Viewsonic M10 - Projektor - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Viewsonic M10

Viewsonic M10

456 270 Ft
Készleten
Cikkszám: 245657
Szállítási idő: 3-7 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Projektor
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

M10 DLP, 1920x1080, 2200ANSI Lumen, 3000000:1, 202x165x92mm, 1,36kg, Bluetooth, WiFi

Élvonalbeli RGB lézertechnológia
Tapasztalja meg a vizuális kiválóságot a legmodernebb RGB lézertechnológiával. Ez a hagyományos lézeres társainál fejlettebb, forradalmi technológia a vörös, zöld és kék lézerdiódákat kombinálja, hogy kiváló minőségű képeket hozzon létre a kiterjedt BT.2020 színskálával. A higany- és lámpa nélküli fényforrás akár 30 000 órán át garantálja az egyenletes fényerőt, így biztosítva a tartós szórakozás élvezetét.

Filmszerű színek páratlan ragyogással
Készüljön fel, hogy kivételes látványvilággal kápráztatja el. Az ultrakompakt M10 vibráló színeket biztosít, 100%-os BT.2020 széles színskálát lefedve, ami majdnem kétszer szélesebb, mint a Rec.709, és jobb, mint a DCI-P3, kitolva a hordozható projektorok határait.

Élénk képek bármikor és bárhol
Élvezze kedvenc filmjeit vagy műsorait bármikor és bárhol, anélkül, hogy minden fényt le kellene kapcsolnia és a függönyt lehúznia. Az M10 nagy fényerővel, 2200 RGB lézerlumenes fényerővel rendelkezik, ami a hordozható projektorok legnagyobb kényelmét biztosítja anélkül, hogy a vizuális teljesítményben kompromisszumot kötne.

Modern, minimalista, kompakt dizájn
Az M10 prémium minőségű, szálcsiszolt fémborítással és minimalista megjelenéssel büszkélkedhet, és a gyakran terjedelmes és nehézkes tipikus RGB lézerprojektorokhoz képest jelentősen csökkentett méretben kínál kiváló audiovizuális teljesítményt. Ölelje magához a kompakt és könnyű kialakításának mozgékonyságát, amely biztosítja a hordozhatóságot és a helytakarékosságot. Akár otthon szeretne maradni, akár úton van, az M10 az ideális szórakoztató társ.

Pure Audio Bliss by Harman Kardon Speaker
Érezze a beépített Harman Kardon hangszóró által nyújtott magával ragadó hangélményt. Merüljön el az erőteljes, kristálytiszta hangzás világában, miközben kedvenc filmjeiben, a legújabb élő koncerteken és izgalmas játékkalandokban gyönyörködhet bárhol és bármikor.

1080p Full HD a magával ragadó részletekért
Tapasztaljon meg minden részletet a HDR/HLG támogatással ellátott Full HD 1080p felbontásban nyújtott ultraéles képminőséggel, hogy bárhol vizuális látványosságot nyújtson.

Folyamatos mozgások végig
Dőljön hátra, és merüljön el a zökkenőmentes látványban anélkül, hogy egyetlen másodpercet is kihagyna. Az M10 képkocka interpolációs technológiával rendelkezik, amely csökkenti a mozgás elmosódását, és a gyorsan mozgó képek zökkenőmentes megjelenítését teszi lehetővé.

Kézmentes beállítás bármilyen szögből
Tapasztalja meg az azonnali filmes elmerülést a gyors és problémamentes beállítással. Az átfogó, 4 sarokbeállítással ellátott automatikus vízszintes és függőleges keystone beállítással a projektor könnyedén megjeleníti a szimmetrikus képeket különböző szögekből.

Azonnali automatikus fókuszálás fénysebességgel
Azonnali és pontos távolságtartó beállítás bármilyen felületen az iparágban vezető Time-of-Flight (ToF) technológiának köszönhetően, amely automatikusan, másodpercek alatt tökéletesen fókuszált képet biztosít.

