Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

288 036 Ft
Készleten
Cikkszám: 249340
Szállítási idő: 4 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Galaxy Watch Ultra Titanium White Kijelző mérete: 1,5", Android, 2-4 nap, Vízálló, 10 ATM, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Gyroscope, SIM, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 47,4x47,4x12,1mm

A Galaxy AI megérkezett!

Üdvözlünk az AI-támogatott egészségügy új korszakában!
A határokat feszegető Galaxy Watch Ultra ellenáll akár 55°C-os hőmérsékletnek, 9000 méteres magasságnak és 10 ATM szintű víznyomásnak egyaránt, sőt az új, nagyteljesítményű 3 nm-es processzornak köszönhetően bármely szituációban zökkenőmentesen helyt áll. Ne fordulj vissza, feszegesd a saját határaid, hiszen a megerősödött akkumulátor energiatakarékos módban akár 100 óráig is kitart! Az új BioActive érzékelő követ téged kalandjaid során valamint a Galaxy AI betekintést nyújt különböző adatokba, hogy a legfontosabb feladatokra tudj koncentrálni.

Hosszan tartó akkumulátor üzemidő
Legyen szó sziklamászásról vagy naphosszakig tartó túrázásról, feszegesd határaidat anélkül, hogy aggódnod kellene a töltés miatt! Azonnal válthatsz a különböző üzemmódok között. Válaszd az Edzés közbeni energiatakarékos módot edzések követéséhez vagy az Energiatakarékos módot a hosszan tartó használathoz! Lendületben maradhatsz, bármi jöjjön is.

Ne mondj nemet az óceán csalogatásának, ne hagyd ki a Csendes-óceán nagy hullámainak meglovaglását és a Karib-tenger korallzátonyainak felfedezését! A Galaxy Watch Ultra okosórával bátran csobbanhatsz.

Edzéskövetés
Úszás, vízisí, kajakozás vagy szörfözés? A Galaxy Watch Ultra követi ezeket, sok más mozgásforma mellett!

Pulzuskövetés
A továbbfejlesztett BioActive érzékelő lépést tart veled, még nagy hullámokon való felülkerekedés közben is.

Víz alatti mód
Könnyedén be- és kikapcsolhatod, és nem kell aggódnod, Víz alatti módban is követheted aktivitásodat.

A Galaxy Watch Ultra lazán kezeli a fagyos hőmérsékletet, ezért ne hagyd, hogy a nagy hideg vagy a kihívást jelentő hegyi viszonyok visszatartsanak újabb felfedezésektől!

Vészhelyzeti biztonsági sziréna
Ha bajban vagy, csak nyomd meg és tartsd lenyomva a Gyorsindító gombot 5 másodpercen keresztül, hogy bekapcsoljon egy erős hangú sziréna a minél gyorsabb segítségért! Az átható, 86 decibeles szirénahang hallható akár 180 méterről, még sűrű erdei környezetben is. Ha a GPS önmagában kevés, az óra SOS funkciója helytáll! Érzékeli az eséseket, segélykérési opciót kínál a kezdőlap gombbal, sőt azonnali hozzáférést biztosít az egészségügyi információidhoz.

A Galaxy Watch Ultra okosórát nem hatja meg a nagy meleg, alkalmazkodik mind a sötét, mind a napsütötte környezethez, és segít utad megtervezésében, könnyed navigációt lehetővé téve a homokban és kanyonokban. Ha a dolgok eldurvulnak is, ez az okosóra helytáll!

Járd a saját utadat!
Nem kell a többieket követned, találd meg a saját utadat! Még feltérképezetlen kanyonokon kerékpározhatsz át és elkészítheted saját útvonalaidat, ha valahová szívesen visszatérnél. Gazdagítsd kalandjaidat váratlan fordulatokkal!

Verseny mód
Tempódat a múltbeli rekordjaidhoz viszonyíthatod és valós idejű értesítéseket kaphatsz, hogy végig versenyben maradj.

Útvonalkövetés
Többet kaphatsz egy részletes útbaigazításnál. Részletes útmutatásokkal navigálhatsz, majd visszatérhetsz a Visszanavigálással

Személyre szabott pulzuszóna
Kövesd pulzuszónádat fizikai erőnlétedhez igazítva, hogy valóban minőségi edzést biztosítson.

Ne hagyd, hogy a sötétség megpecsételje kalandod sorsát!
Minden sínen marad még koromsötétben is! Amikor leszáll az éjszaka, a kijelző automatikusan Éjszakai módra vált, ezzel biztosítva a kijelző láthatóságát éjszaka is. Folytasd az esti és éjszakai kalandokat anélkül, hogy lemaradnál a Tejút lenyűgöző látványáról! 12, 22

Gyorsgomb a gyors váltáshoz
Vágj bele kedvenc állóképességi sportjaidba, például a triatlonba, a duatlonba vagy éppen az aquathlonba a Sportaktivitás ikonok segítségével, melyek a Gyorsgomb megnyomásával jeleníthetők meg. Túl könnyű? Hozd létre a saját, határokat feszegető kihívásodat!

Érd el céljaidat Energiaszinted figyelembevételével!
Felfedezheted a benned rejlő teljes potenciált az Energiaszint segítségével. A Galaxy AI elemzi az általános állapotod főbb mutatóit, egy összegző napi pontszámot adva. Mennyire vagy ma energikus? Készen állsz egy kihívásra? Ha nem, finomhangolhatod az alvást és a testmozgást többek között, hogy tested formába lendülhessen.


Súly: 0.177kg

Kijelző mérete: 1,5 "
iOS kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: 2-4 nap
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 10 ATM
Wi-Fi: Igen
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Igen
SIM foglalat: Igen
NFC: Igen
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 47,4x47,4x12,1 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Tok mérete: 47,4x47,4x12,1 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Igen
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Igen
SIM foglalat: Igen
Gyroscope: Igen
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Igen
Vízállósági szabvány: 10 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: 2-4 nap
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Nem
Kijelző mérete: 1,5 "
Gyártó: Samsung

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium White

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.