Dell 27" S2721HGF LED Curved - Monitor - Periféria - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Dell 27" S2721HGF LED Curved

Dell 27" S2721HGF LED Curved

125 466 Ft
Elfogyott
Cikkszám: 161748
Kategória: Periféria / Monitor
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

27" S2721HGF LED Curved 16:9, 1920x1080, 27", Full HD, LED, VA, 144Hz, 1ms, 3000:1, 350cd/m2, Ívelt, DP, 2xHDMI, FreeSync, G-Sync, Black, Állítható magasság, Gamer

Lélegzetelállító akciókra tervezve
Magával ragadó akciók: Fedezzen fel új világokat egy nagy méretű, 27 hüvelykes Full HD kijelzővel, amelynek kiemelkedően élénk látványvilágával még mélyebben merülhet a játékba. Az 1500R ívelt képernyő valószerűbb látvánnyal biztosít magával ragadó játékélményt.

Nagyméretű látvány: A három oldalon ultravékony keret minimalizálja a zavaró tényezőket és nagyobb megjelenítési felületet biztosít.

Teljes sebességgel előre
Zökkenőmentes sebesség: Zökkenőmentes teljesítményt élvezhet a nagysebességű akciók során a hihetetlenül gyors ténylegesen 1 ms-os mozgókép-válaszidővel (MPRT), amely megszünteti a mozgás okozta elmosódást.

Gyors reakcióidő: A lenyűgözően gyors, 144 Hz-es frissítési frekvencia hihetetlen képtisztaságot nyújt gyorsan változó látvány esetén is, így Ön is gyorsabban reagálhat.

Továbbfejlesztett kialakítás. Fejlettebb játékélmény.
Egyedi, határozottabb megjelenésű, játékközpontú kialakítás és olyan játékfunkciók, amelyek egyaránt biztosítanak funkcionális és megjelenésbeli előnyöket a játékosok számára.

Egyedi kialakítás: A monitor hátsó részén található szellőzőnyílások fejlettebb hőelvezetést biztosítanak.

Sokoldalú állvány: Hosszabb időn át is kényelmesen játszhat az új, elvékonyodó formájú állvánnyal, amely magasságállítási és döntési lehetőséget is kínál. A döntött alap stabil támasztékot biztosít és kisebb helyigénnyel jár, így több hely marad az asztalon a további játékkellékek számára.

Játékközpontú eszközök: A képernyőmenük (OSD) közötti navigálás és a menük kezelése egyszerű a monitor hátoldalán található joystick- és gyorsbillentyűkkel.

Testreszabott előnyök: A három felhasználó által definiált profil további személyre szabási lehetőségeket nyújt. Az Időzítő, az FPS-számláló és a Sötétstabilizáló funkcióval a teljes képmegjelenítés szabályozható, a képfrissítési sebességtől a fényerőn át az árnyékokig.

Villódzásmentes: Az egyenáramú fényerővezérlés villódzásmentes megjelenítést és kényelmesebb megtekintési élményt nyújt.

Kisebb terhelés: A ComfortView funkció csökkenti a káros kékfény-kibocsátást, így jelentősen mérsékli a szemfáradtságot.



Súly: 8.533kg

Képarány: 16:9
Felbontás: 1920x1080
Kijelző méret: 27 "
Képminőség: Full HD
Kijelző típus: LED
Panel típus: VA
Képfrissítés: 144 Hz
Válaszidő: 1 ms
Kontrasztarány: 3000:1
Fényerő: 350 cd/m2
Ívelt: Igen
VGA csatlakozó: Nem
Display Port: Igen
Mini DisplayPort: Nem
HDMI csatlakozó: 2 db
Hangszóró: Nem
Wifi: Nem
LAN: Nem
Bluetooth: Nem
TV-tuner: Nem
LFD: Nem
webOS: Nem
FreeSync: Igen
G-Sync: Igen
Érintőképernyő: Nem
Szín: Black
Állítható magasság: Igen
Forgatható: Nem
Webkamera: Nem
Kártyaolvasó: Nem


Gyártói adatlap

Monitor

A Monitorokról általában:

A monitor a számítógép megjelenítő perifériája. A monitort VGA, DVI, HDMI vagy DisplayPort monitorkábel köti össze a videóadapterrel (videokártya), mely utasításai alapján jeleníti meg a kívánt képet.

A számítógép folyamatosan küld jeleket a videoadapternek, hogy milyen karaktert, képet, vagy grafikát kell megjeleníteni. Az adapter átfordítja ezt olyan pixelekké, melyek segítségével a monitor meg tudja jeleníteni a képet.

