Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream - Okosóra - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

131 296 Ft
Készleten
Cikkszám: 249292
Szállítási idő: 4 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Okosóra
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Galaxy Watch7 40mm Cream Kijelző mérete: 1,3", Android, <2 nap, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, GPS, Gyroscope, NFC, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Magasságmérő, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 40,4x40,4x9,7mm

Üdvözlünk a Galaxy AI-hozta egészség új korszakában!
Az új 3 nm-es processzorral egész nap lendületben maradhatsz, a kétfrekvenciás GPS-szel pedig pontosan navigálhatsz. Kövesd nyomon a pulzusszámod, az edzéseid és az alvásod a fejlett BioActive érzékelővel! A Galaxy AI ráadásul értékes egészségügyi betekintést nyújt az Energiaszint és Wellness tippek segítségével, hogy javíthass az életmódodon és egészségeden. Ismerd meg a Galaxy Watch7 okosórát, a mesterséges intelligenciával működő mindennapi társad aki mindig segít az eléd kerülő kihívásokban!

Tűnj ki a magaslatokba emelt formatervezéssel!
Emeld a következő szintre a stílusodat a Galaxy Watch7 készülékkel! A lebegő üveg dizájn hatású kialakítás és a színes varrások eleganciát kölcsönöznek a csuklódnak, míg a pánton lévő hullámok jelzik, hogy bármikor készen állsz az edzésekre. Az óra 40 mm-es és 44 mm-es méretben kapható, három színválasztékkal: zöld, ezüst és krémszínű.

Az eddigi legerősebb okosóra processzorunk
Az új 3 nm-es processzor extra löketet ad napi rutinodnak! Gyorsan válthatsz egy hirtelen időjárás ellenőrzés és az edzések nyomon követése közt. A Watch7 ráadásul optimalizálja az akkumulátor élettartamát a hosszú üzemidő érdekében, így biztosítva, hogy a Galaxy Watch7 mindig lépést tartson melletted.

Továbbfejlesztett BioActive érzékelő: A precizitás következő szintje
Tarts lépést a wellness céljaiddal a legfejlettebb egészségügyi érzékelőnkkel ellátott Galaxy Watch okosórával! A 13 LED-del rendelkező új BioActive érzékelő nagy pontossággal képes követni többek között a pulzusszámodat és az alvási szokásaidat is.

Kétfrekvenciás GPS. Iránytű a betondzsungelben.
Könnyedén megtalálhatod az utadat a Galaxy Watchon megtalálható eddigi legpontosabb GPS-ünkkel. A kétfrekvenciás GPS két műholdjelsávot (L1+L5) használ, így még útvesztőnek tűnő várostömbökön keresztül is pontos és következetes nyomkövetést biztosít.

Indítsd meg a napodat az Energiaszint alapján!
Ismerd meg alaposabban testedet és kezdd megfontoltabban a napjaid az Energiaszint segítségével! Ellenőrizheted alvásodat, pulzusodat és napi tevékenységeidet az Energiaszint segítségével, valamint mindennapi rutinodat is megtervezheted. Nem sikerült kellően kipihenned magad az éjszaka során? Lehet tanácsosabb kihagynod az edzést és lazíts inkább otthon, hogy visszaállhasson tested a "normál kerékvágásba".

Lélegezz nyugodtan az alvási apnoe észlelésével!
Nyugodtan – és biztonságosan – aludhatsz. A Galaxy Watch7 rendelkezik FDA által minősített alvási apnoe-kockázat-érzékelővel, melynek köszönhetően az okosóra figyelemmel kíséri az alvás minőségét és segít észlelni az alvási problémák lehetséges jeleit a pihentető éjszakák érdekében!

Magasabb szintre emelheted napi testmozgásodat, haladó fitneszkövetéssel
Turbózd a fittséghez vezető utadat a Galaxy Watch7 segítségével! Felállíthatod a tökéletes edzési rutinodat bemelegítéssel, levezetésekkel és szünetekkel, vagy versenyezhetsz korábbi rekordjaiddal, hogy motivált maradhass. Sőt, könnyen nyomon követheted edzésedet még vízben is a Víz alatti móddal!

Zsebeld be, mire büszke lehetsz!
A személyes rekord elérésétől kezdve egy új mozgásforma kipróbálásáig, számos mérföldkő eléréséért szerezhetsz elismerő jelvényeket, melyek ösztönzik, hogy elkötelezett maradj a testmozgás mellett.

Alvástréning a pihentető éjszakákért
Egy pihentető éjszaka az alváskövetéssel kezdődik. A napi alvási pontszámtól kezdődően, az alvás közbeni pulzusszámon át - a személyre szabott alvástréningig bezáróan pontosan megértheted alvási szokásaidat és tippeket kaphatsz az alvás minőségének javítása érdekében.

Legyen szívügyed szíved egészsége!
Megőrizheted nyugalmadat a szívfigyelő csomagnak köszönhetően! A Galaxy Watch7 beépített PPG érzékelője egyaránt figyeli pulzusszámodat és szívritmusodat.

Táplálkozz egészségesen! Látható különbség az AGEs index által
Az egészséges táplálkozás kulcsfontosságú, de honnan tudod, hogy valóban ideális-e? Az AGEs index (Előrehaladott glikációs végtermékek indexe) az anyagcsere egészségének mutatója, amelyet az étrended és életmódod befolyásol. A Galaxy Watch7 alvás közben méri a tested AGEs indexét, és közvetlenül a csuklódon ellenőrizheted az eredményeket. Tartsd szemmel, mit eszel, javíts életmódodon és élj egy lendületes és egészséges életet!

A Te Egészségkalauzod
Hozzáférhetsz átfogó egészségügyi és wellness adataidhoz és könnyen kezelheted azokat a Samsung Health alkalmazás segítségével Samsung Galaxy készülékeiden. Válaszd a részletes betekintést, hogy megvalósíthasd wellness céljaidat!

Az Esésészlelés funkcióra számíthatsz a bajban
Ha megbotlasz, engedd, hogy a Galaxy Watch7 segítsen az esés észlelésében! Akár edzés közben, akár alvás közben estél el vagy le, az okosóra segít észlelni, és segélykérés indítását ajánlja fel. Egyéb vészhelyzet esetén a kezdőlap gomb ötszöri megnyomása is SOS segélyhívást ad le.


Súly: 0.177kg

Kijelző mérete: 1,3 "
iOS kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
Windows kompatibilis: Nem
Üzemidő: <2 nap
Vízállóság: Vízálló
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Wi-Fi: Nem
Bluetooth: Igen
GPS: Igen
Gyroscope: Igen
SIM foglalat: Nem
NFC: Igen
Pulzusmérő: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Mikrofon: Igen
Alvás figyelés: Igen
Magasságmérő: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Zene vezérlése: Igen
Tok mérete: 40,4x40,4x9,7 mm


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Tok mérete: 40,4x40,4x9,7 mm
Zene vezérlése: Igen
Elégetett kalória kijelzés: Igen
Magasságmérő: Igen
Alvás figyelés: Igen
Mikrofon: Igen
Üzenet és hívás kezelése: Igen
Gyorsulásmérő: Igen
Pulzusmérő: Igen
NFC: Igen
SIM foglalat: Nem
Gyroscope: Igen
GPS: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Nem
Vízállósági szabvány: 5 ATM
Vízállóság: Vízálló
Üzemidő: <2 nap
Windows kompatibilis: Nem
Android kompatibilis: Igen
iOS kompatibilis: Nem
Kijelző mérete: 1,3 "
Gyártó: Samsung

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Samsung Galaxy Watch7 40mm Cream

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.