Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black - Mobiltelefon - Telefon, Okosóra - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

563 929 Ft
Készleten
Cikkszám: 245405
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Telefon, Okosóra / Mobiltelefon
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

14 Ultra 512GB DualSIM Black okostelefon, Android, 6,73", Hátlapi kamera:50 +50 +50 +50MP, Előlapi kamera:32MP, RAM:12GB, ROM:512GB, Nem bővíthető, 5G, 5000mAh, Dual SIM, Wi-Fi 7/be, Bluetooth, NFC, 219,8g, Magyar menü, Angol menü

Sziklaszilárd, dupla megbízhatóság
A Xiaomi 14 Ultra vadonatúj 6M42-es nagyszilárdságú alumíniumvázzal, Xiaomi Shield Glass üveggel és új generációs Xiaomi nano-technológiás vegán bőrrel rendelkezik. A hármas védelem biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

Nagy szilárdságú alumínium keret
A Xiaomi 14 Ultra egy vadonatúj 6M42 integrált, nagyszilárdságú alumínium keret anyagából készült, a fémkeret a test hátuljára is kiterjed, megduplázva a merevséget a Xiaomi 13 Pro-hoz képest. A megbízható test biztosítja a gondtalan használatot.

Fényes és tiszta, szilárd és kopásálló
A Xiaomi 14 Ultra képernyő üveglapja Xiaomi Shield Glassból készült. Ez az üveg teljesen új anyagokat tartalmaz, magas hőmérsékletű szinterezéssel egymásba illeszkedő szerkezetet alkotva. Miközben megőrzi az átlátszóságot, szilárdságban felülmúlja a hagyományos üvegeket, és 10x jobb ütésállósággal büszkélkedhet. Ez biztosítja, hogy a képernyőüveg tiszta, átlátszó, erőteljes és kopásálló maradjon, így biztosítva az állandó biztonságérzetet.

Kopásálló, szennyeződésálló és még tartósabb
A Xiaomi 14 Ultra a legújabb generációs nano-tech vegán bőrrel rendelkezik, amely olyan tulajdonságokkal büszkélkedhet, mint a foltállóság, az antibakteriális tulajdonságok és a környezetbarátság. Emellett egy újonnan kifejlesztett, rendkívül kopásálló formulát tartalmaz, amely növeli az elágazó reaktív funkciós csoportok sűrűségét. Ez fokozza az intermolekuláris térhálósodást és az egymásba kapcsolódó szerkezetet, ami szorosabb, erőteljesebb általános szerkezetet és jobb kopásállóságot eredményez.

Páratlan vizuális és tapintási élmény
Innovatív eljárásokkal optimalizált panel, több rétegű feszültséggel, a növelt rugalmasságért. Ez lehetővé teszi a mély hajlítást mind a négy oldal és a sarkok körül, így egy gördülékenyen elegáns, ívelt forma jön létre. A kiemelkedő tapadás tökéletes érzetet biztosít, kivételes vizuális élményt nyújtva.

Professzionális WQHD+ ultratiszta kijelző
A Xiaomi 14 Ultra egy egyedi Xiaomi C8 kijelzőpanelt alkalmaz WQHD+ felbontással és 1-120Hz-es LTPO technológiával, amely nagyobb fényhatékonyságot és alacsonyabb energiafogyasztást kínál. Ez kifinomultabb és jobb megjelenítési élményt eredményez a mindennapi használat során.

Közösen kifejlesztett új generációs optikai lencse
A Xiaomi 14 Ultra Leica Summilux optikai lencse nagy rekesznyílással és kiváló optikai teljesítménnyel rendelkezik. Nemcsak gyönyörű részleteket rögzít gyenge fényviszonyok között, hanem kiemelkedő színvisszaadást, kontrasztot és felbontást is biztosít.

Ragyogó fényképek készítése még sötét környezetben is
A megnövelt fényfelvétel lehetővé teszi, hogy a fényképező még bonyolultabb részleteket rögzítsen, és csökkentse a képzajt gyenge fényviszonyok között, így hihetetlenül tiszta éjszakai képeket készíthet.

