Baseus Eli Sport 1 Open-Ear Bluetooth Headset Green - Fej- és Fülhallgató/Headset - Periféria - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Baseus Eli Sport 1 Open-Ear Bluetooth Headset Green

Baseus Eli Sport 1 Open-Ear Bluetooth Headset Green

27 673 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 249412
Kategória: Periféria / Fej- és Fülhallgató/Headset
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Eli Sport 1 Open-Ear Bluetooth Headset Green Mobil headset, 2.0, Mikrofon, White/Green, Bluetooth

Baseus Eli Sport Open-Ear TWS fejhallgató
A fejlett Bluetooth 5.3 technológiával ez a fejhallgató kiváló minőségű hangélményt és stabil kapcsolatot biztosít.

Nyitott fülű technológia
A Baseus Eli Sport 1 fejhallgató egyik kiemelkedő jellemzője a nyitott fülű kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy úgy hallgassa a zenét, hogy közben a környező hangokat is hallja. Ez biztosítja a biztonságot, amikor a fejhallgatót sportolás közben használja, vagy amikor kapcsolatban kell maradnia a környezetével.

A Baseus Eli Sport 1 fejhallgató tiszta és gazdag hangzást kínál a kiváló minőségű hangtechnológiának köszönhetően. Nagyszerű zenei élményben lesz része az erőteljes és mély basszusokkal. Ugyanakkor a fejhallgató zajcsökkentő technológiával is fel van szerelve, amely segít kiküszöbölni a környezeti zajokat, és fokozza a zenehallgatás élményét.

Nyitott füles kialakítás
A Baseus Eli Sport 1 Open-Ear kialakítás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy úgy hallgassanak zenét, hogy közben a környezetükre is figyelnek. Ez nagyon hasznos, ha továbbra is hallani szeretné a fejhallgató hangját anélkül, hogy teljesen elszigetelve érezné magát a külső környezettől.

Bluetooth 5.3
A Bluetooth 5.3-nak köszönhetően a Baseus Eli Sport 1 fejhallgató stabilabb és hosszabb kapcsolatot biztosít, így könnyedén csatlakozhat mobileszközökhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez, laptopokhoz és más okoseszközökhöz, bonyolult kábelek nélkül.

Minőségi hangzás
A Baseus Eli Sport 1 fülhallgató továbbra is tiszta és erőteljes hangzást biztosít, így segít a tevékenységre koncentrálni anélkül, hogy a külső hangok megzavarnák.

Kényelmes kialakítás
A fejhallgatót úgy tervezték, hogy könnyű és kényelmes legyen, pontos szögek és kialakítás segítik, hogy tökéletesen illeszkedjen a füléhez, így hosszú használat során is kényelmet biztosít.


Súly: 0.280kg

Típus: Mobil headset
Hangrendszer: 2.0
Mikrofon: Igen
Wireless: Nem
Szín: White/Green
Bluetooth: Igen
NFC: Nem


Gyártói adatlap

Tulajdonság

NFC: Nem
Bluetooth: Igen
Szín: White/Green
Wireless: Nem
Mikrofon: Igen
Hangrendszer: 2.0
Típus: Mobil headset
Gyártó: Baseus

Hasonló termékek