Fujifilm Instax 400 Wide Green - Digitális fényképezőgép - Fotó, Videó, Optika - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Fujifilm Instax 400 Wide Green

Fujifilm Instax 400 Wide Green

63 875 Ft
Készleten
Cikkszám: 248593
Szállítási idő: 1 munkanap
Kategória: Fotó, Videó, Optika / Digitális fényképezőgép
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Instax 400 Wide Green Kompakt, 162x98x132mm, 616g, Green

Egyszerű kezelés
Az INSTAX WIDE 400 automatikus expozícióval és vakuvezérléssel rendelkezik, így nincs szükség semmilyen beállításra vagy vezérlők módosítására. Egyszerűen csak kattints egy nagyszerű fényképekért bármikor.

Most mindenki együtt
Az ikonikus analóg stílusú önkioldó karral mostantól mindenki rákerül a csoportképre. A tárcsa elforgatásával négy, hat, nyolc vagy tíz másodperces lépésközt állíthatsz be az exponáló gomb lenyomása előtt; majd pózolj, amíg meg nem történik a varázslat (a LED visszaszámlálóval könnyen nyomon követheted az időzítőt).

Tökéletes képkivágás
Nincs állvány, nincs probléma. Az ISTAX WIDE 400 teljesen fel van szerelve egy kamera szögbeállító tartozékkal. A két magassági beállítással egyszerűen válaszd ki a kívánt szöget, csúsztasd a kis tartozékot a kamera alá, az illesztési helyre, állítsd be az önkioldót, és lépj be a képbe.

Mindenkinek
Az all-inclusive instant kamera, ideális a mindennapi kalandok megörökítéséhez. A hihetetlenül felhasználóbarát analóg kezelőszerveknek köszönhetően mindenki részese lesz az élménynek, akár a képen, akár az objektív mögött. Forgasd el a bekapcsoláshoz, forgasd tovább a Tájkép módra, majd forgasd a kikapcsoláshoz. Ki akarja kipróbálni?

Normál
A „Normál” mód a legfinomabb egyszerűséget kínálja, és segít megőrizni a mindennapi pillanatokat.

Tájkép
Lépj be a „Tájkép” módba, és készítsd Te is lélegzetelállítóan gyönyörű tájképeket.

Azt kapod amit a keresőben lász
Nézd csak az INSTAX WIDE 400 keresőjét. Két vonalat fogsz látni. Az egyik a normál és a tájképek készítéséhez, a másik a közeli képekhez való, mindkettőt úgy tervezték, hogy tökéletes megkomponált felvételt készíthess.



Súly: 0.000kg

Típus: Kompakt
Full HD: Nem
4K: Nem
Csak váz: Nem
WiFi: Nem
Bluetooth: Nem
NFC: Nem
Fizikai méret: 162x98x132mm
Tömeg: 616 g
Szín: Green


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Szín: Green
Tömeg: 616 g
Fizikai méret: 162x98x132mm
NFC: Nem
Bluetooth: Nem
WiFi: Nem
Csak váz: Nem
4K: Nem
Full HD: Nem
Típus: Kompakt
Gyártó: Fujifilm

Hasonló termékek