Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver - iPad - Tablet, Navigáció, E-book - Armacomp Számítástechnika és Mobil szerviz
Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

613 810 Ft
Készleten
Cikkszám: 245326
Kategória: Tablet, Navigáció, E-book / iPad
Megosztás:
Értékelés:
Megvásárolta? Lépjen be az értékeléshez.

Információ

iPad Pro (M4) 11" 256GB Cell with Standard glass Silver
Súly: 0.775kg

Tablet, Navigáció, E-book

Tulajdonság

Szín: silver
Cellular: Igen
WiFi: Wi-Fi 6/ax
Retina kijelző: Ultra Retina XDR
Kijelző átmérője: 11 "
Belső háttértár: 256 GB
Termékcsalád: iPad Pro
Gyártó: Apple

Hasonló termékek

Mobiltelefon szerviz

Mobiltelefon kijelző csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A kijelzőcsere egy mobiltelefon esetén a legdrágább javítási folyamatok közé tartozik, leginkább azért, mert ez a legköltségesebb alkatrész is egyben (természetesen a komplett alaplapot kivéve).

Mobiltelefon akkumulátor csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

Leglátványosabb hibajelenség, és talán egyértelműbb: az akkumulátor felpúposodik, a kijelzőt vagy a hátlapot feszíti, és mozdítja el akár a helyéről. Ebben az esetben akár nagyobb kárt is okozhat a készülékben.

Mobiltelefon töltőcsatlakozó / töltő Flex kábel csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

Milyen jelenségek, tünetek utalhatnak egy mobiltelefon esetén a töltőcsatlakozó hibájára?
Elsősorban nem tölt a telefon, vagy ha tölt is, akkor minimális mennyiségű energiát sikerül beleerőszakolni a készülékbe viszonylag hosszú időtartam alatt. Ez utalhat az akkumulátor és / vagy a töltőcsatlakozó (microUSB, Type-C USB-c, lightning) hibájára is.

Mobiltelefon hátlapi (fő) kamera csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mobiltelefon hátlapi kamerája az esetek legnagyobb százalékában fizikai sérülés miatt lesz használhatatlan: repedés, törés, karcolás.

Mobiltelefon kamera lencse csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mobiltelefon hátlapi lencséje jellemzően a kamera modul védelmét szolgálja, így annak sérülése esetén a kamera is nagyobb valószínűséggel sérülhet. A törött lencsén mind a por, pára és nedvesség is könnyebben jut el a kameramodulhoz.

Mobiltelefon beszédhangszóró csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható. Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon beszédhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszerhangszóró / csörgőhangszóró cseréje, javítása Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mai kornak megfelelő mobiltelefonokban már nem csak egy hangszóró található jellemzően, de a működéshez a megfelelő működés mindegyik esetében elvárható.
Milyen jelenségek esetén gyanakodhatunk a mobiltelefon csengőhangszóró, rendszerhangszóró hibájára?

Mobiltelefon rendszer telepítés / szoftveres javítása Android, iOS Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

Egy mobiltelefon is számítógép, így az operációs rendszer a használat során akár a folyamatosan felgyűlő problémák miatt is belassulhat, használhatatlanná válhat. Természetesen egy nagyobb rendszerfrissítés sem árt időnként, illetve sokszor egyszerűbb újratelepíteni a rendszert, mint az egyedi problémákat, szoftvereket egyenként megkeresni és "kieggyelni".

Mobiltelefon hátlapi burkolat csere Apple iPad Pro (M4) 11col 256GB Cell with Standard glass Silver

A mobiltelefon hátlapja sem egy egyszerű borítólap sok esetben manapság. Részben látvány kérdése, hogy elviseljük-e a törött, karcos hátlapot, de nagyon fontos szempont, hogy sokszor a mobiltelefon kameráját védő burkolat is egyben (egyes típusok esetén a kamera lencsevédő egybeépítve található a hátlappal), valamint a pára-, csepp- és vízállóságot is nagyban befolyásolja.