Optikai minőségű bokeh hatás
A nagy rekesznyílás hitelesebb optikai elmosódást biztosít, lenyűgöző mélységgel örökíti meg a témákat, és minden képből kihozza a narratívát. A megnövelt zársebességnek köszönhetően a fényképező kevesebb idő alatt éri el ugyanazt a képi fényerőt, így a pillanatképek mesterművekké válnak.

Könnyedén megörökíti az éjszaka elragadó szépségét
A Sony teljesen új LYT-900 érzékelője 1 hüvelykes érzékelőmérettel és 3,2 µm-es 4 az 1-ben Super Pixellel rendelkezik, amely kiemelkedő teljesítményt nyújt gyenge fényviszonyok között. A Dual Native ISO Fusion Max technológiával párosítva kivételesen nagy dinamikatartományt ér el, megörökítve a fény és árnyék részleteinek eddig nem látott árnyalatait.

Fokozatmentes fényszabályozás
A Xiaomi 14 Ultra fő kamerája vezető optikai technológiával büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a fény pontos szabályozását. A legkorszerűbb, átmenetes fényvezérlő rendszerbe épített, F1,63-F4,0 folyamatosan változó rekesznyílás által működtetett gördülékeny fényvezérlés.

Természetesebb mélységélesség bokeh hatás
Örökítsd meg a tökéletes pillanatokat a nyüzsgő városban a mozgás és a mozdulatlanság keverésével, hogy lenyűgöző, többrétegű műalkotásokat hozz létre, amelyek mindegyike egyedi történetet mesél el!

Minden részlet tisztaságának kiemelése
Készíts éles, tiszta és esztétikus fényképeket álló tárgyakról, tájakról vagy emberekről!

Világítsd meg a pontszerű fényforrásokat kreatívan
A 6 lamellás rekesz kialakítással káprázatos diffrakciós effektusokat hozhatsz létre, hogy természetes, mégis feltűnő csillaghullám-mintákat hozz létre.

Ultra gyújtótávolság
A Xiaomi a Leicával együttműködve fejlesztette ki a VARIO-SUMMILUX 1:1,63-2,5/12-120 ASPH új generációs lencsekészletet. Mostantól az optikai gyújtótávolságok teljes tartományát lefedheted. Ráadásul mind a négy objektív 50MP-es képérzékelővel rendelkezik, így a Xiaomi mobil képalkotás új magasságokba emelkedik.

Lenyűgöző felvételek bármilyen távolságból
A Leica négy objektíves kamerarendszere 12mm-től 240mm-ig terjedő gyújtótávolságokat fed le hat fókusztartományban. Legyen szó távoli vagy közeli részletek megörökítéséről, mind a négy objektív a professzionális fényképezőgépek felvételeihez hasonló minőséget biztosít.

Utcai fotózás minden fókusztávolságon
Az utcai fényképezés a Xiaomi 14 Ultra-val újonnan frissült, amely 23mm-től 135mm-ig terjedő 6 fókusztávolságot fed le. Tartalmaz egy hozzáadott távolságmérő keresőt és támogatja a testreszabható utcai fotózás paramétereit. Kényelmes az útközbeni pillanatok megörökítéséhez, lehetővé teszi minden egyes szép pillanat egyszerű dokumentálását, amellyel találkozunk.

Az első AI LM számítógépes fényképészeti platform
A 60 TOPS nagy teljesítményű számítási teljesítmény nem csak a nagy számítási fotográfiai modellek számítási képességeit biztosítja, hanem a teljes képalkotó rendszer számára ultranagy áteresztőképességet is biztosít. Még folyamatos pillanatképek készítésekor is lehetséges, hogy minden egyes fényképhez egy teljes algoritmust rendeljen.

Moziszintű 14EV nagy dinamikatartomány
A Xiaomi 14 Ultra egy teljesen új LYT-900 1 hüvelykes nagyméretű érzékelőt alkalmaz, amely a legmodernebb 22nm-es eljárással rendelkezik, amely 43%-kal csökkenti az energiafogyasztást. A Dual Native ISO Fusion Max támogatással moziszintű 14EV dinamikatartományt ér el. Akár fényképeket, akár videókat készítesz, a fénypontok nem túlexponáltak, és az árnyékokban is megmaradnak a részletek, így minden képalkotási eredmény kiváló reprodukciót biztosít.

