QCY HT10 AilyBuds Pro Bluetooth Headset White - Fej- és Fülhallgató/Headset - Periféria - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
QCY HT10 AilyBuds Pro Bluetooth Headset White

QCY HT10 AilyBuds Pro Bluetooth Headset White

13 360 Ft
Készleten
Cikkszám: 246527
Szállítási idő: 5-7 munkanap
Kategória: Periféria / Fej- és Fülhallgató/Headset
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

HT10 AilyBuds Pro Bluetooth Headset White Mobil headset, 2.0, Mikrofon, Hatótáv:10m, White, Bluetooth

QCY AilyBuds Pro+ (félig fülbe dugott ANC fülhallgató)
Adaptív ANC: Az AilyBuds Pro+ észleli a füledet és azt, ahogyan viseled, alkalmazkodik a füledhez és dinamikusan beállítja a paramétereket a jobb ANC teljesítmény érdekében.
Több ANC-mód: Csendesedjen, bárhol is legyen. Hatékonyan csökkenti az összes típusú zajt, így azonnal elmerülhetsz a magával ragadó zenei világba.
Hi-Res Audio: Az LDAC és a Hi-Fi 5 DSP kodek segítségével az AilyBuds Pro+ kivételesen részletes hangminőségben adja vissza a zenét.
Kiemelkedően tiszta hívás: 6 mikrofon és egy AI-alapú zajcsökkentő algoritmus elkülöníti a hangját, és tisztán tartja a beszélgetéseket.
Átlátszó üzemmód: Akár 6 tudatossági szint közül választhat. Maradjon tudatában a szabadban vagy bármikor, amikor kapcsolatban szeretne maradni a környezetével.
Bluetooth 5.3 és többpontos kapcsolat: Párosítson egyszerre két Bluetooth-eszközzel. Gyorsan váltson közöttük egyszerűen egy kattintással.
Kényelmes viselet és tökéletes illeszkedés: Az 50°-os félig fülbe illeszkedő kialakítással az AilyBuds Pro+ stabil és kényelmes viseletet biztosít.


[AI Adaptive Audio]- A HiFi 5 DSP technológia csúcsminőségű hangfeldolgozást biztosít. A vezeték nélküli fülhallgató automatikusan alkalmazkodik a hallójáratához és a viselési állapotához, dinamikusan beállítja az alacsony frekvenciát, így élvezheti a gazdag hangzás részleteit.

[Hi-res Wireless Certificaion with LDAC Codec]- A QCY HT10 AilyBuds Pro+ LDAC audió kódolással és dekódolással felszerelt, élvezze az akár 990kbps átviteli sebességet és a 96kHz/24bit mintavételi sebesség támogatását. Az SBC-vel összehasonlítva az LDAC akár 3,0-szorosára is képes az információtartalom átvitelére. Csökkenti a hangtorzítást, és jelentős javulást ér el a hangminőségben. (Az iOS-eszközök nem támogatják az LDAC-t.)

[Adaptív hibrid aktív zajszűrés]- Az ANC bekapcsolásával a vezeték nélküli fülhallgató automatikusan alkalmazkodik a hallójárathoz, dinamikusan érzékeli a környezeti zaj és a viselési állapot változásait, és dinamikusan, valós időben beállítja és illeszti a legmegfelelőbb zajszűrési paramétereket, így biztosítva a környezeti zajok hatékony kiküszöbölését. A kialakítás IPX5 vízálló és adaptív szélzaj elleni szerkezettel is rendelkezik, így ideális a kültéri tevékenységekhez.

[6 mikrofon AI HD Call &13mm Driver]- A beépített 6 mikrofonos tömb felveszi az énekhangot és blokkolja a zajokat a különböző zajos jelenetekben, így mindig kristálytiszta hívást élvezhet. Hagyja, hogy hangja hangosan és tisztán hallható legyen!

[Bluetooth 5.3 & többpontos kapcsolat]- Élvezze a Bluetooth 5.3 technológiát, gyorsabb adatátvitelt, alacsonyabb energiafogyasztást és jobb csatlakozási stabilitást kínál. Csatlakozzon egyszerre két eszközhöz, például okostelefonokhoz és táblagépekhez, az újracsatlakozással járó gondok nélkül.

[Kényelmes viselet és tökéletes illeszkedés]- Az 50°-os félig fülbe illeszkedő kialakítással a QCY HT10 AilyBuds Pro+ vezeték nélküli fülhallgató ergonomikus kialakítása stabil és kényelmes viseletet biztosít belülről kifelé, merüljön el a zenében, tartalomban és játékban.

[Alacsony késleltetésű játékmód és az alkalmazás testreszabott EQ]- Nyomja meg hosszan a bal fülhallgatót a 80 ms ultraalacsony késleltetésű játékmódba való belépéshez. A szinkronizált kép és hang lehetővé teszi, hogy pontosan elkapja a helyzetet, és előre megragadja a győztes lehetőséget, ami tökéletes a mobiljátékokhoz. Töltse le a QCY alkalmazást, hogy könnyedén kiválaszthassa és testre szabhassa az EQ hanghatásokat, módot válthasson, visszaállíthassa, frissíthesse, letilthassa az érintést, és még sok minden mást. (Megjegyzés: Kérjük, nyugodjon meg, a vezeték nélküli fülhallgató akkor is jól működik, ha nem regisztrálja az alkalmazást).

Kényelmes viselet
Az 50°-os fülbemeneti szög kialakítással a terhelés egyenlően oszlik meg a hallójárat, a tragus és az antitragus között, míg a gravitációs központ a hallójárat külső részére van kiosztva a biztonságos illeszkedés érdekében.
Körülbelül 4 g - egyetlen fülbimbó.
Homorú alakú üreg - kisebb nyomás a traguson.
Fémbevonatú szár - sima megjelenés a fülön.
110° Max LId nyitási szög - Könnyen nyitható és felvehető.


Get Smarter Get More Functions
28 órás hosszú akkumulátor-élettartam - Hagyja, hogy a zene csak szóljon és szóljon! A több mint egy napig tartó akkumulátorral megszakítás nélkül groove-olhat kedvenc zenéire. Mondjon búcsút az energiapániknak, és üdvözölje a végtelen zenei vibrálást!
Többpontos csatlakozás - Csatlakoztassa az AilyBuds Pro+-t egyszerre két eszközhöz, így válthat közöttük, hogy a másik eszközön lévő feladatokat kezelje, ahelyett, hogy újra csatlakozna.
QCY APP - Testreszabható vezérlés
Bluetooth 5.3 chip - Gyors és stabil
80 ms ultraalacsony késleltetés - ajakszinkronizált játékélmény
Egyszerű érintésvezérlés


Súly: 0.000kg

Típus: Mobil headset
Hangrendszer: 2.0
Mikrofon: Igen
Wireless: Nem
Hatótávolság: 10 m
Szín: White
Bluetooth: Igen
NFC: Nem


Gyártói adatlap

Periféria

Tulajdonság

NFC: Nem
Bluetooth: Igen
Szín: White
Hatótávolság: 10 m
Wireless: Nem
Mikrofon: Igen
Hangrendszer: 2.0
Típus: Mobil headset
Gyártó: QCY

Hasonló termékek