Thrustmaster EVO Racing 32R Leather - Kormány - Periféria - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Thrustmaster EVO Racing 32R Leather

Thrustmaster EVO Racing 32R Leather

140 982 Ft
Készleten
Cikkszám: 246568
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Periféria / Kormány
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

EVO Racing 32R Leather Kiegészítő

A MOTORHÁZTETŐ ALATT
MINDEN, AMIRE A TELJESÍTMÉNYHEZ SZÜKSÉGE VAN
Vezess a határon az EVO Racing 32R Leatherrel, egy sokoldalú kerek felnivel (12,6 hüvelyk / 32 cm átmérőjű), amely tökéletes a rally versenyzéshez és számos más versenyszimulációhoz. Vegye fel a harcot a legkeményebb pályákon is csúcssebességgel: a hosszú, ívelt formának köszönhetően a lapátváltók minden körülmények között könnyen elérhetők, és mágneses érzékelőkkel vannak ellátva a pontos aktiválás érdekében.

TÖKÉLETES EGYENSÚLY
Érezd az utat közvetlenül a kezedben, akár aszfalton, havon vagy földön, ezzel a vékony és könnyű (2,9 lb / 1300 g), bőrrel bevont keréktárcsával, amely kiemelkedő kényelmet és tiszta érzéseket biztosít. Állítsa be a hüvelykujjgomb modulokat a saját preferenciáinak megfelelően, az optimális tapadás érdekében.

PRÉMIUM, SPORTOS KIALAKÍTÁS
Élvezze a kiváló minőségű dizájnt, prémium anyagokat alkalmazva, beleértve a központi előlaphoz használt szálcsiszolt alumíniumot, amely az EVO Racing 32R Leathernek kiváló merevséget biztosít, miközben megtartja könnyű szerkezetét. A keréktárcsa sárga kriptonit varrással díszített bőrborítása tartós illeszkedést biztosít, és modern stílusának köszönhetően igazán kitűnhetsz.

LEVEHETŐ EVO KERÉKAGY
Változtasd meg a versenyzés élményét az új EVO Racing termékcsaláddal. Állítsd fel a saját szabályaidat a levehető központi hubot különböző formájú és méretű keréktárcsákkal és lapátváltókkal kombinálva (későbbiekben kapható), hogy uralni tudd bármelyik versenypályát az általad választott járművel és szakágban.

TELJES KONTROLL
Maradj ura a versenyeknek az EVO Racing hub 25 akciógombjával, köztük 4 forgókóddal és egy ergonomikus D-paddal. A 7 LED* a versenyinformációkat és a percenkénti fordulatszámot mutatja, lehetővé téve a két üzemmód közötti váltást, hogy alkalmazkodjon a különböző járműtípusokra jellemző motorfordulatszámhoz.

MAXIMÁLIS KOMPATIBILITÁS
Hozzáférés a teljes Thrustmaster ökoszisztémához: két gyorskioldó tartót tartalmaz, így az EVO Racing 32R Leather kompatibilis az összes meglévő és jövőbeli Thrustmaster Force Feedback versenykormánytalppal PS5 és PS4, Xbox Series és Xbox One*, valamint PC (Windows 10 és 11) esetén.
*Az Xbox Series és Xbox One esetében: egyes funkciókat (kódolók, LED-ek, gombok száma) a konzol protokollja korlátozza.



Súly: 0.000kg

Típus: Kiegészítő
Vibrációs funkció: Nem
Force feedback: Nem


Gyártói adatlap

Periféria

Tulajdonság

Force feedback: Nem
Vibrációs funkció: Nem
Típus: Kiegészítő
Gyártó: Thrustmaster

Hasonló termékek