Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne - Tablet PC - Tablet, Navigáció, E-book - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

75 169 Ft
Készleten
Cikkszám: 248494
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Tablet, Navigáció, E-book / Tablet PC
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

Iconia Iconia M10 10,1" 128GB Wi-Fi Champagne 10,1", IPS / Kapacitív multitouch, 1920x1200, MediaTek M8183C Octa-Core, 4GB, 128GB, Android 12, Webcam, Hátlapi kamera8MP, microSD, 128GB -ig bővíthető, USB, WIFI, Bluetooth, Érintőképernyő, 241x160x8,6mm, 6000mAh, 430g, Champagne

Az Acer Iconia Tab M10 tökéletes egyensúlyt teremt a szórakozás és az oktatás között. Gyönyörű 10,1 hüvelykes képernyőjével, hosszú akkumulátor-üzemidejével, valamint teljesen fém, vékony és könnyű kialakításával ideális táblagép otthoni vagy iskolai használatra.

Vékony és könnyű

Az Acer Iconia Tab M10 vékony és könnyű alumíniumötvözet kialakítással büszkélkedhet, mindössze 8,6 mm vékony és 430 g tömegű. Ráadásul az In-Cell Touch Panel technológia optimális megjelenítési teljesítményt biztosít vékonyabb kialakításban. Az In-Cell Touch Panel (iTP) technológia csökkenti a kijelző vastagságát, miközben az optikai teljesítmény is javul. Az iTP a gyártási folyamatban egyesíti a kijelzőt és az érintőérzékelőt, így az LCD képernyő vékonyabb és könnyebb lesz a hagyományos kétrétegű LCD képernyőkhöz képest. Ez a technológia javítja a láthatóságot, és tisztább képeket és szöveget kínál.

Teljesítményre készült

Élvezd a zökkenőmentes navigációt a videók, fényképek, játékok és egyebek között Android 12 táblagépünkkel. A teljesítményről MediaTek nyolcmagos processzor, 4 GB RAM és 64 GB belső tárhely gondoskodik, ami a MicroSD foglalat köszönhetően 512GB-tal bővíthető.

Kevesebb töltés, több szórakozás

A Google Entertainment Space-t tartalmazó Acer Iconia Tab M10 az Te egyablakos szórakoztató központod – a 6000 mAh-s akkumulátorral pedig akár 10,51 órányi videólejátszást is biztosíthat – így útközben is gondtalanul élvezheted kedvenc tartalmaid.

Videohívások egyszerűen

Maradj könnyedén kapcsolatban az Acer Iconia Tab M10 kétsávos Wi-Fi-képességének köszönhetően – az 5 MP-es előlapi és 8 MP-es hátlapi kamerákkal pedig kristálytiszta videohívásokat kezdeményezhetsz és nagy felbontású fényképeket készíthetsz.

Szülői felügyelet

Az Acer Iconia M10 Tablet a Google Kids Space-sel biztonságos és kreatív környezetet teremt a gyerekeknek, ahol minőségi tartalmakat fedezhetnek fel, és tanulhatnak. A Family Link alkalmazás segítségével a szülők beállíthatják és ellenőrizhetik a tartalmakat, az előttük töltött időt és egyéb használati szokásokat.

Eszközvédelem

A kiváló minőségű TPU anyagból készült tok precíz kivágással rendelkezik, amely megkönnyíti az összes gomb és port elérését. A kristálytiszta tok jól mutatja az Iconia M10 vonzó megjelenését. A sarkokat ütközők is megerősítik, hogy jobb védelmet nyújtsanak az eszköznek.


Súly: 1.540kg

Kijelzőméret: 10,1 "
Kijelző típusa: IPS / Kapacitív multitouch
Kijelzőfelbontás: 1920x1200
Processzor: MediaTek M8183C Octa-Core
Belső memória: 4 GB
HDD: 128 GB
Operációs rendszer: Android 12
Webcam: Igen
Hátlapi kamera: 8MP
Memóriabővítés: microSD, 128GB -ig bővíthető
USB: Igen
WIFI: Igen
Bluetooth: Igen
HDMI: Nem
microHDMI: Nem
3G: Nem
LTE: Nem
LTE/5G: Nem
Dual SIM: Nem
NFC: Nem
Érintőképernyő: Igen
WiDi: Nem
Miracast: Nem
GPS: Nem
G-sensor: Nem
Glonass: Nem
Méret: 241x160x8,6mm
Akku: 6000 mAh
Tömeg: 430 g
Szín: Champagne


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Memóriabővítés: microSD, 128GB-ig bővíthető, microSD, 128GB -ig bővíthető
Szín: Champagne
Tömeg: 430 g
Akku: 6000 mAh
Méret: 241x160x8,6mm
Glonass: Nem
G-sensor: Nem
GPS: Nem
Miracast: Nem
WiDi: Nem
Érintőképernyő: Igen
NFC: Nem
Dual SIM: Nem
LTE/5G: Nem
LTE: Nem
3G: Nem
microHDMI: Nem
HDMI: Nem
Bluetooth: Igen
WiFi: Igen
USB: Igen
Hátlapi kamera: 8MP
Webcam: Igen
Operációs rendszer: Android 12
HDD: 128 GB
Belső memória: 4 GB
Processzor: MediaTek M8183C Octa-Core
Kijelzőfelbontás: 1920x1200
Kijelző típusa: IPS / Kapacitív multitouch
Kijelzőméret: 10,1 "
Gyártó: Acer

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Acer Iconia Iconia M10 10,1col 128GB Wi-Fi Champagne

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.