgást észlel a megfigyelt területen. Különféle automatizálásokkal is rendelkezik, pl. mozgáskor felkapcsolja a bejárati lámpát stb. Előnye még a Google Home vagy az Amazon Alexa kapcsolata, amely ezekről a platformokról hozza a hangvezérlést és a tartalom megtekintését az eszközökön.

Az akkumulátor kapacitása 10 000 mAh. Egy töltéssel, normál használat mellett akár 180 napot kínál, amit a gyártó napi maximum 20 tíz másodperces felvételként határoz meg. Ha gyakrabban használja ezt a fényképezőgépet, az akkumulátor élettartama csökken. Nagy előnye a napelemes tápellátás támogatása is. Külön megvásárolható, teljesítménye 5W lesz.



Súly: 0.646kg

Típus: IP Kamera
Kültéri: Igen
Technológia: IP
Felbontás: 2K
Vandálbiztos: Nem
Audio ki/bemenet: Igen
Mikrofonnal: Nem
microSD-kártya foglalat: Nem
WiFi: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

WiFi: Igen
microSD-kártya foglalat: Nem
Mikrofonnal: Nem
Audio ki/bemenet: Igen
Vandálbiztos: Nem
Felbontás: 2K
Technológia: IP
Kültéri: Igen
Típus: IP Kamera
Gyártó: Xiaomi

Hasonló termékek