XP-PEN Artist Pro 14 (Gen 2) Grey - Digitalizáló - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
XP-PEN Artist Pro 14 (Gen 2) Grey

XP-PEN Artist Pro 14 (Gen 2) Grey

196 758 Ft
Készleten
Cikkszám: 249700
Szállítási idő: 1 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Digitalizáló
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Artist Pro 14 (Gen 2) Grey Digitalizáló tábla

Shan Jiang

Világhírű művész, illusztrátor és dizájner, aki egyszer már együttműködött az Apple-lel, és egy globális versenyen a Hermès számára illusztrált. És a 2014-es Cannes Lions Nemzetközi Kreativitási Fesztivál Oroszlán-győztese. Illusztrációi az érzelmek és a merészség kirobbanása, tele nemzetközi kulturális sokszínűséggel és mélyreható kreatív technikákkal, látványos fantáziavilágba kalauzolva a közönséget.

Az XPPen számára megtiszteltetés, hogy Shan Jianggal együttműködve áttörheti a művészet és a technológia határait a teljesen új Artist Pro Drawing Display (Gen 2) bevezetésével.

16K nyomásszint.
Játékváltó a részletekben.
Bemutatjuk az X3 Pro Smart Chip Stylus-t, egy igazán áttörő innovációt, amely az iparágban elsőként 16K nyomásszinttel büszkélkedhet, ami 100%-kal* magasabb, mint társaié. Minden eddiginél sokkal pontosabb és simább vonalakat eredményez - kiemelkedő teljesítményt nyújt a hiper-nüanszos alkotásnál és azon túl.

Varázslatosan működik az X-Nature kijelző felett.
Minden élénken és lenyűgözően néz ki ezen a szimulációs X-Nature kijelzőn. Fedezz fel minden részletet maximális tisztasággal 1920x1200-as nagy felbontás mellett. Váltson könnyedén több professzionális színtér* között a különböző megjelenítési igényekhez.

Nagy színpontosság.
Minden a helyén.
Az X-Nature Display pontos színeket mutat, amelyek pontosan megfelelnek annak, amit Ön pontosan elképzel. A színpontos igazítás könnyedén lehetővé teszi a magas színvonalú alkotásokat, és életre kelti legvadabb elképzeléseit.

Nagyobb látásmód.
Vadabb alkotás.
Élvezze a természetesebb vizuális és kreatív élményt a 14 hüvelykes, tágas művészeti téren az ideális 16:10-es képaránnyal. Mostantól szabadon engedheti határtalan fantáziáját, és kényelmesen rajzolhat órákon át.

Teljesen laminált képernyő.
Nincs parallaxishiba.
A képernyő és a kijelző zökkenőmentesen laminált, hogy elkerülje a tollhegy és a kurzor közötti parallaxishibákat, pontosan pozícionálva minden egyes vonásodat.



Súly: 1.500kg

Típus: Digitalizáló tábla


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Típus: Digitalizáló tábla
Gyártó: XP-PEN

Hasonló termékek