Töltse be a mennyezetet csodával
Az M10 tökéletes társ a pihentető hétvégékhez. Akár kedvenc sorozatát nézi, akár az utazásai során készített fotókon mereng, a képeket kényelmesen, az ágyból vetítheti a mennyezetre, anélkül, hogy további állványra lenne szüksége.

Nagyobb beállítási rugalmasság a digitális zoommal
A beállítás most még kényelmesebbé vált a 0,8X-1,0X digitális zoom funkcióval. Nagyítsa ki a kivetített képet a kívánt képernyőméretnek megfelelő méretre ugyanabból a távolságból anélkül, hogy a kivetítőt mozgatnia kellene.

A szem védelmét szem előtt tartva tervezték
Az M10 a TÜV SÜD által tanúsított alacsony kékfény-aránya hozzájárul a szem védelmének növeléséhez. A projektor fényvisszaverő fényt használ, amely visszaverődik a falról vagy a vetítővászonról, mielőtt a szemét érné, így a hosszabb nézési időszakokat is élvezheti, minimális szemfáradtsággal.

Vezeték nélküli képernyőtükrözés okoseszközeiről
Merüljön el kedvenc tartalmaiban másodpercek alatt az 5GHz-es nagysebességű Wi-Fi kapcsolatnak köszönhetően. Kábelmentesen vetíthet vagy tükrözhet tartalmakat eszközeiről a nagyképernyőre.

Közvetlen tartalomstreaming USB-C-n keresztül
Vetítsen ki tartalmakat közvetlenül mobileszközeiről, beleértve a legújabb iPhone 15 készüléket is, miközben egyidejűleg USB-C kábelen keresztül tölti azt. Videókat streamelhetsz, FaceTime-ozhatsz barátaiddal, vagy játszhatsz a Nintendo® Switch készülékkel a nagyképernyőn dokkolóállomás nélkül, egyetlen kábelen keresztül.

Ideális társ kedvenc streaming eszközeidhez
Kényeztesd magad végtelen streaming élvezetben a nagyképernyőn kedvenc streaming eszközöddel. Az M10 kompatibilis a népszerű streaming eszközökkel, köztük a Chromecast, az Apple TV, a Fire TV és a Roku készülékekkel, így zökkenőmentes streaming élményt biztosít a már megszokott eszközzel. Ráadásul a beépített USB-A port kényelmes töltőközpontként szolgál a streaming-eszközöd számára, külön hálózati adapterek nélkül.

Bluetooth-kompatibilis hangopciók
Élvezze a minőségi hangzást a saját feltételei szerint. Használja az M10-et Bluetooth hangszóróként, vagy csatlakoztassa Bluetooth fejhallgatójához, és merüljön el a nagyképernyős szórakozás világában.

Intuitív érintésvezérlés a telefonjával
Tegye telefonját a projektor intuitív érintésvezérlésű távvezérlőjévé. Egyszerűen töltse le a vCastSender alkalmazást a telefonjára, győződjön meg róla, hogy mindkét eszköz ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakozik, és párosítsa őket az indításhoz.

Intelligens háttérvilágítású távirányító
A beépített G-érzékelővel, amely automatikusan megvilágítja a távirányító hátulját, ha felemeli, soha többé nem kell a sötétben küzdenie a megfelelő parancsgomb megtalálásával. Bluetooth-kapcsolata biztosítja a rugalmasságot és kényelmet, amelyre mindenki mindig is vágyott - többé nem kell a távirányítót közvetlenül a vevőegységre irányítani.


Súly: 2.757kg

Kijelző technológia: DLP
Felbontás: 1920x1080
Fényerő: 2200 ANSI Lumen
Kontrasztarány: 3000000:1
Fizikai méret: 202x165x92mm
Tömeg: 1,36 kg
3D: Nem
Bluetooth: Igen
WiFi: Igen


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

WiFi: Igen
Bluetooth: Igen
3D: Nem
Tömeg: 1,36 kg
Fizikai méret: 202x165x92mm
Kontrasztarány: 3000000
Fényerő: 2200 ANSI Lumen
Felbontás: 1920x1080
Kijelző technológia: DLP
Gyártó: Viewsonic

Hasonló termékek