Master Videography
A Xiaomi 14 Ultra MasterCinema nagy dinamikatartományú videókat rögzít 10 bites Rec.2020 szabványban. Több részletet rögzít a fénypontokban és az árnyékokban, és az emberi látáshoz közelítő dinamikatartománnyal jeleníti meg a HDR képernyőkön. Egyetlen kattintással mesteri videókat készíthetsz mozifilmszerű tónusokkal és kifinomult szürkeárnyalatokkal, professzionális szintre emelve a tartalomkészítést.

Különböző kreatív igényekhez
A nagy teljesítményű hardver és a számítási teljesítmény lehetővé teszi, hogy a Xiaomi 14 Ultra számos professzionális felvételi módot kínáljon, így bármilyen élethelyzet esetén kivételes videóteljesítményt biztosít.

Vezető teljesítmény és energiahatékonyság
Az új 1+5+2 architektúra 32%-kal javítja a CPU teljesítményét. A GPU teljesítménye 34%-kal javul, a grafikus teljesítmény teljesen új szinteket ér el, miközben az új optimalizációknak köszönhetően jelentősen javult az energiafogyasztás. Akár mindennapi feladatokra, akár intenzív játékra vagy professzionális kreatív munkára használod a Xiaomi 14 Ultra-t, lenyűgöző élményben lesz részed!

Független kamera hűtőrendszer
A Xiaomi 14 Ultra egy teljesen új folyadékhűtési rendszert vezet be, amely támogatja a készülék általános hűtési élményét, miközben egy külön hőhurokkal egészíti ki a kamerát. Ez a hatékony kialakítás optimális hőteljesítményt biztosít a mindennapi használathoz és átfogó hűtési élményt a professzionális fotózási igényekhez.

Xiaomi Surge akkumulátor menedzsment rendszer
Két processzor dolgozik együtt, hogy gyorsabb okostöltési élményt nyújtson. A Xiaomi Surge P2 töltő processzor növeli a töltés hatékonyságát és csökkenti az energiaveszteséget. A Xiaomi Surge G1 akkumulátor-kezelő chipset átfogó gondoskodást nyújt az akkumulátorcelláknak, intelligens javítási funkcióval az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása érdekében.


Súly: 0.480kg

Típus: okostelefon
Operációs rendszer: Android
Kijelző átmérője: 6,73 "
Hátlapi kamera: 50 +50 +50 +50 MP
Előlapi kamera: 32 MP
Rendszer memória: 12 GB
Belső háttértár: 512 GB
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Hálózati technológia: 5G
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Dual SIM: Igen
Wi-Fi: Wi-Fi 7/be
Bluetooth: Igen
NFC: Igen
Tömeg: 219,8 g
Magyar nyelv: Igen
Angol nyelv: Igen


Gyártói adatlap

Telefon, Okosóra

A vezetékes telefonokról:

A vezetékes telefonok alatt az olyan telefonokat értjük, melyek – ritka kivételektől eltekintve – vezetékkel kapcsolódnak a központhoz.

A mobiltelefonokról:

A mobiltelefon olyan telefonkészülék, amivel vezetékes kapcsolódás nélkül lehetséges kommunikálni, és hordozható. A működéséhez szükséges egy mikrohullámú kommunikációs hálózat, és maga a „mobilnak” mondott, hordozható készülék, ami lehetővé teszi a hozzáférést a hálózathoz, amin szöveges, beszéd-, képi, video- és adatátvitel is lehetséges. A készülék vezeték nélküli működése akkumulátor révén történik, amit bizonyos időközönként fel kell tölteni egy erre alkalmas eszköz, a mobiltöltő segítségével. Ezt leszámítva semmilyen más vezetékes kapcsolatra nincs szükség a készülék alapvető használatához.

