Viewsonic LS740W - Projektor - Multimédia, Szórakozás, Otthon - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Viewsonic LS740W

Viewsonic LS740W

510 891 Ft
Készleten
Cikkszám: 245590
Szállítási idő: 2 munkanap
Kategória: Multimédia, Szórakozás, Otthon / Projektor
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

LS740W DLP, 1280x800, 5000ANSI Lumen, 3M:1, 286x216x129mm, 4,7kg

Fényes, kompakt, tartós
Az LS740W fejlett, 3. generációs lézerfoszfor technológiát tartalmaz, amely 20%-kal növeli a fényerőt és jobb fényhasznosítást eredményez, miközben 32%-kal kompaktabb és könnyebben hozzáférhető, mint az előző generáció. A lámpa nélküli fényforrás azonnali be- és kikapcsolást, valamint karbantartás nélküli, akár 30 000 órás élettartamot biztosít, így még hosszabb használat során is egyenletes képminőséget biztosít.

Fényes képek nagy terek számára
Az 5000 ANSI Lumen fényerejével az LS740W élénk és tiszta vetítést biztosít minden fényviszonyok között előadótermekben, tárgyalótermekben, nyilvános helyiségekben és más nagy terekben.

Páratlan kontrasztok, jobb láthatóság
A projektor magas natív kontrasztaránya, amelyet a Texas Instruments 0,65"-os DMD chipje révén ér el, mélyebb feketéket és világosabb fehéreket tesz lehetővé. Ennek eredményeképpen nagyobb vizuális mélységet, tisztább képet és jobb olvashatóságot biztosít.

Ultranagy képernyő, alacsonyabb költséggel per inch
Ez a könnyen telepíthető projektor akár 300" képméretet is lehetővé tesz, így alacsonyabb költséget kínál más típusú kereskedelmi kijelzőkhöz képest.

Egyszerű és költséghatékony telepítés
Az LS740W 35%-kal könnyebb súlyú és 35%-kal kisebb méretű elődjéhez, sőt a legtöbb konkurens projektorhoz képest a piacon, ami nagymértékben csökkenti a szállítási költségeket és növeli a telepítés egyszerűségét.

Költség- és energiatakarékosság
A fejlett lámpa nélküli fényforrással az LS740W rendkívül energiahatékony és költségtakarékos megjelenítési megoldást kínál, mivel akár 51%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a konkurens projektorok.

Fokozott telepítési rugalmasság
Az 1,3-szoros optikai zoommal felszerelt projektor lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy tartományon belül kiválasszák a legideálisabb felállítási helyet, és a kívánt képméretet kapják anélkül, hogy a meglévő belső kialakításon változtatniuk kellene.

Tökéletesen formázott képek könnyedén
Vízszintes és függőleges Keystone-korrekció a 4 sarokbeállítási funkcióval együtt kiküszöböli a ferde vagy torz képeket, így mindig tökéletesen arányos képet kap.

Sokoldalú kreatív alkalmazások
A projektor függőlegesen bármilyen szögben elforgatható, így lehetővé teszi a mennyezetre, falra vagy padlóra történő vetítést, a portré üzemmód pedig tovább bővíti a vetítési térképezés, a színpadra állítás és a kreatív reklámalkalmazások lehetőségeit.

Mutassa be a legjobbat élénk színekkel
Nyűgözzön le bármilyen közönséget a ViewSonic exkluzív színtechnológiájával, amely élethű színélménnyel emeli prezentációját.

Non-stop 24/7 működés
A kivetítő fejlett hűtési kialakítása lehetővé teszi a 24/7 működést a képminőség vagy a teljesítmény romlása nélkül. Ez teszi a legjobb megoldássá olyan alkalmazásokhoz, amelyek folyamatos vetítést igényelnek kiskereskedelmi üzletekben, bevásárlóközpontokban, múzeumokban, repülőtereken és más nyilvános helyiségekben.

A projektorszoftver frissítésének egyszerűbb módja
Hagyja ki a szervizközpontba való utazásokat, és tartsa naprakészen a szoftvert egyszerűen, USB-kábeles csatlakozással, saját laptopjával.

Vezeték nélküli HDMI-dongle közvetlen tápellátása
A beépített 5V/1,5A USB-A kimenet kényelmesen biztosítja a vezeték nélküli HDMI-dongle tápellátását, így multimédiás tartalmak streamelése közben nincs szükség külön hálózati adapterekre.

Fokozott porállóság
Tartsa fenn a kristálytiszta képminőséget és a termék hosszú élettartamát a fejlett IP6X zárt motoros kialakítással, amely megakadályozza, hogy a por bejusson és befolyásolja a belső alkatrészeket.


Súly: 5.100kg

Kijelző technológia: DLP
Felbontás: 1280x800
Fényerő: 5000 ANSI Lumen
Kontrasztarány: 3M:1
Fizikai méret: 286x216x129mm
Tömeg: 4,7 kg
3D: Nem
Bluetooth: Nem
WiFi: Nem


Gyártói adatlap

Multimédia, Szórakozás, Otthon

Tulajdonság

WiFi: Nem
Bluetooth: Nem
3D: Nem
Tömeg: 4,7 kg
Fizikai méret: 286x216x129mm
Kontrasztarány: 3M
Fényerő: 5000 ANSI Lumen
Felbontás: 1280x800
Kijelző technológia: DLP
Gyártó: Viewsonic

Hasonló termékek