Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

47 192 Ft
Készleten
Cikkszám: 248992
Szállítási idő: 4 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black okostelefon, Android, 6,56", Hátlapi kamera:50 +2MP, Előlapi kamera:32MP, RAM:4GB, ROM:128GB, 4G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 5/ac, Bluetooth, NFC, 190g, Magyar menü, Angol menü

Varázsgyűrű
Fedezze fel a varázsgyűrűvel a zökkenőmentes élményt, mint még soha. Könnyedén tájékozódhatsz az arcfeloldásról, a töltés előrehaladásáról és a hanghívásokról. elmerülsz a magával ragadó élmények világában, és mindig a figyelem középpontjában maradsz, bárhová is mész.

90 Hz-es felső hangszintű
Simaság. Élvezze a görgetést késleltetés nélkül A Hot 40i nagy frissességű érintési élményt nyújt, élénkebb részleteket tárva a szeme elé. Kényelmetlenül érzékeny érintés, kényeztesse magát selymesen, szemének és érzékeinek ünnepe.

Ultra-sebességű processzor
Minden idők leggyorsabb élménye Az Octa-core Gaming Engine 12 nm-es fejlett gyártási eljárással könnyedén kezeli a mindennapi igényeidet az összes szórakozáshoz.

XBOOST újgenerációs játékmotor A személyes játékbutlered
Tapasztald meg a saját fejlesztésű XBOOST játékmotorunkat, amely képkockáról képkockára kalibrálva biztosítja a zökkenőmentes teljesítményt. Játék közben balra húzva elérheted a taktikai panelt, amely egy kattintással történő optimalizálást kínál a fokozott stabilitási élmény érdekében.

5000mAh 18W
Naptól éjszakáig tartó energia a FastCharge funkcióval
Futtatás nappalról éjszakára a szuper nagyméretű 5000mAh-s akkumulátorral. Az újonnan továbbfejlesztett 18W-os gyorstöltési technológiával és Type-C porttal búcsút mondhatsz az energiaszorongásnak.

50MP Super Night AI hármas kamera
Maradj lenyűgöző, bármikor, bárhol
Színes, világos és éles fotó bármilyen fényviszonyok között. A Super Night Mode az AI algoritmust és az f/1,6 nagy rekeszértéket kihasználva több fényt visz be minden felvételbe. Ha lemegy a nap, a történet folytatódik.


Súly: 0.340kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,56 "
Hátlapi kamera: 50 +2 MP
Előlapi kamera: 32 MP
Rendszer memória: 4 GB
Belső háttértár: 128 GB
Hálózati technológia: 4G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 5/ac
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 190 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 190 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 5/ac
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Hálózati technológia: 4G
Belső háttértár: 128 GB
Rendszer memória: 4 GB
Előlapi kamera: 32 MP
Hátlapi kamera: 50 +2 MP
Kijelző átmérője: 6,56 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon
Gyártó: Infinix

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Infinix Hot 40i 128GB DualSIM Starlit Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.