Philips 55col 55OLED718/12 OLED Smart - TV - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Philips 55col 55OLED718/12 OLED Smart

Philips 55col 55OLED718/12 OLED Smart

443 509 Ft
Készleten
Cikkszám: 245943
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / TV
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

55" 55OLED718/12 OLED Smart OLED, 55", 4K, 3840x2160, 120Hz, HDMI, USB 2.0, LAN, Wifi, Widi, Bluetooth, Smart, Android TV, Gamer

Merüljön el abban, amit szeret. Ambilight TV.
Az Ambilight TV az egyetlen olyan TV, amely a képernyő mögötti LED-fényekkel reagál arra, amit Ön néz, színes fényudvart varázsolva a látvány köré. Mindent megváltoztat: a TV nagyobbnak tűnik, Ön pedig jobban elmerülhet kedvenc show-műsoraiban, filmjeiben és játékaiban.

Moziszerű látvány és hangzás. Dolby Vision és Dolby Atmos.
A Dolby Vision és Dolby Atmos minden film, TV-show és videójáték esetében nagyszerű képet és hangot biztosít. Lássa olyannak a képet, amilyennek a rendező megálmodta – többé nem kell bosszankodnia amiatt, hogy a túl sötét képeken nem lehet kivenni, mi történik! Halljon minden szót tisztán. Tapasztalja meg úgy a hanghatásokat, mintha az események kellős közepében lenne.

Philips vezeték nélküli otthoni rendszer DTS Play-Fi-vel
Nagyszerű, tiszta TV-s hangzást biztosít a csomagolásból kivéve azonnal. A DTS Play-Fi-vel működő Philips vezeték nélküli otthoni rendszerrel másodpercek alatt csatlakozhat az otthonában lévő kompatibilis soundbarokhoz és vezeték nélküli hangszórókhoz. A TV-t központi hangszóróként használva még egy surround hangzású házimozi-rendszert is létrehozhat.

Bármit is néz, a kép rendkívül valósághű. Mesterséges intelligenciával rendelkező P5 Engine.
A mesterséges intelligenciával rendelkező Philips P5 processzor olyan élethű képminőséget nyújt, hogy Ön úgy érzi, részese a jelenetnek. A mesterséges intelligencia mélytanulásos algoritmusa az emberi elméhez hasonló módon dolgozza fel a képeket. Mindegy, milyen műsort néz, élethű részleteket és kontrasztot, gazdag színeket és egyenletes mozgást élvezhet.

Fantasztikus játékélmény. 120 Hz, ultra alacsony késleltetés, G-sync, VRR, FreeSync.
Játsszon korlátok nélkül, és merüljön el az OLED hihetetlen valóságában! A HDMI 2.1, a lenyűgözően gyors, 120 Hz-es natív frissítési sebesség és az ultra alacsony bemeneti késleltetés révén a következő generációs játékeszközökből a legjobbat hozza ki. Az eredmény pedig: gördülékeny, reszponzív játékmenet és szuperegyenletes, természetes mozgás. Az Ambilight játéküzemmódja tovább fokozza az izgalmakat.

Kedvenc szórakozása a Google segítségével.
Mit szeretne nézni? A Google TV összegyűjti a filmeket, műsorokat és sok mást az alkalmazásaiból és előfizetéseiből, és rendszerezi őket kifejezetten Önnek. A kedvencei alapján javaslatokkal áll elő, ráadásul a telefonján a Google TV alkalmazással akár menet közben is személyre szabhatja a lejátszási listáját.


Súly: 0.000kg

Típus: OLED
Képátló: 55 "
Technológia: 4K
Felbontás: 3840x2160
Képfrissítés: 120 Hz
AV: Nem
Komponens: Nem
HDMI: Igen
USB 2.0: Igen
LAN: Igen
Wifi: Igen
Curved: Nem
Egyéb: Widi, Bluetooth, Smart
Operációs rendszer: Android TV


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

Operációs rendszer: Android TV
Egyéb: Widi, Bluetooth, Smart
Curved: Nem
WiFi: Igen
LAN: Igen
USB 2.0: Igen
HDMI: Igen
Komponens: Nem
AV: Nem
Képfrissítés: 120 Hz
Felbontás: 3840x2160
Technológia: 4K
Képátló: 55 "
Típus: OLED
Gyártó: Philips

Hasonló termékek