Ezviz H9c 2K Dual-Lens Pan & Tilt Wi-Fi Camera - Biztonságtechnikai kamera - Biztonságtechnika - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Ezviz H9c 2K Dual-Lens Pan & Tilt Wi-Fi Camera

Ezviz H9c 2K Dual-Lens Pan & Tilt Wi-Fi Camera

47 598 Ft
Készleten
Cikkszám: 246476
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Kategória: Biztonságtechnika / Biztonságtechnikai kamera
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

H9c 2K Dual-Lens Pan & Tilt Wi-Fi Camera Kültéri, 2K, 12VDC, Mikrofonnal, microSD-kártya foglalat, WiFi

Automatizált. Mindenre kiterjedő. Mindenható.
Az EZVIZ nagyra értékelt PT sorozatának új tagja, a kétlencsés H9c 2K a biztonsági automatizálás jövőjét mutatja be több egyedülálló technológiával. Két kamerája interaktívan működik, hogy nagyobb területeket védjen minimális emberi erővel, és egy többkamerás rendszerhez hasonló eredményeket érjen el. Figyelmeztet a fontos eseményekre, követi a folyamatban lévő tevékenységeket, és időről időre járőrözik a kulcsfontosságú helyeken - mindezt automatikusan.

Kettős objektívek. Dupla biztonság.
Az EZVIZ egyedülálló kettős lencse technológiájának köszönhetően a H9c páratlan védelmet nyújt, amely túlmutat a professzionálison. Egy nagylátószögű objektívet használ egy teleobjektívre helyezett, pásztázó és dönthető objektívre - a duó egymástól függetlenül vagy együttesen működik, és így sokkal okosabb, mint egy átlagos kamera.

Következő szintű felismerés, páratlan védelem
A H9c kettős objektívvel, együttesen működő érzékelési technológiával van felszerelve, amely még a legösszetettebb környezeteket is az Ön igényeihez igazodó módon védi. Ezeket a fejlett funkciókat bármikor használhatja, anélkül, hogy előfizetési tervhez kellene kötődnie.

Két irányba néz, de ugyanazt a tevékenységet követi
Még akkor is, ha a két lencse ellentétes látószögbe van állítva, hogy két különböző területet biztosítson, csapatmunkával egyetlen intelligens nyomkövető feladatot tudnak elvégezni. Amikor a felső lencse egy embert észlel, a PT lencse automatikusan elfordul ilyen szögbe, hogy rögzítse a személyt, és rögzítse az egész tevékenységet.



Súly: 1.000kg

Kültéri: Igen
Felbontás: 2K
Tápellátás: 12VDC
Vandálbiztos: Nem
Audio ki/bemenet: Nem
Mikrofonnal: Igen
microSD-kártya foglalat: Igen
WiFi: Igen


Gyártói adatlap

Biztonságtechnika

Tulajdonság

WiFi: Igen
microSD-kártya foglalat: Igen
Mikrofonnal: Igen
Audio ki/bemenet: Nem
Vandálbiztos: Nem
Tápellátás: 12VDC
Felbontás: 2K
Kültéri: Igen
Gyártó: Ezviz

Hasonló termékek