A kezdetben a monitorok fekete-fehérek ill. fekete-zöld (monokrómok) voltak. A CGA, majd az EGA szabvány megjelenésével megjelentek a több (16 ill. 256 színt) támogató monitorok. Majd a VGA szabványtól számítva jelentek meg a színes monitorok. A CRT-monitoroknál probléma volt a sugárzás egészségkárosító hatása, de a mai katódsugárcsöves monitorok mind Low Radiation, azaz alacsony sugárzásúak, ezért egészségre nem károsak. A monitoron megjelenített kép pixelekből áll (Picture Element). A pixel lényegében egy pont, ezek alkotják a képernyőmátrixot. Minél több ilyen apró pontból áll a kép, értelemszerűen annál élesebb. Ma a legjobban elterjedt felbontás az 1920x1080[1] (a webfelületek többségét is ilyen méretűre optimalizálják) de grafikai alkalmazásokhoz vagy egyéb speciális célokra az 1600×1200 pixeles felbontás is gyakori. A megjelenítés két üzemmódban történhet:
- karakteres: a képernyő csak karaktereket képes megjeleníteni, a képernyő karakterhelyekre van osztva, ez számítógépenként változó.
- grafikus: A megjelenített kép nem csak karaktereket tartalmaz, hanem a teljes képernyőt betöltő grafikus felületet definiál, ahol a képpontokat külön-külön kezeli.

A ma elterjedt operációs rendszerek általában grafikus üzemmódban működnek, de a számítógépek bekapcsolásakor – az operációs rendszer indulása előtt – még az egyszerűbb, karakteres üzemmódban jelzik ki az üzeneteket. Olyan nagygépes rendszereknél, ahol nem elsődleges cél a grafikus megjelenítés, egyes monitormeghajtók továbbra is csak karakteres üzemmódban dolgoznak. Linux operációs rendszer esetén a karakteres felület mellett a grafikus felület párhuzamosan, teljes értékűen, programok futtatására használható. (A grafikus felület nem vesz részt a tényleges működésben.)

A monitorok főbb paraméterei
- megjelenítő típusa: LCD, CRT, OLED, PDP
- képátló: A monitor egyik sarkától a szemközti sarkáig terjedő távolság, hüvelykben (inch = 2,54 cm) mérik.
- képarány: A kijelző oldalhosszúságainak aránya. 5:4-től 21:9-ig terjed. A legáltalánosabb a 4:3-hoz arány, szélesvásznú képernyőnél pedig a 16:10-hez vagy a 16:9-hez arány. Mostanság terjedt el a 21:9 "Ultra Wide" (ultra széles) képarány.
- kontraszt: A részletgazdagságot jellemző tulajdonság (250–1000 : 1). Értéke a legfényesebb és a legsötétebb pixel fényerejének hányadosa.
- válaszidő: LCD-paneles monitorok jellemzője, ezredmásodpercben (ms) mért időegység. Azt az időt jelöli, amennyi ahhoz kell, hogy egy képpont fényereje megváltozzon. A lassú válaszidő (12 ms-nál hosszabb) akkor lehet zavaró, ha a monitoron gyors változásokat kell megjeleníteni.
- fényerő: A monitor fényességét jellemzi. (Milyen fényes az elektronok felvillanása (CRT), milyen erős, fényes a háttérvilágítás (LCD).) (Például: 250 cd/m²)
- maximális felbontás: Maximálisan mekkora felbontásra állítható. TN, IPS, xVA paneleknél a pixelek darabszáma, pl.: 1920x1080 esetén 2 Mpixel (2073600).
- megjeleníthető színek száma: Megjeleníthető színárnyalatok száma (Színmélység). Általában ez 24 bit, 16,7 millió (224) színt tud megjeleníteni egy ilyen monitor, de gyakran „csak” 16,2 milliót.
- látószög: Az a paraméter mely megadja, hogy a monitor milyen szögből látható. Általában két adattal jellemzik, az első a horizontális (vízszintes), második a vertikális (függőleges) adat. Például: H:160°/ V:150°
- optimális felbontás: Szintén LCD-panellel szerelt monitorok tulajdonsága. A LCD-panel fizikailag kialakított felbontását jelöli. Többnyire ez a felbontás egyben az ilyen monitorok maximális felbontása is.
forrás: wikipedia
 

Tulajdonság

Gyártó: Dell
Kártyaolvasó: Nem
Webkamera: Nem
Forgatható: Nem
Állítható magasság: Igen
Szín: Black
Érintőképernyő: Nem
G-Sync: Igen
FreeSync: Igen
webOS: Nem
LFD: Nem
TV-tuner: Nem
Bluetooth: Nem
LAN: Nem
WiFi: Nem
Hangszóró: Nem
HDMI csatlakozó: 2 db
Mini DisplayPort: Nem
Display Port: Igen
VGA csatlakozó: Nem
Ívelt: Igen
Fényerő: 350 cd/m2
Kontrasztarány: 3000
Válaszidő: 1 ms
Képfrissítés: 144 Hz
Panel típus: VA
Kijelző típus: LED
Képminőség: Full HD
Kijelző méret: 27 "
Felbontás: 1920x1080
Képarány: 16

Hasonló termékek