Baseus Encok H17 Headset White - Fej- és Fülhallgató/Headset - Periféria - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Baseus Encok H17 Headset White

Baseus Encok H17 Headset White

2 235 Ft
Készleten
Cikkszám: 249420
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Periféria / Fej- és Fülhallgató/Headset
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Encok H17 Headset White Mobil headset, 2.0, 3.5mm, Kábel:1,1m, 20Hz-20kHz, Mikrofon, White

A Baseus Encok H17 egy ergonómikus kialakítású, fülbe helyezhető fejhallgató, amely nemcsak a kényelmes használatot garantálja, hanem a kiváló hangminőséget is. A kiegészítő egyedi kialakítása révén tökéletesen alkalmazkodik a fül formájához, és a ház hátulján kis lyukak, pl. tovább fokozza a basszust. A hangzás tiszta és megfelelően kiegyensúlyozott, így teljes mértékben élvezhetjük kedvenc zenéinket.

A legfontosabb jellemzők: A fülhöz tökéletesen illeszkedő fejhallgató. Könnyű és kompakt Víz- és izzadságálló. Távirányító, amellyel egyetlen gombbal azonnal válthat a dalok között, szabályozhatja a hangerőt és fogadhatja a telefonhívásokat. A hosszú, rugalmas kábel és a rajta elhelyezett praktikus távirányító lehetővé teszi, hogy egy gombbal azonnal váltson a dalok között, szabályozza a hangerőt és fogadja a telefonhívásokat.

A Baseus fülbe helyezhető fejhallgatókat egyszerű, divatos kialakítás és kényelmes kezelés jellemzi. A tartós, rugalmas TPE kábelnek köszönhetően a kocogástól az otthoni pihenésig mindenhol használhatod őket. A zenehallgatás kényelmét a lejátszás / szünet funkció, vagy a következő dal kényelmes kiválasztása is biztosítja. A fejhallgatót bármilyen 3,5 mm-es mini jack porttal rendelkező eszközhöz csatlakoztathatja. Ha gyakran beszél telefonon és nem szeretne minden alkalommal más funkciókra váltani, a mikrofonos fejhallgatóknak köszönhetően ez a tevékenység sokkal könnyebb lesz. A beépített mikrofon tökéletes a kihangosított telefonhívásokhoz és a beépített távirányító egyetlen gombjával válthat zenéről hívásra és vissza.


Súly: 0.041kg

Típus: Mobil headset
Hangrendszer: 2.0
Csatlakozó: 3.5mm
Kábel hossza: 1,1 m
Frekvencia átvitel: 20Hz-20kHz
Mikrofon: Igen
Wireless: Nem
Szín: White
Bluetooth: Nem
NFC: Nem


Gyártói adatlap

Tulajdonság

NFC: Nem
Bluetooth: Nem
Szín: White
Wireless: Nem
Mikrofon: Igen
Frekvencia átvitel: 20Hz-20kHz
Kábel hossza: 1,1 m
Csatlakozó: 3.5mm
Hangrendszer: 2.0
Típus: Mobil headset
Gyártó: Baseus

Hasonló termékek