Benq LW650 DLP - Projektor - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Benq LW650 DLP

Benq LW650 DLP

422 333 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 247617
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Projektor
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

LW650 DLP DLP, 1280x800, 4000ANSI Lumen, 3000000:1, 303,5x112,4x224,7, 2,9kg

Jövőálló munkaterület
A lézeres vetítési technológia jövőállóvá teszi a munkaterület fenntarthatóságát. Az LW650 nem csak áram- és karbantartási költségeket takarít meg, de kompakt mérete és nagy fényereje hatékony és zavartalan tárgyalási élményt biztosít.

Maximális megtakarítás, kompromisszumok nélküli teljesítmény
A BenQ SmartEco technológia intelligens módon, a képminőség feláldozása nélkül állítja be a fényforrás teljesítményét, és a hagyományos Eco módhoz képest akár 70%-kal több energiát takarít meg. A lézertechnológia a hagyományos higanylámpákhoz képest további 23%-kal kevesebb energiát takarít meg, miközben a készülék mindössze 1,5 másodperc alatt a minimális teljesítményre sötétedik.

Okos takarékosság
A SmartEco mód dinamikusan állítja be a fényforrás teljesítményét, intelligens módon alkalmazkodva a tartalomhoz, a képminőség feláldozása nélkül, optimális teljesítményt nyújtva.

Azonnali megtakarítás
Az Eco Blank gomb megnyomásával egy időre kikapcsolhatja a képet, így a fényforrás energiafogyasztása 70%-kal csökken. Ha 3 percig nem észlel jelet, a kivetítő automatikusan ebbe az üzemmódba lép.

Megtakarítás könnyedén
Az automatikus kikapcsolás 20 perc inaktivitás után kikapcsolja a készüléket, hogy energiát takarítson meg, és minimálisra csökkentse a berendezés bekapcsolva hagyásával kapcsolatos aggodalmakat.

Ragyogó színek a ragyogó ötletekhez
A gazdag, telített színeket és éles, élethű képeket biztosító lézertechnológiával az LW650 92%-os REC.709 színskála szabvány biztosítja, hogy minden részletet lenyűgöző pontossággal közvetítsen. Készítsen magával ragadó prezentációkat.

Páratlan tisztaság és tartós színek
A BenQ tiszta üveglencséi tartós képpontosságot biztosítanak, míg a DLP technológia hosszú távon is pontos és élénk színeket garantál. A kalibrált színmódokkal a vizuális megjelenítés ragyogni fog, és minden részletében ragyogóan megvilágítja elképzeléseit.

Vezetőprogram-mentes vezeték nélküli vetítés
Tedd vezeték nélkülivé a BenQ LW650 projektorodat az opcionális WiFi dongle segítségével. Ossza meg a multimédiás tartalmakat, beleértve a fényképeket, dokumentumokat és full HD videókat mobileszközökről vagy laptopokról további illesztőprogramok vagy szoftverek letöltése nélkül.

Kezdje el a prezentációt egy pillanat alatt
Kivetítőnk kiküszöböli azokat a hosszú, kínos késleltetéseket, amelyek a lassabb projektorok bekapcsolásakor előfordulnak. Egyszerűen csak bekapcsolja, és máris készen áll a gyors használatra.

Automatikus bekapcsolás
Automatikusan bekapcsolja a projektort, amint a HDMI bemeneti jelet észleli.

2D Keystone és sarokillesztés
Állítsa be a projektor szögét és sarkait, függetlenül annak helyétől, hogy tökéletesen összehangolt prezentációkat érjen el.

Digitális zsugorítás és eltolás
A kép méretének módosítása és áthelyezése a projektor mozgatása nélkül a testreszabható és zökkenőmentes megjelenítés érdekében.

Kép kitakarása
A kivetítő Blanking funkciója lehetővé teszi a nem kívánt képterületek eltüntetését és a képernyőterület maximalizálását a tisztább és professzionálisabb prezentáció érdekében.

Tisztán hallható
A beépített 10 W-os hangszórónak köszönhetően prezentációi hangosak és tiszták lesznek.

Az Ön megbízható DLP projektora
Válassza bizalommal a BenQ-t minden projektor/projektor igénye esetén. Több mint 10 éve a világ legkelendőbb DLP projektor márkájaként páratlan teljesítményt nyújtunk, a megérdemelt minőséggel.

Minden szobába megfelelő vetítés
A 100"-nál nagyobb képeket mindössze 2 m~3 m távolságból vetítheti ki (1,3-szoros zoom segítségével), így bármilyen méretű helyiségben könnyedén megtekintheti a nagyképernyős képeket.

Sokoldalú csatlakoztathatóság USB-C-vel
Tapasztalja meg a zökkenőmentes csatlakoztathatóságot az USB-C porttal ellátott LW650 projektorunkkal. Csatlakoztasson laptopokat, táblagépeket és okostelefonokat könnyedén egyetlen kábel segítségével. Mondjon búcsút az extra csatlakozóknak, és fogadjon el helytakarékos IT-menedzsmentet.


Súly: 3.000kg

Kijelző technológia: DLP
Felbontás: 1280x800
Fényerő: 4000 ANSI Lumen
Kontrasztarány: 3000000:1
Fizikai méret: 303,5x112,4x224,7
Tömeg: 2,9 kg
3D: Nem
Bluetooth: Nem
WiFi: Nem


Gyártói adatlap

Tulajdonság

WiFi: Nem
Bluetooth: Nem
3D: Nem
Tömeg: 2,9 kg
Fizikai méret: 303,5x112,4x224,7
Kontrasztarány: 3000000
Fényerő: 4000 ANSI Lumen
Felbontás: 1280x800
Kijelző technológia: DLP
Gyártó: Benq

Hasonló termékek