Baseus iPhone 12 Pro Max Case Transparent - - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Baseus iPhone 12 Pro Max Case Transparent

Baseus iPhone 12 Pro Max Case Transparent

1 600 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 246788
Kategória: Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

iPhone 12 Pro Max Case Transparent Tok, Apple kompatibilis

Ami hatékony, annak nem kell bonyolultnak lennie! A Baseus kifejezetten az iPhone 12 Pro Max sorozathoz készített védőtokja minimalista kialakításának köszönhetően gyakorlatilag nem takarja el a készülék elegáns kialakítását. Rendkívül vékony és átlátszó, miközben hatékonyan védi a készüléket az esésektől. A csúcskategóriás anyagok használata biztosítja, hogy a tok nem sárgul, és a kiegészítő oleofób bevonatnak köszönhetően a telefon tisztán tartása nem jelent majd kihívást! Gondoskodjon okostelefonja professzionális védelméről!

Láthatatlan védelem
A Simple Sleeves rendkívül átlátszó anyagból készül, így első pillantásra alig látható. Ráadásul a vastagsága mindössze 1,3 mm, így amikor a kézben tartja a telefonját, talán nem is érzi a különbséget! Az ilyen egyszerű kialakítás ellenére a tok professzionális védelmet nyújt ütések vagy leejtések esetén!

Az Ön telefonjának figyelembevételével tervezve
Ez a tok kifejezetten az iPhone 12 Pro Max készülékhez készült, így élei tökéletesen illeszkednek a telefon és a kamera lencséjének széleihez, megvédve azokat a karcolásoktól. Egy ilyen megoldás lehetővé teszi, hogy élvezhesse telefonja elegáns dizájnját anélkül, hogy csúnya borítással kellene takarnia. A tok nem befolyásolja a MagSafe funkciót, így a telefon töltése zökkenőmentesen fog működni. A tok szélei rugalmasak, így amikor le akarja venni a telefonjáról, gond nélkül megteheti!

Mindig tiszta okostelefon
A tok elkészítéséhez kiváló minőségű anyagokat használtak, így a tok nem fog oxidálódni vagy megsárgulni. Ezenkívül nanorészecskés oleofób réteggel lett bevonva, így a telefonja mentes marad a zsíros ujjlenyomatoktól és a csúnya szennyeződésektől.


Súly: 0.1kg

Típus: Tok
Gyártó / OS kompatibilitás: Apple kompatibilis


Gyártói adatlap

Tulajdonság

Gyártó kompatibilitás: Apple, Apple kompatibilis
Gyártó / OS kompatibilitás: Apple kompatibilis
Típus: tok
Gyártó: Baseus

Hasonló termékek