A mobiltelefonok tulajdonságai nagyon gyorsan fejlődnek. Kezdetben tömegük meghaladta az 1 kg-ot, ma már 100 g körül vannak a telefonok. A fejlesztő cégek egymásra licitálva látják el a készülékeket legkülönfélébb funkciókkal. Amíg az egyik gyártó mobilja mutatni tudta az időt, a másiké már ébreszteni is tudott, a harmadiké szöveges üzenetet tudott küldeni, és ezek a fejlesztések mennek évről évre. Az alap beszédközvetítő funkción kívül a mai mobilok számos egyéb szolgáltatást támogatnak, így például az SMS-t (szöveges üzenet), e-mail, internet, MMS (multimédia üzenet, fotók, videók küldése), valamint WAP, fényképezőgép, számológép, naptár, napló, stopper, rádió, mp3, videokamera, tévé, érintőképernyő stb.

2005 körül indult hódítóútjára az okostelefonnak is hívott mobilkészülék-típus, melynek fő tulajdonsága, hogy sokkal több funkcióra képes, s ezek közül a telefonálás csak egy a többiből, ezért nem is feltétlenül lehet pusztán telefonként meghatározni. Jellemzői a számítógépekhez hasonló képességei, amelyekkel képes az internethez kapcsolódni, alkalmazásokat letölteni és használni. További gyakori tulajdonság az érintőképernyő megjelenése, ahol a bekapcsológomb kivételével nincs fizikai billentyűzet, minden egyéb funkciót a képernyő virtuális felületén lehet elvégezni. Az „okostelefon” megnevezéssel egy időben a korábbi, alacsonyabb technikai színvonalú készülékekre – jellemzően azokra, amelyek csak a beszédet preferálják – megjelent a „butatelefon” kifejezés is.

A legtöbb használatban lévő telefon egy bázisállomásokból álló mobil kommunikációs sejthálózatra kapcsolódik, amely összeköttetésben áll a hagyományos PSTN telefonhálózattal is (a többiek műholdas hálózatra csatlakoznak).

A mobiltelefont meg kell különböztetni a drót nélküli telefonoktól, amelyek általában csak a korlátozott hatósugarú alapállomás környékén működnek, és jellemzően egy-egy lakáson belül használják őket. Technikailag a mobiltelefon kifejezéssel jelöljük a műholdas telefonokat is és az előző generációs MTS telefonokat, amik nem ún. sejthálózaton működtek.

A készülékeket generációkba is sorolhatjuk, a hálózati képességeik alapján osztályozva. A (betárcsázós) WAP oldalakat elérő készülékek első generációsak (1G), a csomagkapcsolt adatátvitelre képesek a 2G-s készülékek (fő jellemzőjük a GPRS- és az MMS-küldési képesség, ami nem tartozik szigorúan össze, hiszen volt GPRS-képes telefon, monokróm kijelzővel (Siemens C55, M55)).

A megemelt sávszélességet (és csomagkapcsolt átvitelt) alkalmazó készülékek 2,5G-sek. Ezekkel (2G-2,5G) elvileg megoldható, hogy a készülék állandóan csomagkapcsolt üzemmódban legyen, de ez nagyon fogyasztja az akkumulátort. Lényegében ennek amerikai megfelelője a CDMA.

A 3G-s készülékek az MMS-küldés mellett videohívások lebonyolítására is képesek. Meglévő másodlagos kamera esetén minket is látnak, de a technológia lehetővé teszi, hogy pl. csak a másik felet lássuk. Ezt a lehetőséget a WCDMA (Egyesült Államok, Ázsia) illetve az UMTS (Európa) nyújtja.

Az ennél is nagyobb hálózati teljesítményt nyújtó 3.5G-s készülékek HSDPA adatátviteli technológiát használnak.

A negyedik generáció (4G) új szabványa az LTE, amellyel száz megabites sebesség is elérhető.

forrás: wikipedia

Tulajdonság

Angol nyelv: Igen
Magyar nyelv: Igen
Tömeg: 219,8 g
NFC: Igen
Bluetooth: Igen
WI-FI: Wi-Fi 7/be
Dual SIM: Igen
Akkumulátor kapacítás: 5000 mAh
Hálózati technológia: 5G
Memóriakártya típusa: Nem bővíthető
Belső háttértár: 512 GB
Rendszer memória: 12 GB
Előlapi kamera: 32 MP
Hátlapi kamera: 50 +50 +50 +50 MP
Kijelző átmérője: 6,73 "
Operációs rendszer: Android
Típus: okostelefon
Gyártó: Xiaomi

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Xiaomi 14 Ultra 512GB DualSIM Black

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.