Trevi DJ 12E90 ANC Bluetooth Headset Black - Fej- és Fülhallgató/Headset - Periféria - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Trevi DJ 12E90 ANC Bluetooth Headset Black

Trevi DJ 12E90 ANC Bluetooth Headset Black

15 888 Ft
Készleten
Cikkszám: 248868
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Periféria / Fej- és Fülhallgató/Headset
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

DJ 12E90 ANC Bluetooth Headset Black Headset, 2.0, 3.5mm, Mikrofon, Black, Bluetooth

Tapasztald meg a Zene Teljes Mélységét a Trevi DJ 12E90 ANC Fejhallgatóval
Szeretnél teljesen elmerülni a kedvenc zenéidben, minden zavaró tényező nélkül? A Trevi DJ 12E90 ANC Vezeték nélküli DJ Fejhallgató zajcsökkentéssel az, amire szükséged van a kiváló, erőteljes és kristálytiszta hangélményhez.

ANC Zajcsökkentés: Az ANC (Active Noise Cancellation) technológia külső mikrofonok segítségével méri fel a nem kívánt környezeti zajokat, majd azokat olyan frekvenciájú hangok kibocsátásával semlegesíti, amely lehetővé teszi, hogy teljesen elmerülj a zenédben.

Kiváló Hangminőség: A fejhallgató erőteljes és tiszta hangzást biztosít, így minden zeneszámot a legjobb minőségben élvezhetsz.

Vezeték nélküli Kapcsolat: A V5.3 vezeték nélküli rendszer lehetővé teszi, hogy gyorsan és zökkenőmentesen csatlakoztass minden kompatibilis eszközt.

Kényelem és Praktikusság
Kényelmes Viselés: A puha bőr fülpárnák és a forgatható fülkagylók maximális kényelmet nyújtanak, tökéletesen alkalmazkodva a füleidhez és a fejed formájához.

Hosszú Üzemidő: A USB Type-C-vel újratölthető lítium akkumulátorok akár 25 órás üzemidőt biztosítanak ANC és vezeték nélküli kapcsolat mellett, így hosszú zenei élményeket élvezhetsz megszakítás nélkül.

Éld Át a Tökéletes Hangélményt
A Trevi DJ 12E90 ANC Vezeték nélküli DJ Fejhallgatóval valódi zenei élményt tapasztalhatsz meg, ami lehetővé teszi, hogy teljesen kizárd a külvilágot és csak a zenére koncentrálj. Tökéletes választás mind a professzionális DJ-k, mind a zene szerelmesei számára, akik kompromisszumok nélkül szeretnék élvezni a zenét. Fedezd fel a Trevi DJ 12E90 ANC fejhallgatóval a zene új dimenzióit!


Súly: 0.240kg

Típus: Headset
Hangrendszer: 2.0
Csatlakozó: 3.5mm
Mikrofon: Igen
Wireless: Nem
Szín: Black
Bluetooth: Igen
NFC: Nem


Gyártói adatlap

Tulajdonság

NFC: Nem
Bluetooth: Igen
Szín: Black
Wireless: Nem
Mikrofon: Igen
Csatlakozó: 3.5mm
Hangrendszer: 2.0
Típus: Headset
Gyártó: Trevi

Hasonló termékek