Streamplify CAPTURE 4K Black - Digitalizáló - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Streamplify CAPTURE 4K Black

Streamplify CAPTURE 4K Black

45 432 Ft
Készleten
Cikkszám: 246665
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Digitalizáló
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

CAPTURE 4K Black Média digitalizáló, Gamer

Streamplify CAPTURE 4K: Külső rögzítőkártya streamereknek
A Capture 4K egy külső rögzítőkártya, amely nagy felbontású 4K/30Hz adatfolyamokat rögzít, és akár 4K 60Hz is átereszthető. Rendkívül alacsony, kevesebb, mint 100 ms-os késleltetésével a tökéletes audio-video szinkronizálás, a kiváló hangfelvételi minőség és az olyan platformokkal való kompatibilitás érdekében, mint az OBS, a Twitch, a YouTube és a nagyobb játékkonzolok, ideális megoldás a közvetítők számára.

60 Hz-es 4K jeltovábbítás
Merüljön el a játékban kompromisszumok nélkül. A Streamplify CAPTURE 4K 4K 60Hz jeltovábbításának köszönhetően streamelés közben élvezheti a nagy felbontású játékot.

Kiváló hangminőség
A magas, 24 bites/48 KHz-es mintavételi frekvencia élénk hangminőséget biztosít. A hang minden részlete rögzítésre kerül, magával ragadó hangélményt nyújtva a közönségnek.

Rendkívül alacsony késleltetés streameléshez
A 100 ms alatti késleltetéssel tökéletesen szinkronizált hang- és videofelvételeket élvezhet, amelyek professzionálisabbá és simábbá teszik a streameket.

Kibővített VRR és HDR támogatás
A rögzítőkártya támogatja a változó frissítési gyakoriságot (VRR) és a nagy dinamikatartományt (HDR), sima és élénk képeket biztosítva a legdinamikusabb játékmenetek során.

Univerzális kompatibilitás a maximális rugalmasság érdekében
Tökéletes kompatibilitás olyan legnépszerűbb platformokkal, mint az OBS, a Twitch és a YouTube, valamint olyan eszközökkel, mint a PC, az Xbox és a PS5. Ez a sokoldalú rögzítőkártya könnyen használható, és minden streaming igényt kielégít.



Súly: 0.57kg

Típus: Média digitalizáló


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

Típus: Média digitalizáló
Gyártó: Streamplify

Hasonló termékek